من توی ساوتمپتون Adam Lallana رو دارم خیلی عالیه .... فقط RM هست فک کنم ولی CAM هم میتونه بازی کنه .... Skill Move ـــش 4 ستارس
پ.ن : صرفنظر از پست ، Zakaria Bakkali رو حتما از PSV بخر ؛ توی یه نیم فصل 6 ، 7 تا اورالش پیشرفت کرد o_O
من توی ساوتمپتون Adam Lallana رو دارم خیلی عالیه .... فقط RM هست فک کنم ولی CAM هم میتونه بازی کنه .... Skill Move ـــش 4 ستارس
پ.ن : صرفنظر از پست ، Zakaria Bakkali رو حتما از PSV بخر ؛ توی یه نیم فصل 6 ، 7 تا اورالش پیشرفت کرد o_O
Last edited by Mohammad Yek110; 11-04-2014 at 15:33.
سلام من نسخه ی بلک باکس رو دانلود کردم . میخام با جدید ترین نقل وانتقالات بازی کنم لطفا یه آپدیت واسه نسخه بلک باکس معرفی کنید![]()
عجب موجودیه این زکریا
واسه جناح چپ Bruma رو خریدم با اورال 78 و واسه راست هم Bakkali رو خریدم با 74 . بعد از 1.5 فصل bruma شده 80 و bakkali شده 82 . wing هام خفن سرعت دارن ها خفن . پاس تو عمق که بدم در جا رسیدن به دروازه .
یه بدی کریر 14 اینه که بازیکنهای cpu بدجور رشد میکنن و تقریبا بعد از یک فصل بازیکن جوون با استعداد و با اورال کم خیلی پیدا نمیشه . در حالی پیشرفت بازیکنهای تیمت خودی خیلی کمه . دقیقا برعکس نسخه 13 شده .
اين ادبوردها رو چگونه ميشه تو ايكس باكس نصب كرد؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوستان این اسکات ها دقیقا چی کار میکنن؟!
اونایی که بازیکن پیدا میکنن رو نمیگم
دو نوع scout داریم
یکی اونایی که میرن و بازیکنهای youth رو پیدا میکنن مثل 14 یا 15 ساله ها و میرن تو youth academy
یکی دیگه هم که جدید تو این نسخه اضافه شده (فکر کنم منظورت همونا هستن) میتونی باهاشون از اورال یک بازیکن سر در بیاری یا بگی برن تو بازیکنهای حال حاضر دنیا بازیکنهای با مشخصات خاص رو پیدا کنن واسه خریدن .
پر طرفدارتين دوربين هاي باري كدومن؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
فکر کنم اکثریت Tele استفاده میکنن . چون از قدیم اکثرا بهش عادت کردن .
بستگی به سایز مانیتور هم داره
من برای مانیتور های 20 اینچ به پائین حالت دینامیک رو پیشنهاد میکنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)