وقتی میکشی پوشه نماین میشن
فایل ها همون جا ادیت کن دیگه مشکل چیه؟
وقتی میکشی پوشه نماین میشن
فایل ها همون جا ادیت کن دیگه مشکل چیه؟
mods copy to \Documents\Euro Truck Simulator 2\mod
اینم مد . دیگه راننده ها خالی برنمیگردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با مد نقشه آمریکا که بچه ها گذاشتن تداخل داره باید اون مد نقشه رو پاک کنی.
اگه صبر کنی فایل صوتی بوق FH12 رو میذارم فقط چند ثانیه باشه خوبه؟؟
نه بخدا اصلا از چیت و اینطور چیزا استفاده نکردم.الان لول 30 هستم.درضمن گفتم ریتینگشون بیشتر از 4 هست.لول هاشون زیاد تره
خب وقتی Base.scs رو درگ میکنم روی scs_extracor این پنجره باز میشه و بعد از 5 دیقه خود به خود بسته میشه!
هیچ فایل یا پوشه ای چیزی هم توی فولدری که بیس هست ایجاد نمیشه!
حقیقتش داداش من سرباز مرزبانی هستم .اونقدر وقت ندارم تا بازی کنم و .....خلا صه میخوام این چند روز مرخصی رو یکم سرگرم بشم. اگه لطف کنی سیو خودتو ومدها برا دانلود بزاری ممنون میشم.راستی این بازی من ورژن۱.۱هستش حدود 600مگ فایل نصبیش بود .به نظر درسته.....
یکی از مد ها رو هم راه انداختم مد سرعت کامیونهای ترافیک کار کرد و حداکثر سرعتشون الان 90 کیلومتر به جای 60 هست بهتر از قبل شده
ولی در مورد شاسی اگه فالهای ترافیک کامیونها رو نگاه کنید اونجا میتونید ببینید که شاسی هم تعریف شده من اون رو ادیت کردم که بازی کرش کرد کدوم فایل دیگه باید ادیت بشه ؟ من برای آکسور هم فایل ترافیک درست کردم اونم کار نکرد ولی آکسور خودش به خوبی کار میکنه البته من کل مد اکسور رو ادیت کردم و دورابه بازسازی کردم و فایل رو اضافه نکردم بهش بلکه کلا یه بار باز کردم و دورابه تبدیلش کردم
سیوم رو از اینجا میتونی دانلود کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مد ها رو از این سایت ets2.lt یا ets2-mods.com باید دانلود کنی چون من الان خونه نیستم و نمی دونم دقیقا چه مدهایی ریختم تو بازی .
محتوای مخفی: در مورد خدمت
Last edited by hamed30; 20-12-2012 at 09:49.
فایل های مدی که دانلود میکنی یا پسوندشون zip یا rar هست یا scs که اگه scs بود که هیچ اگه دوتای اول بود از حالت فشرده خارجش میکنی و دنبال فایلی با پسوند scs میگردی ، بعد فایل مورد نظر رو در مسیر زیر قرار میدی My Documents/Euro Truck Simulator 2/mods
اینم بگم بعضی مد ها ممکنه با هم تداخل پیدا کنن و درست کار نکنن پس اگه همچین چیزی دیدی باید مد مشکل دار رو حذف کنی .
و ............ بالاخره بیخیال اسکانیا شدم و رفتم سراغ دومین برند محبوبم تو این بازی یعنی mercedes که بعنوان اولین حرکت نمای داخلش رو یه صفایی دادم چون یکی خودش به نظر من خیلی زاغارت بود . اگر احیانا کسی اینو خواست بگه تا آپلودش کنم البته زیاد مالی هم نشده باید بهترش کنم و بعد برم سراغ یه مارک ایران خودرو دیزل واسه جلوی کامیونو یه اسکین مشتی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamed30; 20-12-2012 at 10:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)