تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 860 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

سنر جون ممنون ميشه كد هاي گيم شاركم بديد به ما همسر من هم كارن هست يك دمو ديدم كه كارن ميره تو رخت خواب ميگه نياز به استراحت دارم و من هم سرم را تكان ميدم. راستي روستا ي ديگه هم وجود داره همون ماجراي مريض شدن كارن و باز شدن مجتمع سگ هاي شكاري و دستگيري ون.

داره خودمونی میشه tataloo_3q's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

[quote=امير110;3718552]پس ميگيد شهر وجود داره اقاي تتلو تو چند صفحه قبل عكس يك سگ را گذاشت و گفت شكاريه ولي اون نيست اون سگيه كه گاو بزاتونو بيرون بزارين مياد واپ واپ ميكنه و قلب گاو بز و...
    بابا من کی گفتمم شکارییه گفتم وحشی بعد راجع به گل قرمز مم که 20 تا کاشتم 3 یا 4 تاش قرمز در اومد بعد کسی دموی کارن و پوپوری رو تو مرغداری ندیده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

اينو كه همه ديدن همون اول بازي برو مرغداري ببين

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اينو كه همه ديدن همون اول بازي برو مرغداري ببين
    نه منظورم اون دمو سال دوم بهار که باید قلب کارن و پوپوری قرمز باشه بعد بری تو مرغداری زمانش روز 4 بهار که باید قلبش قرمز باشه ولی یه دمو دیگه چند روز بعد که باید قلبش سبز باشه

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه اين طوري باشه و نسخه ها متفاوت باشه همه ي بازي هايي كه شما روي كامپيوترتون انجام مي ديد مشكل دارند و يه چيزيشون كمه چون همشون از اينترنت دانلود شدند .
    خوب درسته دیگه!
    بیشتر بازی ها مشکل دارن و ناقص هستن. و همه شون هم کرک شدن.

البته در مورد این بازی، این مشکل یک گلیچ حساب میشه. (مثل مشکل اون دوستمون که بعد از ازدواج بازی قفل می کرد، به خاطر اینکه نسخه ای که بازی می کرد اروپایی بود. البته نسخه ی اولیه ی اروپایی مشکل داره ولی در نسخه های بعدی گلیچ حل شده.)

یعنی توی تمام نسخه های Harvest moon: back to nature این اتفاق (درصد توت قدرتی) می افته. مگر نسخه هایی که بعد از تصحیح بیرون اومدن. (که اکثرا به زبان های دیگه هستن. مثلا در نسخه ی ژاپنی این مشکل وجود نداره یا هلندی و اروپایی و ...)

پس بايد سعي بيش تري كنيم و ممكنه بعضي درصد ها را در سال چهارم و يا بيش تر بدست آوريم .
    من تا پایان سال سوم که رفتم، فکر کردم دوم بهار سال چهارم مثلا چی میشه... هیچی نشد. آنقدر سوختم که نگو!
    اتفاقات همون ها... تکرار حرفهایی که قبلا می زدن و. ... دیگه دلسرد شدم و بازی نکردم.
    فقط اول بهار یه خورده حال داد که اهالی من رو به جمع خودشون پذیرفتن .شهردار اومد دعوتم کرد به میدون ده. یه چیزی تو مایه های مسابقه ی پرتاب گوجه بود... میز های اون شکلی و ... . بعد هر کدوم یه زر زری کردن و جامون هم عوض شد رفتیم مسافر خونه و ....

فکر نمی کنم در سال های سوم به بعد چیز خاصی پیدا بشه.
    فقط اگه کسی حال داشت، لطفا بازی کنه ببینیم این بچه بزرگ میشه یا نه.

اگه اين روز به Greg ماهي بديد ميگه روز تولدتون جبران مي كنم و لوحه خانه هم همين را گفته
    تعارف اومد نیومد داره!

=---=---=---=---=---=---=

اون کشتی هم وقتی سه سال رو با 100 درصد تموم و خوب پیشرفت کرده باشی،باهاش به شهر میری.
    اگر بتونیم 100 در صد کنیم شاید یک اتفاقی بیفته. ولی ما فقط داریم حدس می زنیم.
    چون نمیشه تصور کرد که بدون وسیله ی نقلیه بریم شهر، ما تنها وسیله ی نقلیه رو مورد توجه قرار می دیم که همون کشتی باشه.
    ولی کشتی فقط یک چیز دکوریه.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ما تا حالا 64 غذا درست کردیم که اکه تو کلینیک و مسافرخانه و شراب فروش برید کلا 6 تا قفسه که توش دستور غذا که قفله که مشکل هم باز کردن اون قفسه هاست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

رفتن به شهر و تمام ایتم هایی که در لوح خانه گفته شده واقعیه اما نه برای ما به یک دلیل واضح و اونم اینه که تمام بازی هایی که به دست ما می رسه همه کپی شده است و وقتی کسی اینجا زندگی می کنه باید بدونه که باید از بعضی چیزا دل بکنه مثل بازی Empire total war که در کپی کردن دچار مشکل شدن و قسمت صدای این بازی برای شمشیر و دمو و تفنگ قطعه + خیلی باگ ها که در راستای کپی کردن دچار مشکل شده و تمام این مباحث الکیه

(خودمونیما تعریف از خود نباشه فکر کنم با این یه حرفم جواب 400 صفحه رو دادمپ)

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ما تا حالا 64 غذا درست کردیم که اکه تو کلینیک و مسافرخانه و شراب فروش برید کلا 6 تا قفسه که توش دستور غذا که قفله که مشکل هم باز کردن اون قفسه هاست

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

اگر بتونیم 100 در صد کنیم شاید یک اتفاقی بیفته. ولی ما فقط داریم حدس می زنیم.
    چون نمیشه تصور کرد که بدون وسیله ی نقلیه بریم شهر، ما تنها وسیله ی نقلیه رو مورد توجه قرار می دیم که همون کشتی باشه.
    ولی کشتی فقط یک چیز دکوریه.
    من بر اساس حدس و گمان حرف نزدم.

یکی از دوستام که به شهر رفته بود،بهم گقت که با همین کشتی میری شهر.

10. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

سنر جون ممنون ميشه كد هاي گيم شاركم بديد به ما همسر من هم كارن هست يك دمو ديدم كه كارن ميره تو رخت خواب ميگه نياز به استراحت دارم و من هم سرم را تكان ميدم. راستي روستا ي ديگه هم وجود داره همون ماجراي مريض شدن كارن و باز شدن مجتمع سگ هاي شكاري و دستگيري ون.
    شما بایستی به کیلینیک برید،فکر کنم اونجا منتظر یک دمو هستید که نرفتید ببینید.

در مورد کد گیم شارک هم توی کتاب لوحه خانه نوشته شده بود،الان من کتابش رو ندارم.

ولی اگه توی نت سرچ کنی در مورد داشتن کندوی عسل بزرگ،می تونی به نتیجه ی وجود داشتن شهر پی ببری. البته کد گیم شارکش منظورمه.انگلیسیت خوب باشه،به راحتی پیدا می کنی.

12. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •