بهترین تبلت دنیا برای تماشای فیلم چه تبلتیه ؟
بهترین تبلت دنیا برای تماشای فیلم چه تبلتیه ؟
galaxy tab pro 12.2 4g
یا
galaxy note pro 12.2 4g
Last edited by SIMON137; 14-04-2014 at 19:46.
دوست عزیز بنظر من قیمت مناسب است چون مدل شما را من کمتر 1800 پیدا تکردم و همین قیمت را هم میخوام بخرم .موفق باشید
منم تبلت Acer خریده بودم فک می کردم با زبان فارسی به مشکل بر بوخورم ولی اصلا مشکلی نداره
چون اصلا نمایندگی ایسر تو ایران به صورت رسمی وجود نداره واسه همین تبلت با شارژرهای سه شاخ ارائه میشد ولی به راحتی کیبورد فارسی داشت
1- بهترین تبلت 7 اینچی از نظر کیفیت صفحه نمایش با مناسب ترین قیمت (400 تا 500 هزار تومن) چیه؟ خودم فکر میکنم Asus Memo Pad ME173X HD 8GB بهترین باشه. اینکه سیمکارت میخوره یا نه اصلا برام مهم نیست. فقط کیفیت صفحه نمایش و تراکم پیکسلی برام مهمه.
2- بهترین تبلت 10 اینچی از نظر کیفیت صفحه نمایش با مناسب ترین قیمت (600 تا 750 هزار تومن) چیه؟ به نظرم Asus Memo Pad 10 ME102 8GB بهترین باشه. بازم سیمکارت واسم مهم نیست و فقط و فقط کیفیت صفحه نمایش و تراکم پیکسلی برام مهمه.
ممنون.
Nexus7 2nd gen 32gbﭼﻨﺪ ﻫﺴﺖ ﺗﻮ ﺑﺎﺯاﺭ?
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
سلام دوستان.. ایا صحت داره که رنگ سفید تبلت لنوو a3000 خیلی خرابی داده و کلا مشکل داره ؟؟؟ کسی رنگ سفید این تبلت رو داره ؟؟ مشکلی باهاش نداشته؟؟ ممنون میشم اگه سریع جواب بدین چون میخوام رنگ سفیدشو بخرم با گارانتی سازگار اما دودل هستم..
سیمکارت خورش که حدود یک و سیصد - چهارصده.
روز بخیر دوستان
من میخوام تبلت تو رنج قیمت 700 تومن بخرم
ویژگی هایی که میخوام داشته باشه :
- سیم کارت خور باشه
- 7 تا 9 اینچ باشه
- رم حداقل 16 باشه یا رم بخوره
- حافظه ی قابل استفاده از رمش 14 یا حداقل 12 باشه
- دوربینش خیلی مهم نیست
- اتصال به wifi قوی داشته باشه
فقط لطفا سامسونگ معرفی نکنین
ممنون![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)