تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 398 از 598 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

داره خودمونی میشه javskatolbashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    واقعا که تپیک جالبی دارین!من که فکر می کردم همه کارهام رو انجام دادم با دیدن این قسمت گفتم شاید بهتر باشه بیشتر در مورد رشته ها تحقیق کنم .الان دو سه روزه که خوندن این 397 قسمت(!) طول کشیده +آشنا شدن با این رشته ها. ولی خب خیلی از این سوال های توی ذهنم رو جواباش رو گرفتم (کاش زودتر این تاپیک رو میدیدم).کلا همه ی قسمت هاش خوب بود فقط اون قسمتی که همه همش میگفتن نتایج کی میاد خیلی لوس شده بود و فکر کنم که برای خودتون هم خیلی استرس زا بود.راستی این دکمه ی تشکر رو که من ندیدم! وگر نه باید از خیلی ها تشکر می کردم.

حالا اگه زحمتی نیستش این دو تا سوال رو هم جواب بدین لطفا:

1-این که تو چند قسمت قبل میگفتین اگه تو امیر کبیر معل بالای 17 بیاری میتونی تغییر رشته بدی چقدر صحت داره و اگه کسی میدونه لطفا یکی یه لینک معتبر بذاره که بهتر روشن بشه.

2- لطفا در مورد دانشگاه علم و صنعت و خواجه نصیر طوسی هم (مکانیکش)بیشتر توضیح بدین. مخصوصا اگه کسی تو این دانشگاه ها هستش.

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بچه ها میشه بگید ازکدوم قسمت سایت سنجش میتونیم انتخاب رشتمونو ویرایش کنیم؟ممنون

داره خودمونی میشه AHRokal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    واقعا که تپیک جالبی دارین!من که فکر می کردم همه کارهام رو انجام دادم با دیدن این قسمت گفتم شاید بهتر باشه بیشتر در مورد رشته ها تحقیق کنم .الان دو سه روزه که خوندن این 397 قسمت(!) طول کشیده +آشنا شدن با این رشته ها. ولی خب خیلی از این سوال های توی ذهنم رو جواباش رو گرفتم (کاش زودتر این تاپیک رو میدیدم).کلا همه ی قسمت هاش خوب بود فقط اون قسمتی که همه همش میگفتن نتایج کی میاد خیلی لوس شده بود و فکر کنم که برای خودتون هم خیلی استرس زا بود.راستی این دکمه ی تشکر رو که من ندیدم! وگر نه باید از خیلی ها تشکر می کردم.

حالا اگه زحمتی نیستش این دو تا سوال رو هم جواب بدین لطفا:

1-این که تو چند قسمت قبل میگفتین اگه تو امیر کبیر معل بالای 17 بیاری میتونی تغییر رشته بدی چقدر صحت داره و اگه کسی میدونه لطفا یکی یه لینک معتبر بذاره که بهتر روشن بشه.

2- لطفا در مورد دانشگاه علم و صنعت و خواجه نصیر طوسی هم (مکانیکش)بیشتر توضیح بدین. مخصوصا اگه کسی تو این دانشگاه ها هستش.
    درباره علم و صنعت اگر سوالی هست در خدمتم.

4. این کاربر از AHRokal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض thanks

درباره علم و صنعت اگر سوالی هست در خدمتم.

آره مطمئن بودم که شما جواب میدین!میخواستم بدونم که وضعیت مکانیک این دانشگاه چطوره و این که آیا چیز هایی که تو صفحات اولیه در مورد تفکیک جنسیتی و نگهبانی و..... گفته بودین خیلی شدیده؟....!

راستی مهندسی خودرو تازه اومده دانشگاهتون؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Slim_shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام بچه ها به نظرتون با رتبه 65 می شه پزشکی تهران قبول شد
    بچه ای از منطقه دو

تاريخ عضويت
    Jun 2009

2

مهلت انتخاب رشته کنکور سراسری تا چهارشنبه تمدید شد

دفترچه‌‌ راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری 90 در روزهای دوشنبه تا چهارشنبه این هفته در باجه های مرکزی پست توزیع می شود و داوطلبانی که تاکنون اقدام به انتخاب رشته نکرده اند تا چهارشنبه 26 مرداد فرصت انتخاب رشته دارند. به گزارش خبرنگار مهر، کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون سراسری سال 90 که تاکنون برای دریافت دفترچه‌های راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی (دفترچه شماره 2 ) گروه‌ آزمایشی مربوط اقدام نکرده اند می توانند با مراجعه به باجه های مرکزی پست، دفترچه را دریافت کنند.
    دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور 90 در روزهای دوشنبه 24، سه شنبه 25 و چهارشنبه 26 مرداد منحصراً در باجه های مرکزی شهرستانهای مختلف کشور به جز شهرستان تهران از ساعت 8 صبح تا ساعت 19 (7 بعدازظهر) توزیع می شود.
    دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور 90 در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح تا ساعت 19 (7 بعدازظهر) روزهای دوشنبه 24، سه شنبه 25 و چهارشنبه 26 مرداد منحصراً در مناطق پستی 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 توزیع خواهد شد.
    همچنین داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی کنکور 90 شده اند و تاکنون برای انتخاب رشته‌های تحصیلی اقدام نکرده اند می توانند تا ساعت 24 روز چهارشنبه 26 مرداد با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته اینترنتی خود اقدام کنند.
    بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، داوطلبانی که اقدام به انتخاب رشته کرده اند چنانچه به دلایلی نیاز به تصحیح و یا حذف کدرشته های انتخابی خود داشته باشند، می توانند تا روز چهارشنبه 26 مرداد از طریق بخش مربوط به ویرایش اطلاعات در صفحه اول سیستم انتخاب رشته اقدام به اصلاح و یا حذف کدرشته های مورد نظر خود کنند و در صورت اصلاح یا حذف لازم است مجدداً کد پیگیری از سایت دریافت کنند.

البته فکر کنم منظورش با مهلت ویرایش اطلاعات بود..........

منبع :مهر

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان مکاترونیک چه دانشگاه هایی دارن؟؟؟؟

داره خودمونی میشه parya220's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان مکاترونیک چه دانشگاه هایی دارن؟؟؟؟

فقط صنعتی امیرکبیر و سبزوار

10. این کاربر از parya220 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ببینید این دفترچه ش2 سنجش که مخصوص ریاضی هاست به دردت میخوره؟
    توش رشته ها رو نوشته و زیرش دانشگاه ها رو...........

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حجم:3.35

این هم اصلیه با حجم :1

کد:
    Last edited by javskatolbashi; 14-08-2011 at 15:33.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

11

بچه ها میشه بگید ازکدوم قسمت سایت سنجش میتونیم انتخاب رشتمونو ویرایش کنیم؟ممنون
    از اینجا باید ویرایش کرد ولی فردا فعال میشه:
    کد:

13. این کاربر از felainy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •