ازینا بخری بهتره
شما که داری هزینه میکنی یه چیز خوب بگیر. 450 میخوای پول بیتس بدی!؟ 100 تومن بزار رو پولت یه Klipsch X10 بگیر حالشو ببر
ازینا بخری بهتره
شما که داری هزینه میکنی یه چیز خوب بگیر. 450 میخوای پول بیتس بدی!؟ 100 تومن بزار رو پولت یه Klipsch X10 بگیر حالشو ببر
سلام.
flipp عزيز پيشنهاد خوبي دادند.
من هم به شما Klipsch S4 و T-Jays Three و Four را پيشنهاد مي كنم اگر جنس صدايي مشابه و كيفيت بهتر از ibeats مد نظر شماست.
AKG K375 هم صداي سردي دارد كه مي تواند مناسب باشد.
موفق باشيد.
اوه نه دیگه اونقدر نمیکنم هزینه ... قرار شده t-jays 1 یا 2 بگیرم... گفتم چون این بیتس هست شاید اذزش داشته باشه... ممنون
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
تا 50 تومان میتونم هدفونی بگیرم که از هدفونای معمولی بهتر باشه ؟
پیشنهاد خاصی دارید ؟
کمتر از یه ماه پیش X10 از یه مغازه تو پایتخت قیمت کردم، حدود 850 میگفت.
سلام دوستان....من قصد خرید XBA-10 رو داشتم اما بیشتر هم آهنگای الکترونیک و رپ گوش میدم.......گزینه ی دیگه ای که تو این رنج پیدا کردم klipch s3 بود اما تو همه ریویو ها سونی رو با s4 مقایسه میکنن و بیشتر هم میگن سونی بهتره.....برای من شفافیت مهمتر از بیس هستش ..... اما خب میخوام بدونم تو XBA-10 بیس تعطیله کلا یا نه میشه از این سبکها هم لذت برد باهاش. چون صدای مثلا EP-630 رو دوست ندارم و دنبال شفافیت بیشتر هستم.
و یکی دیگه اینکه کسی صدای SOUNDMAGIC E30 رو شنیده ؟ ....ممنون میشم راهنماییم کنید.
امروز رفتم که Akg K701 رو بخرم خیلی وقت پیش از یه جا قیمت کرده بودم حدود 950 بود دوباره همون جا رفتم دیدم هنوزم داره .انگار هیچ کس توی این چند ماهه ازش نخریده بود.به فروشنده گفتم چنده قیمتش ، گفت 1600 .گفتم چییییی!!!!!گفت چیه انقدر تعجب کردی.گفتم بابا قیمتش به دلاری چنده مگه. گفت هرچنده!!!یعنی با یه اعتماد به نفسی انگار نه انگار بگی یه ذره فروش جنسش براش مهم باشه.با یه شکم سیری عجیبی که تا حالا ندیده بودم.می خواستم بهش بگم یه چیزی بزارم روش که میشه پول hd 650 پونصد دلاری!!! برا خودم کلی مطلب خونده بودم و خودم قانع کرده بودم که برا یه مدت بشینم کارای کلاسیکی که تو این چند ساله جمع کردم و با نظم و ترتیب گوش بدم و تراپی کنم خودمو.با این اوصاف که موجودی این هدفون خیلی کمه و خرید ازقبل مونده-ی بعضی از فروشگاه هاست باید به همین چیزیایی که دارم قانع باشم چون بعیده از قیمت پرتی که طرف گفت بدلیل کمبود بازار بشه مناسب تر تهیه کرد.یه جا دیگه تو ولیعصر رفتم k99 رو قیمت داد 340،مثل اینکه پیشبینی کردن تو مذاکرات شکست میخورن و قیمت ها به وضعیتی بدتر از قبل بر میگرده.دیروز هم رفته بودم جمهوری چشمم خیلی اتفاقی به پلیر sansa Fuze و یکی دو مدل دیگه افتاد رفتم گفتم چنده آقا گفت 340 گفتم میشه بی زحمت بیارین ببینم.با بی میلی تموم از پشت ویترین آورد بیرون. منم که خیلی ذوق کرده بودم گرد و خاک زیادی که روش بود رو تمیز کردم و متوجه شدم چند جاش انگار ضربه خورده و صفحه اش خط داشت.گفتم نوی این رو داری؟گفت آره.گفتم قیمتت خیلی بالاست و همون داستان akg.پلیر رو از دستم قاپ زدو گذاشت تو ویترین.بعد میگه آخر وقت اومدی منم حال ندارم.میگم بابا من خریدارم.ولی انگار نه انگار.بعضیا انگار مغازه زدن واسه نفروختن و عتیقه کردن جنسا.بالاخره با اصرار تصمیم گرفت یه حرکتی بکنه .تو یکی دوتا مغازه رفت گفت نداریم.گفتم اصلا همینو بده،گفت ابن خرابه.گفتم یکی دو تا مدل دیگه از سانسا داری گفت اونها هم خرابن.میخواستم بگم چرا مردم آزاری میکنید و از همون اول نمیگی دارم و نمیفروشم.خلاصه داستانی داریم با این جماعت.اگه علاقه ما به جای کارت صدا و آمپ و هدفون مثلا به موبایل و لپتاپ ویا حتی لباس بود هزار تا مارک عجیب و غریب و کمیاب ازش موجود میشد ولی دریغ.....
با 1600 شما یه HD650 بخری بهتره. البته 1600 نیست ولی اگر خواستی من براتون میگیرم 1600 یا همین حدودا
ممنون فیلیپ عزیز
اتفاقا نامداران هم الان hd 650 رو موجود نداره ولی فعلا تصمیم ندارم بگیرمش،نمی خوام اینقدر هزینه کنم فعلا.الان هدفون های airy با سواند استیج های بیشتر رو ترجیح میدم .میخوام حس live بودنش تو کارای کلاسیک زیاد باشه.مثل همین k701-2 و در مرتبه بعدتر hd598.هر چند k701 برا بعضی ها جزء هدفون های نه چندان راحت -به خاطر هد بندش - هستش ولی از اونجایی که نسبت به قیمتی که داره -هر چند با متریال نه چندان خوب-انتخاب مناسبی برای این سبکه با سواند استیج بسیار بزرگی که داره (هرچند شاید ازنظر بعضی ها تا حد زیادی مصنوعی به نظر بیاد).
چقد سوت و کورِ اینجا .ما رو هم راهنمایی کنید لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)