ای دهن این مخابرات دزد من که میخوام وایمکس بگیرم هرچی باشه فقط مخابرات نباشه
ای دهن این مخابرات دزد من که میخوام وایمکس بگیرم هرچی باشه فقط مخابرات نباشه
دانلودی که همش استرس داشته باشی که کم می کنه یا نه چه دانلودی، مثلا این طرح های رو که دوباره اعلام کردندشبانه داره چه اطمینانی که شب خواب ببیند بعد بگن بله این ها هم دانلود شبانه نداره. از من که دیشب 3.5 رفت
واقعا این دوستمون راست میگه بابا یکی نیست به اینا بگه که اگه هرکاری ..... میکنید اگه هر کار دیگه ای میکنید لااقل سرعت که بالا باشه باور کنید غنیمته .![]()
حالا که اینجوری شد من مجبور خیلی چزا رو فاش کنم. به درک.
این شماره آقای ملک جعفریان مدیر کل مخابرات خراسان.
09151150001
همه زنگ بزنید بهش. مستفیم باخودش صحبت کنید.
از اون اوسگل هایی که توی اداره هستند بهتره.
خودش هم گفته هر مشکلی داشتید به خودم بگید.
پس بچه ها تلفن ها رو بردارید و شروع کنید به زنگ زدن.
کسی هم خواست به 2020 زنگ بزنه و واسه اینکه معطل نشه شماره 8416869 رو بگیره.
دلت خوشه هااا
خودت چند باز زنگ زدی بهتر شد نه:|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک تعرفه هاست هرکس این اواخر تا به امروز بر اساس این لیست هر طرحی رو گرفته باید شبانه رایگان شاملش بشه، یعنی چه از تاریخ فلان نداریم، مگه مردم مسخره شما هستند!
این یعنی مشترکین جدید ثبت نام میکنن یا کسانی که قبلا طرح طلایی / نقره ای / برنزی هم گرفتن شبانه رایگانشون قطع میشه؟مشترکین محترم از تاریخ 92/5/27 محصولات ADSL شرکت مخابرات خراسان رضوی برخوردار از دانلود شبانه رایگان (از ساعت 1 الی 7 صبح) فقط شامل طرح بعثت، طرح کمپین نوروزی، طرح آشنای خانواده و طرح کمپین آشنای اول می گردد
من تا مهر طرح برنزی دارم ، 6 ماهه شارژ کردم که شبانه رایگان باشه ، یعنی الان شبانه رایگان ندارم دیگه؟؟؟؟؟؟
..................................ادیت شد
Last edited by amir20; 19-08-2013 at 20:56.
من الان زنگ زدم با ایشون صحبت کردم
ایشون میگن شبانه رایگان 1-7 فقط تا عید فطر بوده و برای همه سرویس ها فعال بوده و ما این رو اعلام کردیم ، همچنین 1 گیگ رایگان عید فطر به همه دادیم :|
هرچی من میگم اعلان نشده میگه اعلام شده :|
گفتم یه سر بزنه به فروم و ببینه حجم کاربرهایی که ناراضی هستن رو
بعد هم گفت هماهنگ میکنم بیاین حضوری صحبت کنیم!!
ما که بعد عید هم شبانه رایگان داشتیم
چی گفته این![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)