کم بد نیست!!!!
بله
خير
ایول ...........
بقیه هم چشم ندارن ببینن چشاشون رو ببندن ....
تبریک میگم به پرسپولیس وبه همه ی پرسپولیسی ها
قهرمان جام حذفی کیه؟
قهرمان سوپر جام کدام تیم است؟
جانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت سوپر جامه؟
بـــــله...آخرشم رفت مربی تراکتورسازی شد!
اونم دسته ی 1!!!
واقعا حیف شد...
هاکان جون... من کاری به این ندارم که رضا زاده وضعش خوب هست و یا نیست اما این را مطمئن باش 27 میلیون هیچوقت برای همچین ادمی پول زیادی نیست اما رضا زاده مگه از هادی ساعی کمتر هست که در هنگام زلزله بم مدالهای المپیکش را به حراج گذاشت تا به زلزله زدگان کمک کنه؟
بعد مطمئن باش به رضا زاده خیلی میرسند. من هم با تبلیغاتش که ماهواره پخش میکنه اصلا مشکلی ندارم(جالب اینه که تازگی ها حجازی هم در تبلیغات امده) من هم جاش بودم می رفتم.
حق با تو هست اکثر ورزشکاران دستمال به دست هستند اما هیچکدام به اندازه ی رضا زاده از دستمالشون استفاده نکردن کدام یک از ورزشکاران بعد قهرمانی قهرمانیش را به رهبر تقدیم میکنه؟ و یا دست رهبر را کدام یک از ورزشکاران به جز رضا زاده بوسیده؟
هاکان به قوله فردوسی پور بهتره عینک بدبینی را از روی چشمت برداری...
من اون مصاحبه را به خوبی به یاد دارم خبرنگار جوان بود و اصلا گیج میزد و بعد مطمئن باش هیچ خبرنگاری نمیاد کار خودش را در کنار همکارنش زیر سوال ببره و برای مسخره کردن یکی همچین حرفی را بزنه که به قوله دایی همه فکر کنند شاید یک بازی دیگه را داشته می ده...
میشه بگید برای ساعی(امروز شنیدم او به المپیک میره) و یوسف کرمی چه حاشیه هایی درست می کنند فقط یک موردش را نام ببرید؟ یوسف کرمی و هادی ساعی از محبوب ترین ورزشکاران هستند...
هاکان این حرفها چیه؟ هموطنان کرد و فارس چکار کردند؟ من اسم محسن شادی را اولین بار از زبان شما شنیدم !
خواهش می کنم از این جور حرفها نزن...
تو ایران صراحتا میگم مسائل نژادی اهمیتی نداره اصلا خیلی از ورزشکاران موفق و محبوب کشور اذری هستند کسانی مثل مجتبی جباری، کریم باقری،هادی ساعی،یوسف کرمی،ایدین و صمد بهرامی اذری هستند...
بحث علی دایی هم اصلا به نژاد مربوط نیست دایی رفتارش هست که باعث شده محبوب نشه........
Last edited by Alireza Taji; 03-07-2008 at 21:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)