تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 574 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

داره خودمونی میشه amirakbari00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کسی نمیدونه دردش چیه این مشکل ما ؟!
    وقتی میکشی پوشه نماین میشن
    فایل ها همون جا ادیت کن دیگه مشکل چیه؟

داره خودمونی میشه amirakbari00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

نحوه استفاده از مد ها و نقشه ها رو میشه بگید
    mods copy to \Documents\Euro Truck Simulator 2\mod

داره خودمونی میشه amiran1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

22 تا راننده ؟ شما هم چیت زدی ؟ راننده هم راننده های قدیم اگه بالاسرشون نباشی کار نمیکنن اینا . دوست عزیز لول 4 خیلی پایینه باید لولشون بالاتر بره تا عین آدم کار کنن . البته من یه جا یه مدی دیدم که نوشته بود کمک میکنه رانندهات خالی برنگردن فقط نمی دونم کجا دیدمش ؟
    اینم مد . دیگه راننده ها خالی برنمیگردن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته با مد نقشه آمریکا که بچه ها گذاشتن تداخل داره باید اون مد نقشه رو پاک کنی.

4. 5 کاربر از amiran1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amiran1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان از جایی که صدا بوق ماشین ها خیلی ضایع هستند تصمیم گرفتم یک بوق جدید جایگزین کنم
    اگر فایل صوتی دارید که برای جایگزنی با بوق های فعلی مناسب هست در اختیار من بزارید تا ردیفش کنم
    اگه صبر کنی فایل صوتی بوق FH12 رو میذارم فقط چند ثانیه باشه خوبه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

22 تا راننده ؟ شما هم چیت زدی ؟ راننده هم راننده های قدیم اگه بالاسرشون نباشی کار نمیکنن اینا . دوست عزیز لول 4 خیلی پایینه باید لولشون بالاتر بره تا عین آدم کار کنن . البته من یه جا یه مدی دیدم که نوشته بود کمک میکنه رانندهات خالی برنگردن فقط نمی دونم کجا دیدمش ؟
    نه بخدا اصلا از چیت و اینطور چیزا استفاده نکردم.الان لول 30 هستم.درضمن گفتم ریتینگشون بیشتر از 4 هست.لول هاشون زیاد تره

داره خودمونی میشه mamad_avril's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

وقتی میکشی پوشه نماین میشن
    فایل ها همون جا ادیت کن دیگه مشکل چیه؟
    خب وقتی Base.scs رو درگ میکنم روی scs_extracor این پنجره باز میشه و بعد از 5 دیقه خود به خود بسته میشه!

هیچ فایل یا پوشه ای چیزی هم توی فولدری که بیس هست ایجاد نمیشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه عزیزم نمیخواد بری چند صفحه قبلو بخونی چیزی که زیاده آدم بیکار (خودمو میگم) ببین مختصرش اینه که راننده کامیونی ، باید بار ببری ، لولت بره بالا و............. شما تو این بازی میتونی یا بعنوان راننده یا برای دیگران و یا برای خودت کار کنی اولش که باید واسه این و اون بار ببری تا بتونی وام بگیری یا پول جمع کنی که کامیون بخری وقتی راننده دیگرانی پول بار همش مال خودت نیست و درصدی ازش رو بهت میدن خسارت به کامیون و بار و جریمه و اینجور چیزا پای خودته ، پول بنزین و اصطحلاک کامیون پای صاحابش و چون کامیون مال شما نیست نمی تونی رنگ یا قطعه اش رو عوض کنی .بعد اینکه پول جمع کردی یا وام گرفتی میتونی کامیون بخری ولی خب یه کامیون معمولی چون آپگرید ها و کامیون های کلاس بالا قفلن و تو لول های (level) بالا باز میشن . میتونی گاراژ بخری و آپگریدش کنی تا کامیون های بیشتر بتونی بخری و راننده استخدام کنی و الا آخر . این کامیون من هم که شما نظر لطف بهش داری من کار زیادی باهاش نکردم و بیشتر قطعاتی که روش هست واسه خود بازیه البته باید به لول های بالا برسی تا بتونی کامیونت رو اینطوری کنی و البته مد (mod) هم بریزی یه چیزایی اضافه میشه . خودم الان لول 21 هستم .اگه سوالی داشتی بپرس هم خودم هم بروبچ جوابتو میدیم .
    حقیقتش داداش من سرباز مرزبانی هستم ‏.اونقدر وقت ندارم تا بازی کنم و .....خلا صه میخوام این چند روز مرخصی رو یکم سرگرم بشم. اگه لطف کنی سیو خودتو ومدها برا دانلود بزاری ممنون میشم.راستی این بازی من ورژن۱.۱هستش حدود 600مگ فایل نصبیش بود .به نظر درسته.....

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شاسی که کلا کار سخیته چون باید چندین فایل ادیت و ساخته بشه تا به بازی استفاده شه
    اون یکی مد ها ممکن هست به ورژن بازی شما نخوره
    یکی از مد ها رو هم راه انداختم مد سرعت کامیونهای ترافیک کار کرد و حداکثر سرعتشون الان 90 کیلومتر به جای 60 هست بهتر از قبل شده
    ولی در مورد شاسی اگه فالهای ترافیک کامیونها رو نگاه کنید اونجا میتونید ببینید که شاسی هم تعریف شده من اون رو ادیت کردم که بازی کرش کرد کدوم فایل دیگه باید ادیت بشه ؟ من برای آکسور هم فایل ترافیک درست کردم اونم کار نکرد ولی آکسور خودش به خوبی کار میکنه البته من کل مد اکسور رو ادیت کردم و دورابه بازسازی کردم و فایل رو اضافه نکردم بهش بلکه کلا یه بار باز کردم و دورابه تبدیلش کردم

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

حقیقتش داداش من سرباز مرزبانی هستم ‏.اونقدر وقت ندارم تا بازی کنم و .....خلا صه میخوام این چند روز مرخصی رو یکم سرگرم بشم. اگه لطف کنی سیو خودتو ومدها برا دانلود بزاری ممنون میشم.راستی این بازی من ورژن۱.۱هستش حدود 600مگ فایل نصبیش بود .به نظر درسته.....
    سیوم رو از اینجا میتونی دانلود کنی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی مد ها رو از این سایت ets2.lt یا ets2-mods.com باید دانلود کنی چون من الان خونه نیستم و نمی دونم دقیقا چه مدهایی ریختم تو بازی .

محتوای مخفی: در مورد خدمت 
    انشاء الله هرچه زودتر خدمتت تموم شه از شرش راحت شی ،من بعد 5 سال که از خدمتم میگذره هنوز بعضی وقتا خوابشو مبینم کفرم درمیاد تو خواب به خودم میگم من که کارتمو گرفتم باز اینجا چیکار میکنم .
    و اینکه منم تجربه خدمت لب مرز رو دارم البته بعنوان ماموریت رفته بودیم یه پاسگاه مرزی (مرز افغانستان) محل اصلی خدمتم سه راهی دشتک بود (دو راهی زابل - زاهدان) -قرار گاه نبی اکرم-گردان 117 امام جواد (ع) .
    Last edited by hamed30; 20-12-2012 at 09:49.

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

نحوه استفاده از مد ها و نقشه ها رو میشه بگید
    فایل های مدی که دانلود میکنی یا پسوندشون zip یا rar هست یا scs که اگه scs بود که هیچ اگه دوتای اول بود از حالت فشرده خارجش میکنی و دنبال فایلی با پسوند scs میگردی ، بعد فایل مورد نظر رو در مسیر زیر قرار میدی My Documents/Euro Truck Simulator 2/mods

اینم بگم بعضی مد ها ممکنه با هم تداخل پیدا کنن و درست کار نکنن پس اگه همچین چیزی دیدی باید مد مشکل دار رو حذف کنی .

و ............ بالاخره بیخیال اسکانیا شدم و رفتم سراغ دومین برند محبوبم تو این بازی یعنی mercedes که بعنوان اولین حرکت نمای داخلش رو یه صفایی دادم چون یکی خودش به نظر من خیلی زاغارت بود . اگر احیانا کسی اینو خواست بگه تا آپلودش کنم البته زیاد مالی هم نشده باید بهترش کنم و بعد برم سراغ یه مارک ایران خودرو دیزل واسه جلوی کامیون و یه اسکین مشتی .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hamed30; 20-12-2012 at 10:18.

12. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •