دوستان کسی میدونه از چه سایتی میشه دانلود کرد که فقط نیم بها از حجم مصرف بشه. منظورم سایتهای داخلی مناسب برای دانلوده
دوستان کسی میدونه از چه سایتی میشه دانلود کرد که فقط نیم بها از حجم مصرف بشه. منظورم سایتهای داخلی مناسب برای دانلوده
ایرانسل نامحدود ماهیانه فقط وایمکس داره.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کن؛ لیست سایتها نوشته شده. معروفترین سایتهایی که توی این لیست دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودن.
Last edited by mahdi_206; 25-07-2017 at 10:05.
عزیرم اینا(ایرانسل) خودشون زرنگترنهیچ سایت درست و حسابی برای دانلود تو نیم بها نذاشتن! البته طبیعی هم هست فکر نکنم سایت های دانلود سرورهاشون داخلی باشه
![]()
Last edited by bagherijan; 25-07-2017 at 10:43.
تک کانکشن با قند شکن
![]()
TD-LTE Irancell
Modem: ZW101
20000 KHz
RSRP
-87 dBm
RSRQ
-14 dB
SINR
7 dB
WB SINR0
دوستان سرعت بد نیست ولی به محض اینکه برای دانلود میذاری بعد از چند ثانیه کانکشن قطع میشه. کسی این مشکل رو داره. تهران منطقه ۵.
اگر دکل تغییر نمی کنه احتمالا از امپراژ برق باشه
من هم منطقه 4 این مشکل رو دارم و امروز دیگه عودت میدهم و پولمو پس میگیرم
داش کی درخواست عودت دادی من یه هفته اس درخواست دادم خبری نشدش![]()
دوستان یه سوال فنی الان که درخواست عودت دادم 2 گیگ از بسته 100 گیگی رو مصرف کردم ایا فقط پول مودم رو بهم میدن؟ و یا اینکه این دو گیگ هم کم و حساب میکنن و پول سیمکارت هم پس میدن؟!! زنگ میزنم پشتیبانی هر کدومشون یه چیز میگن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)