شما بهتر بود مراحلي كه رد كردي رو بگيخوب برو سيوشو بگير 100% بشين حال كن
![]()
شما بهتر بود مراحلي كه رد كردي رو بگيخوب برو سيوشو بگير 100% بشين حال كن
![]()
ave نهایی بازی بدردم نمیخوره.... شما چجوری با این save حال میکنی؟![]()
اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه.
حتما میره الافی!!!! اینقدر حال میده تموم شهرها باز باشه جونت هم زیاد باشه. بری پرواز با Ripazha. از لای در و دیوار و درخت و کوه و چمن و گل و بلبل وقوری و ساقی و.... مانور بدی!!ave نهایی بازی بدردم نمیخوره.... شما چجوری با این save حال میکنی؟![]()
کسی راجع به Car Mode san Andreas چیزی میدونه ؟
تو ایران میشه برای PS2 تهیه کرد یا باید دانلود بشه ؟
کلیپش رو میتونید تو این ویدیو ببنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amiroo88; 17-07-2008 at 14:05.
مرحله ی آخر آموزش رانندگی یه کمی سخته اگه واقعا نمیتونی و اهل چیت هستی کد THGLOJ رو بزن تا ماشین های دیگه برن و با خیال رحت رانندگی کنی
تو مرحله ای که باید جلوی ورود هواپیما رو بگیری فقط باید حواست باشه که مستقیم روبروی هواپیما حرکت نکنی.
تو مرحله ای که نباید بذاری هواپیما رو ببینن بهترین راه طولانی ترین راهه (دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است!)
باید بعد از بلند شدن هواپیما به سمت شمال بری تا جایی که ازشهر خارج بشی حالا روی آبهای دریا با خیال راحت پرواز کن چون هیچ مانعی وجود نداره.بعد همینجوری بدون اینکه وارد شهر بشی رو آبهای کنار ساحل پرواز کن تابه مقصد برسی.حالا از حلقه رد شو و از همون مسیری که اومدی برگرد.
مثل شکل زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Esi online; 17-07-2008 at 02:54.
به به نصف روز نبوديما چقدر پست زديد مشالاه اون مرحله انگار خيلي سخته همه يه يكي دو هفته اي گير كردن رد كردن اون مرحله رو توي آخرين پستهام توضيح دادم ديگه بايد چيكار كنيد
راستي واسه پي سي تمومه ديگه Gta ؟
بعد اين واسه كنسول مياد؟
مرسی عزیز
ولی حاصل دسترنج خودمون باشه یه چیز دیگست.... حالا اگه با چیت هم میخواد باشه![]()
من هم از اون مسیری که تو عکس مشخص کردید میرم... ولی آخرش به درختا برخورد می کنم
ممنون از لطفت
تو همون كاري رو بكن كه من گفتم فكر كنم 3 يا 4 صفحه قبل نوشتم نحوه كار رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)