الان یه 4.0.4 نصب کردم خیلی خوبه ولی کاستوم ها بیشترشون باگ دارن.ولی من انگار چند تا x8 دیدم که روشون 2.2 استوک بود..
الان یه 4.0.4 نصب کردم خیلی خوبه ولی کاستوم ها بیشترشون باگ دارن.ولی من انگار چند تا x8 دیدم که روشون 2.2 استوک بود..
سلام.
میخام رو این گوشی GPS نصب کنم .
لطفا ساده توضیح بدید چیکار کنم ؟(گوشی ماله داداشمه و از موقعی که خریده چیزی روش نریخته )
سلام اول این رو نصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم برای تهران این
برای ایران این رو دانلود کنید.
البته نگفتید کدوم شهر هستید.
بعدش گوشی خود را به کامپیوتر متصل کنید. فایل زیپ مربوط به نقشه شهر مورد نظر خود را از حالت زیپ خارج کنید، سپس تمام فولدرهایی که داخل فولدر GoogleMaps وجود دارد را کپی نمایید، فولدرهای کپی شده را در مسیر maverick\tiles\GoogleMaps در گوشی پیست نمایید،
به جای نقطه چین ها توی لینک ها این (and\roi\diha)رو بنویسید که کامل بشه البته اسلش هارو بردارید بعد وارد کنید
من گرگان میشینم .
googlemaps رو من باید توی گوشیم نصب کنم یا از قبل موجوده تو گوشی ؟ موقع کار با نرم افزار باید اینترنت وصل باشم ؟
اون فایل اول که حجمش کمه چیه ؟ Maverick Pro v2.0.apk
سلام .
Maverick Pro v2.0.apk همون نرم افزار اصلی هست که شما اول باید همین رو در گوشی نصب کنید . بعد نصب شما میتونید از نرم افزار استفاده کنید . فقط نیاز به اینترنت هست که نقشه ها باز بشن.
اگه گوشی شما اینترنت نداره . میتونید نقشه های زیر رو دانلود کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد دریافت فولدر GoogleMaps را در مسیر درmaverick\tiles کارت حافظه کپی کنید. حالا نرم افزار رو بدون اینترنت استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید![]()
ســــلام علیـــــــکمــ
من اسبقا در بدو راه اندازی این تاپیک 3 تا نرم افزار Maverick , Navitel , NDrive رو تست کردم
به نظرم Ndrive نسبت به سایر نرم افزار ها اکمل تر ، راحتر و کاربردی تر بود
منم خاطرم نیست ، ولی یقینا موجوده " دوستانی که مطلع اند لطف کنند لینکو قرار بدهند ممنون میشم "
قابل ذکره که باید برنامه ها و نقشه ها به روز بشه بالاخص نقشه ها
Last edited by AMIRHJ; 03-12-2012 at 01:33.
سلام.
دوستان من می خوام رام عوض کنم ولی مشکلی هست.
من هسته alfs نصب کردم و رام ginger dx v28 . می خوام رامی بریزم که رو هسته nAa کار میکنه. ولی مشکل اینه که هیچ کدوم از هسته های nAa لود نمیشن. یعنی بعد اینکه فلش میکنم ، گوشی روی لوگوی nAa میاد و گیر میکنه. همه ی ورژن های این هسته همینجورین. ( در واقع میخواستم اندروید 4 نصب کنم) .هسته nAa -ics 4 رو نصب کردم ولی گیر کرد.
مشکل چیه ؟ چجوری حل میشه ؟
سلام
1- شما اول برید رو هسته اصلی 2.1 .
2- بعد هسته nAa رو فلش کنید .
3- بعد وارد کلاک ورک مود بشید .
4- رام رو نصب کنید و فول وایپ کنید. تمام.
موفق و پیروز باشید![]()
یعنی دوباره باید بوت لودر رو ببندم ؟
نه . بوت لودر بسته نمیشه. حالا این روش را امتحان کنید اگه جواب نداد روش های دیگری هم هست ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)