تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 752 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

يلام، من گوشي ديزاير اس دارم، يه ايرفون ميخوام واسه گشيم، زير 50 تومن ميخوام
    از سه مدل زير كدومو پيشنهاد ميكنين؟
    ep630 creative
    ep635 creative
    ep650 creative
    ep830 creative
    من خودم از 830 و 650 خوشم اومده، قيمتش چنده؟اينترتي از كجا ميشه خريد كرد؟يه سايت مطمئن، و اينكه آيا واقعا كيفيت اين ايرفون ها خوبه؟
    مثل اینکه ep630i میکروفن هم داره. چجوریه؟ فیشش چهار پینه؟ با گوشی من هماهنگه؟
    سلام به شما
    به ترتیب اولویت از نظر کیفیت و هزینه:
    1. 830 بیس متعادلتر نسبت به هم خانواده های دیگه و های خوب
    2. 635 بیس کمی قوی تر از 830
    3. 630 بیس قوی تر از 635

650 رو الان متاسفانه یادم نیست که کیفیت صداش چطور بود (خوب دیگه آدمیزاده کامپیوتر نیست که)

تمام مدلهای برندهای مختلف که پسوند i به مدل مرجع اضافه کرده اند منظورشون با inline Microphone هست که به طور ساده تر بله با پسوند i میکروفون هم همراه هدفون هست البته با استفاده از یک کابل مشترک نه جداگانه و چون کابل مشترک هست اغلب بهترین روش مونتاژ و ارزان قیمت استفاده از یک فیش 4Pol (به قول شما 4 پین) هست و در مواردی هم دو فیش مجزا برای میکروفون و هدفون استفاده می شه و در هر دو حالت به تمام گوشی یا پلیرهایی که امکان اتصال فیش 3.5 میلیمتری (دارای جک 3.5 میلیمتری هستند) را دارند قابل استفاده هستند.
    در نهایت با استفاده از آداپتور تبدیل می شه از اونها استفاده کرد.

شما هم موفق باشید.

2. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منظور از واژۀ نیازمند چیه ؟
    منظور این هست که هر هدفونی که امپدانس بالا داشت صرفآ احتیاجی به آمپ نداره چه بسا پلیر شما به راحتی قادر به درایو کردن اون باشه.
    غیر از دو سه استثناء در لیست هدفونهای حرفه ای و نیمه حرفه ای که %100 نیازمند آمپ هستند میشه بدون آمپ هم صدای با سطح توانی متوسط از هدفون شنید.

هدفون باید چه ویژگی داشته باشه تا بگیم که نیازمند آمپلی فایره؟
    1. امپدانس بالاتر از حد مجاز پلیر مون
    2. توان مورد نیاز بیشتر از حد توان پلیرمون
    3. بی کیفیت بودن آمپ پلیر (که جای بحث داره و به سخت افراری مربوط میشه که درون پلیر قرار گرفته)
    4. عدم کنترل هدفون توسط آمپ پلیر (به طور ساده با درجه مختلف ولوم تون صدا تغییر نسبی می کنه)

نظر من توی اولویت بندی اهمیت قطعات اینه
    1-هدفون
    2-آمپلی
    3-دک (dac)
    4-کابل
    اینکه چه موقع باید از ارتقاء یک شماره دست برداشت و به ارتقاء شمارۀ بعدی پرداخت ، خودش خیلی بحث داره
    نظر شخصی در باره اولویت کیفی Setup:
    1. سورس موسیقی
    2. پلیر که شامل DAC و آمپ با کیفیت خوب میشه
    3. هدفون
    4. آمپ

متاسفانه کابل برای کاربرد هدفون با توجه به هزینه زیادی که داره و همچنین طول بسیار محدود مورد نیاز یکی از پر خرج ترین و با کمترین راندمان یک Setup خوب ، به نظرم میرسه و ممکنه شما نظر متفاوتی داشته باشید اما این نظر شخصی من بر گرفته از تئوری و تجربه عملی هست ولی برای یک Setup بزرگ درصد راندمان بسیار بالاتر از این کمتر از چند درصد افزایش راندمان Setup هدفون خواهد بود.

شما هم موفق باشید.

4. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jacob73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ما در هیچ سرزمینی زندگی نمیکنیم منزل ما قلب کسانی است ک

پيش فرض

سلام به شما
    به ترتیب اولویت از نظر کیفیت و هزینه:
    1. 830 بیس متعادلتر نسبت به هم خانواده های دیگه و های خوب
    2. 635 بیس کمی قوی تر از 830
    3. 630 بیس قوی تر از 635

650 رو الان متاسفانه یادم نیست که کیفیت صداش چطور بود (خوب دیگه آدمیزاده کامپیوتر نیست که)

تمام مدلهای برندهای مختلف که پسوند i به مدل مرجع اضافه کرده اند منظورشون با inline Microphone هست که به طور ساده تر بله با پسوند i میکروفون هم همراه هدفون هست البته با استفاده از یک کابل مشترک نه جداگانه و چون کابل مشترک هست اغلب بهترین روش مونتاژ و ارزان قیمت استفاده از یک فیش 4Pol (به قول شما 4 پین) هست و در مواردی هم دو فیش مجزا برای میکروفون و هدفون استفاده می شه و در هر دو حالت به تمام گوشی یا پلیرهایی که امکان اتصال فیش 3.5 میلیمتری (دارای جک 3.5 میلیمتری هستند) را دارند قابل استفاده هستند.
    در نهایت با استفاده از آداپتور تبدیل می شه از اونها استفاده کرد.

شما هم موفق باشید.
    ممنون، خب اينجوري كه شما گفتين 650 ميوفته بين 830 و 635!
    فك كنم همون 650 رو بگيرم، اختلاف قيمتش با 830 زياده، اگه يادم باشه قيمت 830 پنجاه تومن بود و 650 حدود 28 تومن، و اينكه 630i رو نوشته بود واسه آيفنه،فك نكنم به گوشي من بخوره

داره خودمونی میشه smahdih's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود به همه

میخوام یه هدفون بخرم ترجیجا از این مدلایی که دو تیکه است و هر تیکه به طور مجزا رو گوش قرار میگیره، بیشتر واسه موسیقی و فیلم می خوام. اینکه صداش بیرون نره برام مهمه ، طول سیمش اگه بلند باشه خیلی خوبه. تا 50 هم میتونم هزینه کنم. پیشنهاداتون چیه؟
    بنظرتون بیسیم با این رنج قیمت موردی که کیفیتش مثله با سیم باشه میشه خرید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام به دوستان
    میخوام طریقه صحیح BURN-IN هدفون رو بدونم.در حال حاظر دو هدفون به دستم رسیده:
    1) Audio technica M-50
    Beyerdynamic DT-880 Pro (
    2

آیا burn in حتما باید با pink noise یا white noise باشد یا باموزیک معمولی و یا با مخلوط آنها به صورت یک در میان؟
    آبا زمان بیش از حد طولانی burn in میتواند به هدفون آسیب برساند؟

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    سوال:
    1_میشه یه تقسیم بندی کرد و گفت فلان برند هدفون بیشتر مناسب فلان سبک موسیقی هست؟ اگر هست که فکر کنم باشه یه چند تا رو مثال بزنید. واقعا ممنونتون میشم.(خودم کلاسیک گوش میدم)
    اگر چندتا از مدلهای مطرح بازار تو رنج قیمتی 50 تومان رو نام ببرید و بگید هرکدوم برا چه سبکی بهتره دعای خیر من پشت سرتونه
    2_از روی مشخصات رو جعبه میشه تشخیص داد چه جنس صدایی داره؟

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    کامپیوترم اصلا اسپیکر نداره چون نمیخوام سروصدا ایجاد کنم واسه همین همیشه با هدفون کار میکنم.واسه همین باید یه هدفونی بخرم که بیشتر از کیفیت راحتی مدنظرم باشه.واسه همین خیلی به کمکتون احتیاج دارم و ممنون میشم دقیق راهنماییم کنید.
    هدفونی میخوام که به ترتیب اولویت:
    1.سیم نداشته باشه.حالا نمیدونم چه جوری به کامپیوتر وصل میشه با بلوتوث یو اس بی ...
    2.سایزش مناسب گوش باشه.اگه توی گوش بره فکر کنم حساسیت و خارش ایجاد کنه پس احتمالا اندازه خود گوش باید باشه
    3.سبک باشه
    4.اگه زیر 50 تومن باشه خوبه ولی اگه نشد تا 100 تومن.
    مدل و قیمتش رو لطف کنید
    با تشکر فراوان

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منظور این هست که هر هدفونی که امپدانس بالا داشت صرفآ احتیاجی به آمپ نداره چه بسا پلیر شما به راحتی قادر به درایو کردن اون باشه.
    غیر از دو سه استثناء در لیست هدفونهای حرفه ای و نیمه حرفه ای که %100 نیازمند آمپ هستند میشه بدون آمپ هم صدای با سطح توانی متوسط از هدفون شنید.

شما هم موفق باشید.
    اگر منظور از درایو کردن ، راه اندازی با سطح توانی متوسط باشه ، من موافقم
    ولی خب اینجا دیگه قضیه برمی گرده به فلسفۀ شخصی آدم ها
    اینکه مثلاً hd650 رو استفاده کنن با توان متوسط ، یا hd25 رو با توان حداکثر ؟
    . عدم کنترل هدفون توسط آمپ پلیر (به طور ساده با درجه مختلف ولوم تون صدا تغییر نسبی می کنه)
    این همون دلیلی هست که وقتی یک نفر حتی هدفون های داخل گوشی چند آرماتوره می خره ، باعث میشه که بهش توصیه کنن به فکر آمپ هم باشه ( البته لااقل 3 آرماتور یا بالاتر)
    این صحبت کاملاً گزینه های 1 و 2 رو زیر سوال می بره.
    . بی کیفیت بودن آمپ پلیر (که جای بحث داره و به سخت افراری مربوط میشه که درون پلیر قرار گرفته)
    این هم از اون دلایلی که درسته ، ولی واقعاً باید مشخص بشه که کدوم پلیر ما آمپلی داره که ارزشش حتی 30 دلار باشه (منظورم به غیر از پلیر های به اصطلاح audiophile هاست)

11. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با سلام به دوستان
    میخوام طریقه صحیح BURN-IN هدفون رو بدونم.در حال حاظر دو هدفون به دستم رسیده:
    1) Audio technica M-50
    Beyerdynamic DT-880 Pro (
    2

آیا burn in حتما باید با pink noise یا white noise باشد یا باموزیک معمولی و یا با مخلوط آنها به صورت یک در میان؟
    آبا زمان بیش از حد طولانی burn in میتواند به هدفون آسیب برساند؟

با تشکر
    نه میتونید مدتی باهاش موسیقی گوش بدید کم کم صداش در میاد این فراید اعمال نویز برای رسیدن به کیفیت حداکثری در کمترین زمان هست. که خیلی ها اصلا بهش اعتقاد ندارند.
    سلام به همه
    سوال:
    1_میشه یه تقسیم بندی کرد و گفت فلان برند هدفون بیشتر مناسب فلان سبک موسیقی هست؟ اگر هست که فکر کنم باشه یه چند تا رو مثال بزنید. واقعا ممنونتون میشم.(خودم کلاسیک گوش میدم)
    اگر چندتا از مدلهای مطرح بازار تو رنج قیمتی 50 تومان رو نام ببرید و بگید هرکدوم برا چه سبکی بهتره دعای خیر من پشت سرتونه
    2_از روی مشخصات رو جعبه میشه تشخیص داد چه جنس صدایی داره؟
    آقا رضا و بعضی از دوستان به این مسائل پرداختند ولی جایی جمع بندی نشده تو آرشیو همین تاپیک به چند ماه قبل بر گردی کلی میتونی پیدا کنی البته توضیحات این تاپیک هم خیلی آموزنده هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by peaceful1; 28-09-2011 at 19:55.

13. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه softkadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان هدفون HD218 سنهایزر رو چطور میبینید ؟
    قرار بود m50 بگیریم ولی خوب نشد تا سال دیگه انشالله اونو میگیرم .

فعلأ یه دونه hd218 به پستم خورده . برای استفاده مانیتور ( پیانو دیجیتال ) .

چطور هدفونیه ؟
    قیمتش ؟
    کارکردش چقدر میارزه ؟

راستی در مقایسه با AKG K44 کدوم بهتره ؟
    Last edited by softkadeh; 28-09-2011 at 14:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •