بله
دوست عزیز میگن ، پان بهتره چون برق بره الاف نمیشیم . یه جوری میگن که انگار تو ایران همه یه UPS دارن تو خونه وصل کردن به مودم که برق رفت اینترنت و تلفن داشته باشن ...
بله
دوست عزیز میگن ، پان بهتره چون برق بره الاف نمیشیم . یه جوری میگن که انگار تو ایران همه یه UPS دارن تو خونه وصل کردن به مودم که برق رفت اینترنت و تلفن داشته باشن ...
عزیز، تو فیبر اکتیو هر جای مسیر که اسپلیتر هست برق بره اینترنت شما قطع میشه و اگه آسیبی به اسپلیتر ها برسه ممکنه تا چند روز بدون اینترنت بمونید. توی هر سیستمی که نگاه کنین هر چقدر پیچیدگی پایین تر باشه احتمال شکست توش کمتره. هزینه و کارآمدی بماند..
این مال فیبر نوریه؟
Last edited by فایبر; 03-11-2021 at 10:54.
یه سوال دیگه اینکه این مجتمع هایی که فیبر نوری دم درشون متصله اینا صفر تا 100 فیبره؟ یا ممکنه تو مسیر تا مرکز مخابراتی یه جاهاییش به سیم مسی وصل باشه؟
خیر اون کابینت فیبر نوری نیست.. برای آشنایی با کابینت فیبر نوری در گوگل سرچ کنید کابینت ODC تا با قیافش بیشتر آشنا بشید.. در ضمن منظورتون از مجتمع هایی که فیبر نوری دم درشون متصله چیه؟ باکس FAT منظورتون هست یا ؟؟؟
بله باکس FAT. منطقه ای هستش که کل مجتمع هاش به فیبر متصله فقط سوالی که واسه من پیش میاد از کجا معلوم صفر تا صد اینها تا مرکز به فیبر متصل باشه؟
اون مجتمع ها احتمالا خط های تلفن هم از طریق مودم فیبر نوری دارن استفاده میکنن.. در ضمن وفتیکه FAT باشه از کابینت ODC گرفته شده و مشکلی نداره.. شما سرویس بخواین بهتون میدن . سرویسی که به شما ارایه میشه وفتیکه باکس FAT داشته باشه در بستر فیبر نوری کشیده شده که از طریق ONU تا کابینت اومده و در کابینت تقسیم شده.. اگر خط تلفن جدا باشه از آخرین کابینت ODC تا مشترک از سیم مسی استفاده میشه در غیر اینصورت تا خود مشترک از فیبر استفاده میکنن و سرویس خط تلفن رو هم روی بستر فیبر نوری و جی پان به مشترک ارایه میدن که در کنارش سرویس اینترنت هم هست.
Last edited by pipo4713; 03-11-2021 at 21:44.
یه نکته جالب امروز دیدم که جابجایی سرهای پچ کورد که از مودم به پریز وصل میشه می تونه روی کیفیت rx و tx اثر بذاره!! تفاوت سرعت ولی ندیدم.
منظورم از جابجایی اینه که دو سر پج کورد در بیارید و سری که قبلاً به مودم وصل بوده اینبار به پریز وصل بشه و برعکس.
دوست من احتمالا شما آداپتور داخل پریزتون و یا سری پچ کورها خرابه.. شما همان پچ کورد ها رو به حالت قبل برگردونید و مقداری بیرونتر و یا داخلتر به آداپتور و یا مودم وصل کنید دقیقا با همان کیفیتی که مد نظرتون هست برقرار میشه.. بهتره آدپتور رو تعویض کنید و اگر اصلاح نشد پچ کور رو تعویض کنید..
عزیزان یک سوال
من برای کابل کشی از داخل آسانسور میخوام اقدام کنم ؟ کسی از عزیزان این کار رو انجام داده ؟ مشکلی وجود نداره از کانال آسانسور استفاده بشه ؟ چون نمیخوام از رو سیم کشی بشه واقعا
ممنون میشم دوستان و اساتید یک راهنمایی بکنن بنده رو![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)