نگاه کردم سیم کلفت مشکیه
جالب اینجاس قبلا مشکلی نبود
یا مودمه یا برفو بارون کاریش کرده حالا ببینم چی میشه
نگاه کردم سیم کلفت مشکیه
جالب اینجاس قبلا مشکلی نبود
یا مودمه یا برفو بارون کاریش کرده حالا ببینم چی میشه
دوستان همونطور که بارها مشکلمو گفتم،مشکل نوسان snr دارم
رفتم کابل نو شیلدار هم خریدم گوشی رو هم تست کردم و یه مشکلی دارم اینه که خش خشی میاد و میره که همین خش خش باعث میشه snr نوسا کنه
یه بار هم مامور مخابرات اومد از شانس بد من همون موقع خش خش نداشت اینم گفت خش خش نداره که
الان میگید چیکار کنم که بابا گوشیم خش خش میکنه؟
سلام دوستان
من یه خط تلفن دارم که نهایت تا 2 مگ می تونم ازش اینترنت بگیرم و معمولا نهایت ظرفیت خط رو در مودم تا 2400 می زنه
با گوگل مپس اومدم فاصله رو اندازه گرفتم که تقریبا میشه گفت 3.5 کیلیومتر فاصله داره
یعنی فاصله منطقی که مخابرات می تونه رد کنه رو گرفتم و با توجه به خیابان های شهر ما میشه گفت 3.5 درسته
با پرس و جو کردن فهمیدم که زیر زمینی خط ما مشکل داره
سوالی که واسم پیش اومده این هست که واقعا اگر مخابرات خط من رو درست کنه من نهایت تا چه قدر می تونم اینترنت بگیرم
یعنی تنها عامل نویزم بشه فاصله
و سوال دوم
چرا SNR و Attenuation خط من در آپلود خیلی خوبه
Downstream:
SNR = 11
Attenuation = 58
Upstream
SNR = 25
Attenuation = 35
سلام به نظرم diagnostic adsl بهتر اتینیشن (یا همون میرایی یا همون تضیعیف امواج و سیگنال)
و هم چنین snr (یا نسبت سیگنال به نویزو) بهتر نشون میده
برای خودم با diagnostic adsl امتحان کردم تقاوتی بین میرایی دانلود با آپلود و هم چنین snr دانلود و آپلود نداشت
اینکه چرا snr آپلودتون خوبه بستگی به این داره شرکت خططتون تا چند بسته برای آپلود ممکنه خطتتون تا 512 بسته باشه ولی دانلود تا 2 مگ بسته باشه و خوب snr دانلود کم میشه
من رفتم تو سایت speedguide براتون اتینیشن 47 زدم تقریبا فاصله 3.5 کیلومتر شده و حداکثر سرعتی که میتونید داشته باشید 6 مگ است
اما درباره اختلاف اتینیشن دانلود و آپلود یه سری حدسایی میزنم ولی ممکنه اشتباه باشه
نگاه کنید اتینیشن دانلود یعنی تضعیف سیگنالی که از مرکز دریافت می کنید و اتینیشن آپلود یعنی تضعیف سیگنالی که خودشما از خونه برای مرکز میفرستید اینجا فقط یه فرضیه به ذهنم میاد و اون اینکه فاصله بین شما و مرکز که تغییری نکرده و جنس سیم هم که تغییر نکرده پس احتمالا تجهیزات مرکز مخابراتی ید باشه که تضعیف دانلود بیشتر از تضعیف آپلود باشه
Last edited by محمد7966; 17-12-2015 at 23:48.
برای شما اینقدر اختلاف داره؟
+
دقیقا سوالم اینه که چرا اینقدر اختلاف باید وجود داشته باشه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما اینقدر اختلاف داره؟
+
دقیقا سوالم اینه که چرا اینقدر اختلاف باید وجود داشته باشه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من میرایی دانلود 25 و میرایی آپلود 18
snr هم اختلاف زیادی ندارند
جالبه مقاله زیرو از ویکی پدیا بخوانید گفته در اصل باید اختلاف داشته باشند
و یه نکته جالبه دیگه اینه که گفته میرایی و نرخ سیگنال به نویز به مسافت وابسته نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عجیبه
چیزی که این میگه یه جورایی با اون چیزی که من فهمیدم فرق داره
دوستان چه نطری دارن؟؟؟؟توجه داشته باشید که مسافتهای ارائه شده تقریبی هستند. میرایی سیگنال و نرخ سیگنال به نویز از مشخصههای مهم سیگنال هستند که به مسافت وابسته نیستند (برای مثال کابل غیر مسی و ضخامت کابل). عملکرد سیگنال به امپدانس خط نیز وابستهاست که میتواند با توجه به وضعیت آب و هوا و جو تغییر کند (مخصوصا در خطوط قدیمی) و به تعداد و کیفیت اتصالات در طول کابل نیز بستگی دارد.
نسخه جدیدتر با نام ADSL۲+ در فواصل کمتر از ۵/۲ کیلومتر (۸۰۰۰ فوت) امکان دانلود اطلاعات با سرعت ۱۲ مگابیت بر ثانیه را فراهم میآورد. استفاده از قالبهای انعطاف پذیر و اصلاح خطای مناسب تر دلیل افزایش این سرعت است. ADSL2+ که با نام ITU G.۹۹۲٫۵ نیز شناخته میشود امکان دانلود با سرعت ۲۴ مگابیت بر ثانیه برای فواصل کمتر از ۵/۱ کیلومتر (۵۰۰۰ فوت) را فراهم میآورد و حد بالای طیف دانلود را دوبرابر میکند به عدد ۲/۲ مگاهرتز میرساند.
من یه جورایی باهاش موافقم
البته اینجا یه چیزیو خوب توضیح نداده
میرایی و snr وابسته به امپدانس خط هست ولی خب طبق فرمول مقاومت،مقاومت به طول و سطح مقطع و مقاومت ویژه وابسته اس
پس درسته به مسافت ربطی نداره ولی به طول کابلی که تا خونه کشیده شده و قطر کابل بستگی داره اینو تویه مقاله خوندم والبته مقاومت ویژه هم که به جنس سیم بستگی داره که تو ایران و کل دینا هم مس البته فیبر نوری از مس نیست
ولی اینجا نگفته که چرا باید میرایی دانلود با آپلود اختلاف داشته باشن؟
یه سوال کابلایی که از mdf تا کافو و از کافو تا منازل میان برای هر خونه ای یک زوج یا بیشتره؟
به نظر شما مسافت تا مرکز مخابراتی تاثیر خاصی نداره؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)