تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 754 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستش من رفتم کابل نو خریدم شیلدار
    الان که یه روزه خوب بود snr نوسان نکرد حدود 5 تایی نوسان داشت مثلا از 27 اومد 22 ولی عین قبل از 27 روی 6 نپرید
    کابل قبلیمون خیلی قدیمی بود از طرفی از این کابلای مخابرات بود که بهش میگن جنگی کابلای پوست کلفت سیاه که یه پایه نگهدارنده هم دارند
    نگاه کردم سیم کلفت مشکیه
    جالب اینجاس قبلا مشکلی نبود
    یا مودمه یا برفو بارون کاریش کرده حالا ببینم چی میشه

2. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان همونطور که بارها مشکلمو گفتم،مشکل نوسان snr دارم
    رفتم کابل نو شیلدار هم خریدم گوشی رو هم تست کردم و یه مشکلی دارم اینه که خش خشی میاد و میره که همین خش خش باعث میشه snr نوسا کنه
    یه بار هم مامور مخابرات اومد از شانس بد من همون موقع خش خش نداشت اینم گفت خش خش نداره که

الان میگید چیکار کنم که بابا گوشیم خش خش میکنه؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه خط تلفن دارم که نهایت تا 2 مگ می تونم ازش اینترنت بگیرم و معمولا نهایت ظرفیت خط رو در مودم تا 2400 می زنه
    با گوگل مپس اومدم فاصله رو اندازه گرفتم که تقریبا میشه گفت 3.5 کیلیومتر فاصله داره
    یعنی فاصله منطقی که مخابرات می تونه رد کنه رو گرفتم و با توجه به خیابان های شهر ما میشه گفت 3.5 درسته
    با پرس و جو کردن فهمیدم که زیر زمینی خط ما مشکل داره
    سوالی که واسم پیش اومده این هست که واقعا اگر مخابرات خط من رو درست کنه من نهایت تا چه قدر می تونم اینترنت بگیرم
    یعنی تنها عامل نویزم بشه فاصله
    و سوال دوم
    چرا SNR و Attenuation خط من در آپلود خیلی خوبه

Downstream:
    SNR = 11
    Attenuation = 58

Upstream
    SNR = 25
    Attenuation = 35

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه خط تلفن دارم که نهایت تا 2 مگ می تونم ازش اینترنت بگیرم و معمولا نهایت ظرفیت خط رو در مودم تا 2400 می زنه
    با گوگل مپس اومدم فاصله رو اندازه گرفتم که تقریبا میشه گفت 3.5 کیلیومتر فاصله داره
    یعنی فاصله منطقی که مخابرات می تونه رد کنه رو گرفتم و با توجه به خیابان های شهر ما میشه گفت 3.5 درسته
    با پرس و جو کردن فهمیدم که زیر زمینی خط ما مشکل داره
    سوالی که واسم پیش اومده این هست که واقعا اگر مخابرات خط من رو درست کنه من نهایت تا چه قدر می تونم اینترنت بگیرم
    یعنی تنها عامل نویزم بشه فاصله
    و سوال دوم
    چرا SNR و Attenuation خط من در آپلود خیلی خوبه

Downstream:
    SNR = 11
    Attenuation = 58

Upstream
    SNR = 25
    Attenuation = 35
    سلام به نظرم diagnostic adsl بهتر اتینیشن (یا همون میرایی یا همون تضیعیف امواج و سیگنال)
    و هم چنین snr (یا نسبت سیگنال به نویزو) بهتر نشون میده

برای خودم با diagnostic adsl امتحان کردم تقاوتی بین میرایی دانلود با آپلود و هم چنین snr دانلود و آپلود نداشت
    اینکه چرا snr آپلودتون خوبه بستگی به این داره شرکت خططتون تا چند بسته برای آپلود ممکنه خطتتون تا 512 بسته باشه ولی دانلود تا 2 مگ بسته باشه و خوب snr دانلود کم میشه
    من رفتم تو سایت speedguide براتون اتینیشن 47 زدم تقریبا فاصله 3.5 کیلومتر شده و حداکثر سرعتی که میتونید داشته باشید 6 مگ است
    اما درباره اختلاف اتینیشن دانلود و آپلود یه سری حدسایی میزنم ولی ممکنه اشتباه باشه
    نگاه کنید اتینیشن دانلود یعنی تضعیف سیگنالی که از مرکز دریافت می کنید و اتینیشن آپلود یعنی تضعیف سیگنالی که خودشما از خونه برای مرکز میفرستید اینجا فقط یه فرضیه به ذهنم میاد و اون اینکه فاصله بین شما و مرکز که تغییری نکرده و جنس سیم هم که تغییر نکرده پس احتمالا تجهیزات مرکز مخابراتی ید باشه که تضعیف دانلود بیشتر از تضعیف آپلود باشه
    Last edited by محمد7966; 17-12-2015 at 23:48.

6. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام به نظرم diagnostic adsl بهتر اتینیشن (یا همون میرایی یا همون تضیعیف امواج و سیگنال)

برای خودم با diagnostic adsl امتحان کردم تقاوتی بین میرایی دانلود با آپلود و هم چنین snr دانلود و آپلود نداشت
    اینکه چرا snr آپلودتون خوبه بستگی به این داره شرکت خططتون تا چند بسته برای آپلود ممکنه خطتتون تا 512 بسته باشه ولی دانلود تا 2 مگ بسته باشه و خوب snr دانلود کم میشه
    من رفتم تو سایت speedguide براتون اتینیشن 47 زدم تقریبا فاصله 3.5 کیلومتر شده و حداکثر سرعتی که میتونید داشته باشید 6 مگ است
    اما درباره اختلاف اتینیشن دانلود و آپلود یه سری حدثایی میزنم ولی ممکنه اشتباه باشه
    نگاه کنید اتینیشن دانلود یعنی تضعیف سیگنالی که از مرکز دریافت می کنید و اتینیشن آپلود یعنی تضعیف سیگنالی که خودشما از خونه برای مرکز میفرستید اینجا فقط یه فرضیه به ذهنم میاد و اون اینکه فاصله بین شما و مرکز که تغییری نکرده و جنس سیم هم که تغییر نکرده پس احتمالا تجهیزات مرکز مخابراتی ید باشه که تضعیف دانلود بیشتر از تضعیف آپلود باشه
    برای شما اینقدر اختلاف داره؟
    +
    دقیقا سوالم اینه که چرا اینقدر اختلاف باید وجود داشته باشه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

اما درباره اختلاف اتینیشن دانلود و آپلود یه سری حدثایی میزنم ولی ممکنه اشتباه باشه
    برای شما اینقدر اختلاف داره؟
    +
    دقیقا سوالم اینه که چرا اینقدر اختلاف باید وجود داشته باشه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

برای من میرایی دانلود 25 و میرایی آپلود 18
    snr هم اختلاف زیادی ندارند
    جالبه مقاله زیرو از ویکی پدیا بخوانید گفته در اصل باید اختلاف داشته باشند
    و یه نکته جالبه دیگه اینه که گفته میرایی و نرخ سیگنال به نویز به مسافت وابسته نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

برای من میرایی دانلود 25 و میرایی آپلود 18
    snr هم اختلاف زیادی ندارند
    جالبه مقاله زیرو از ویکی پدیا بخوانید گفته در اصل باید اختلاف داشته باشند
    و یه نکته جالبه دیگه اینه که گفته میرایی و نرخ سیگنال به نویز به مسافت وابسته نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی عجیبه
    چیزی که این میگه یه جورایی با اون چیزی که من فهمیدم فرق داره
    توجه داشته باشید که مسافت‌های ارائه شده تقریبی هستند. میرایی سیگنال و نرخ سیگنال به نویز از مشخصه‌های مهم سیگنال هستند که به مسافت وابسته نیستند (برای مثال کابل غیر مسی و ضخامت کابل). عملکرد سیگنال به امپدانس خط نیز وابسته‌است که می‌تواند با توجه به وضعیت آب و هوا و جو تغییر کند (مخصوصا در خطوط قدیمی) و به تعداد و کیفیت اتصالات در طول کابل نیز بستگی دارد.

نسخه جدیدتر با نام ADSL۲+ در فواصل کمتر از ۵/۲ کیلومتر (۸۰۰۰ فوت) امکان دانلود اطلاعات با سرعت ۱۲ مگابیت بر ثانیه را فراهم می‌آورد. استفاده از قالب‌های انعطاف پذیر و اصلاح خطای مناسب تر دلیل افزایش این سرعت است. ADSL2+ که با نام ITU G.۹۹۲٫۵ نیز شناخته می‌شود امکان دانلود با سرعت ۲۴ مگابیت بر ثانیه برای فواصل کمتر از ۵/۱ کیلومتر (۵۰۰۰ فوت) را فراهم می‌آورد و حد بالای طیف دانلود را دوبرابر می‌کند به عدد ۲/۲ مگاهرتز می‌رساند.
    دوستان چه نطری دارن؟؟؟؟
    من یه جورایی باهاش موافقم

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خیلی عجیبه
    چیزی که این میگه یه جورایی با اون چیزی که من فهمیدم فرق داره

دوستان چه نطری دارن؟؟؟؟
    من یه جورایی باهاش موافقم
    البته اینجا یه چیزیو خوب توضیح نداده
    میرایی و snr وابسته به امپدانس خط هست ولی خب طبق فرمول مقاومت،مقاومت به طول و سطح مقطع و مقاومت ویژه وابسته اس
    پس درسته به مسافت ربطی نداره ولی به طول کابلی که تا خونه کشیده شده و قطر کابل بستگی داره اینو تویه مقاله خوندم والبته مقاومت ویژه هم که به جنس سیم بستگی داره که تو ایران و کل دینا هم مس البته فیبر نوری از مس نیست

ولی اینجا نگفته که چرا باید میرایی دانلود با آپلود اختلاف داشته باشن؟
    یه سوال کابلایی که از mdf تا کافو و از کافو تا منازل میان برای هر خونه ای یک زوج یا بیشتره؟

13. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

البته اینجا یه چیزیو خوب توضیح نداده
    میرایی و snr وابسته به امپدانس خط هست ولی خب طبق فرمول مقاومت،مقاومت به طول و سطح مقطع و مقاومت ویژه وابسته اس
    پس درسته به مسافت ربطی نداره ولی به طول کابلی که تا خونه کشیده شده و قطر کابل بستگی داره اینو تویه مقاله خوندم والبته مقاومت ویژه هم که به جنس سیم بستگی داره که تو ایران و کل دینا هم مس البته فیبر نوری از مس نیست

ولی اینجا نگفته که چرا باید میرایی دانلود با آپلود اختلاف داشته باشن؟
    یه سوال کابلایی که از mdf تا کافو و از کافو تا منازل میان برای هر خونه ای یک زوج یا بیشتره؟
    به نظر شما مسافت تا مرکز مخابراتی تاثیر خاصی نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •