تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 626 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

دوست عزیز این سوال رو خیلی از کاربران پرسیدن . تو پست های قبلی جواب داده شده .

در ضمن همه بازی هارو روی High اجرا می کنه ولی روون نه ! تقریبا بخوای ببینی بازی هارو در چه حد اجرا می کنه از این لینک کمک بگیر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تقریبا همین جوری اجرا می شه حالا یکم بهتر .( حتما دلیلی داره که به صفحه 735M لینک دادم به صفحه 740M لینک ندادم ) چیزی که بقیه دوستان گفتن تو پست ها قبلی که روی high خوب اجرا می شه ، احتمالا متوجه فرق اجرا شدن با ررون اجرا شدن رو نمی دونن . نرم افزار ها هم هیچ کمکی به بهتر شدن نمی کنن . لذا اگر احتمالا پست های قبلی رو بخواین بخونین ، فقط برداشت بد کاربران بوده .

برا من که نباید درست کنه واسه فرزاد باید درست کنه فرزاد هم که گفت N بار با ادمین ها صحبت کرده گوش ندادن !!!!!!!!!!!!!

والا این Windows 7 و Z500 مساله ای شده واسه همه . دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن که Windows 7 دارن و باهاش مشکلی ندارند . ولی چرا بقیه مشکل دارن مسالست .

به هر حال شاید اینجا کسی بتونه کمکتون کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش . در غیر این صورت بهتره Windows 8 نصب کنین
    حالا هی بگو n بار x دفعه هرچی من از ریاضی خوشم میاد تو هم هی اسمشو بیار
    من windows 7 ultimate SP1 JUNE 2013 X64 دارم و هیچگونه مشکلی هم باهاش ندارم میکروفون سالمه وبکم سالمه تمام درایور ها نصب شده ویندوز اکتیوه . تمامی نرم افزار ها و بازی ها قابل ساپورت هستن!
    این دوستمون هم نمیدونم جریانش چیه یه هدفون بزار میکروفونش رو بیار دقیقا جلوی دهنت صحبت کن ببین صدا میره ؟!
    همه چی اوکیه من خیلی خوشحالم
    Last edited by aminhitman; 15-09-2013 at 12:46.

2. 3 کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نه مشکلی نداره کول پد عالیه راستی چند خریدی ؟؟ از همون سایته که اون موقع دادی گرفتی ؟؟
    میدونم کولپد پایه داره ماله منم پایه داره اما بازم کتاب گذاشتم که بیاد بالاتر
    قابل شما رو نداره! از اون فروشگاه نخریدم و از فروشگاه چاره خریدم با هزینه پستش و ایاب و زهاب و اینا واسم دم در خونه در اومد 68000 تومن!
    فقط یه چیزی که احتمال میدم خنک نکردنش ناشی از اون باشه اینه که اون شیار های پشت لپ تاپ که هستش (عکسشو می ذارم توجه بشین) :

درست می افته تو اینجای لپ تاپ که باز تو عکس پایینی مشخص کردم:

نمی دونم این طرز قرار گرفتن تاثیری داره یا نه! نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

قابل شما رو نداره! از اون فروشگاه نخریدم و از فروشگاه چاره خریدم با هزینه پستش و ایاب و زهاب و اینا واسم دم در خونه در اومد 68000 تومن!
    فقط یه چیزی که احتمال میدم خنک نکردنش ناشی از اون باشه اینه که اون شیار های پشت لپ تاپ که هستش (عکسشو می ذارم توجه بشین) :

درست می افته تو اینجای لپ تاپ که باز تو عکس پایینی مشخص کردم:

نمی دونم این طرز قرار گرفتن تاثیری داره یا نه! نظر شما چیه؟
    ا خوب داداشه من اصلش همینه دیگه باد باید بره داخل اون شیار ها به بدنه که نیازی نیست بخوره زیاد کاری نمیکنه بدنه خنک بشه
    باید از داخل اون ها بره تو تا فن خود لپ تاپ هوا رو بتابونه داخل
    وقتی چیزی از اونجا نمیره تو هیچی تازه جلوشم بسته میشه هوا معمولی هم توش نمیره معلومه داغ میکنه

یه طوری قرار بده لپ تاپو که شیار ها بیاد بالاتر بیاد رو فن ها

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ا خوب داداشه من اصلش همینه دیگه باد باید بره داخل اون شیار ها به بدنه که نیازی نیست بخوره زیاد کاری نمیکنه بدنه خنک بشه
    باید از داخل اون ها بره تو تا فن خود لپ تاپ هوا رو بتابونه داخل
    وقتی چیزی از اونجا نمیره تو هیچی تازه جلوشم بسته میشه هوا معمولی هم توش نمیره معلومه داغ میکنه

یه طوری قرار بده لپ تاپو که شیار ها بیاد بالاتر بیاد رو فن ها
    یادم بود که اینو گفته بود ولی یکی بهم گفت اونجا باد نباید بره داخل چون هم هم فن هستش و از اونجا هم باد گرم رو میده بیرون و اگه تو هم از اینور باد خنک بدی تو اونوقت باد گرم اون تو خفه میشه و دما میره بالا و لپ تاپ به فنا میره!
    راست گفته بنظرت یا همینطوری یه چیزی پرونده!؟ من خودمم موقع کار با لپ تاپ دستم و که میگیرم روی اون شیار ها گرما رو حس می کنم که در جربان هستش.خودتم تست کنی می بینی!

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

حالا هی بگو n بار x دفعه هرچی من از ریاضی خوشم میاد تو هم هی اسمشو بیار
    من windows 7 ultimate SP1 JUNE 2013 X64 دارم و هیچگونه مشکلی هم باهاش ندارم میکروفون سالمه وبکم سالمه تمام درایور ها نصب شده ویندوز اکتیوه . تمامی نرم افزار ها و بازی ها قابل ساپورت هستن!
    این دوستمون هم نمیدونم جریانش چیه یه هدفون بزار میکروفونش رو بیار دقیقا جلوی دهنت صحبت کن ببین صدا میره ؟!
    همه چی اوکیه من خیلی خوشحالم
    خوب تعداد دفعاتی که دوستان سوال تکراری می پرسن متغیره ، لذا منم از متغیر استفاده می کنم

آقا بیا به اینا یاد بده چطور نصب کردی نفری 5 هزار تومن بگیر 50 , 50 تقسیم می کنیم بین خودمون ثواب داره کلی دعات می کنن

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

یادم بود که اینو گفته بود ولی یکی بهم گفت اونجا باد نباید بره داخل چون هم هم فن هستش و از اونجا هم باد گرم رو میده بیرون و اگه تو هم از اینور باد خنک بدی تو اونوقت باد گرم اون تو خفه میشه و دما میره بالا و لپ تاپ به فنا میره!
    راست گفته بنظرت یا همینطوری یه چیزی پرونده!؟ من خودمم موقع کار با لپ تاپ دستم و که میگیرم روی اون شیار ها گرما رو حس می کنم که در جربان هستش.خودتم تست کنی می بینی!
    فک کنم یه بار برات گفتم ولی دوباره میگم
    ببین لپ تاپ که از اون شیار ها باد نمیده بیرون که عزیزم !!
    از اون شیار ها باد میکشه داخل و فن خود لپ تاپ باد رو جریان مینداز بعد هم از شیار کنار پورت HDMI میده بیرون باد گرم رو!!
    وقتی کول پد نداشته باشی لپ تاپ هوای معمولی رو میکشه داخل و هوای گرم میده بیرون
    وقتی کول پد داشته باشی کولپد هوای سرد میده داخل شیار ها و لپ تاپ خودشو خنک میکنه و باد گرم میده بیرون
    اینه جریانش واسه همینه میگم باید یه طوری تنظیم کنی که فن ها بیاد زیر شیار ها که باد خنک بکشه داخل لپ تاپ

اگه اونجا باد نره از کجا هوا بره داخل یه سوال ؟؟؟؟ عایا ؟؟؟
    اون پنجره ی کنار لپ تاپ خروجیه !! نه ورودی !!

خوب تعداد دفعاتی که دوستان سوال تکراری می پرسن متغیره ، لذا منم از متغیر استفاده می کنم

آقا بیا به اینا یاد بده چطور نصب کردی نفری 5 هزار تومن بگیر 50 , 50 تقسیم می کنیم بین خودمون ثواب داره کلی دعات می کنن
    والا داداش طرز خاصی نصب نکردم همونطور که همه نصب میکنن
    ویندوز رو از پـــــــــــی ســــــــی دانلود گرفتم
    با isoburner ریختم رو DVD
    dvd رو داخل دستگاه گذاشتم
    هنگام استارت fn + f12
    odd رو انتخاب کردم
    رفت برای نصب
    بقیشم که دیگه انتخاب زبان و زمانو پارتیشن بندی هم 3 تا 277 گیگ و یه دونه 100 گیگ برا ویندوز بهترین پارتیشن بندیه
    بعدم ویندوز اومـــــــــــــــد بــــــــــــالا آپدیت ها به طور خودکار نصب شد و الانم که در خدمتتونم

راستی اگه نباشم جام خالی میمونه ؟
    Last edited by aminhitman; 15-09-2013 at 12:59.

8. 2 کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ghasem1995's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شرکت های سازنده تاچ پد 3 تا هستن . اینتل , Elan و Synaptics

شما از توی Control panel قسمت Mouse می تونین بفهمین تاچ پد ساخت کدوم شرکت هستش .

از توی Tray icons یه نگاه کنین چند ثانیه روی آیکون تاچ پد نگه دارین بازم بهتون می گه .

به هر حال اگر مثل من Synaptics دارین یه سری توضیحات تو این پست دادم ( حال ندارم از اول بنویسم )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در غیر این صورت اگر Elan هستش دوست عزیز Lionf3 یه لینک دادن همون صفحه با 2 صفحه قبل یا بعد که مشکلو حل می کنه
    ممنون حنان جون بابت راهنماییت تاچ پد من مدلش elan هستش درایورشم دوباره از سایت لنوو گرفتم نصب کردم ولی بازم مشکلش حل نشد اون لینکم که اقای lionf3 دادن در مورد تاچ پد elan رو هم پست های قبل و بعدشو دیدم نتونستم پیدا کنم.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

یه آدمه خیر بیاد بگه مدل تاچ پد ما چیه
    تو try icon هیچی از تاچ پد نیست
    اینم عکس از تنظیمات موس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان چندتا سوال برای قبل از خرید دارم(که فردا باشه)
    1-یک از فروشنده های علاءادین میگفت لب تابای بازار اصل نیست و باطری و بعضی قطعاتشو عوض میکنن و بعدم دوباره پلمپش میکنن و حتی زنگ زد از انبار قیمت بگیره هم گفت قیمت اصلشو بگو(خلاصه میگفت من اصلشو 2620 بهت میدم)،به نظرتون راست میگه یا اینم یه جور شگرد تبلیغاتیه؟
    2-داخل پک مقوای لب تاب چه چیزهایی رو باید چک کنم؟
    3-میشه لطف کنید کسی اگه بلده یه نرم افزار سبک معرفی کنه که سخت افزارشو باهاش امتحان کنم و جزءیاتشم بگه؟
    4-در کل نصیحتی برای خرید ندارید به من بکنید؟
    5-راسته میگن گارانتی الماس به درد نمیخوره؟با توجه به شایعاتی که احتمال داره تو لب تاب دست برد زده باشن ارزش داره70-80تومن بیشتر ار الماس پا سازگار ارقام بدم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

دوستان چندتا سوال برای قبل از خرید دارم(که فردا باشه)
    1-یک از فروشنده های علاءادین میگفت لب تابای بازار اصل نیست و باطری و بعضی قطعاتشو عوض میکنن و بعدم دوباره پلمپش میکنن و حتی زنگ زد از انبار قیمت بگیره هم گفت قیمت اصلشو بگو(خلاصه میگفت من اصلشو 2620 بهت میدم)،به نظرتون راست میگه یا اینم یه جور شگرد تبلیغاتیه؟
    2-داخل پک مقوای لب تاب چه چیزهایی رو باید چک کنم؟
    3-میشه لطف کنید کسی اگه بلده یه نرم افزار سبک معرفی کنه که سخت افزارشو باهاش امتحان کنم و جزءیاتشم بگه؟
    4-در کل نصیحتی برای خرید ندارید به من بکنید؟
    5-راسته میگن گارانتی الماس به درد نمیخوره؟با توجه به شایعاتی که احتمال داره تو لب تاب دست برد زده باشن ارزش داره70-80تومن بیشتر ار الماس پا سازگار ارقام بدم؟
    ممنون
    1 . چرت و پرته همشون چینی هستن و یه طورن اینا الکیه نه کسی باطری عوض میکنه نه چیزی دره اینا اگر که باز بشه گارانتی باطل میشه پس همچین کاری نمیکنن
    2. کارت گارانتی و روی جعبه هم مشخصات دقیقا همون باشه که شما میخواید منظورم مشخصات سخت افزاریه که رو جعبه میزنن
    3. gpu z - cpu z گرافیک و سی پی یو رو چک میکنه همین دوتا بسه
    خواستی وبکمم تست کنی yawcam دانلود کن
    4. نصیحت اینکه سعی کن ضربه فیزیکی نخوره خیلی ظریفه و خیلی هم باریکه با سخت افزار قوی ممکنه با ضربه فیزیکی داغون بشه
    5. بله سازگار بهترینه 2 ساله هم میده من راضیم منم سازگار دارم از اون بگیرید خیلی مطمئن تره

13. 2 کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •