تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 646 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    دوستان سامسونگ گلاكسي نوت ان 9005 با 9002 چه فرقي داره؟؟؟؟؟ من يه گوشي حداقل 5.5 ميخوام ولي 2 سيمكارته ميخوام كه اين گلاكسي نوت ان 9005 خيلي مشخصاتش عاليه فقط دو سيمكارته نيست البته دو سيمكارته هم توليد كرده بود هنوز ايران نيومده؟؟؟؟ اينجوري مجبورم Galaxy Note 3 Neo رو بگيرم كه زياد مشخصاتش جالب نيست.
    حالا بين گوشي هوآوي Honor 6 و Galaxy Note 3 Neo و گلاكسي نوت ان 9005 حالا دوسكارتش باشه كدوم بهتره ؟؟؟؟ يه گوشي خوب و سريع و قوي چون مرتب باهاش كار انجام ميدم. البته تنها ايراد Honor 6 اينه كه سايز صفحه رو 5 اينچ زده بعد گرافيك و رم رو بالا زده مسخره كرده.
    گوشي هوآوي جي 730 هم دوستم داره 24 ساعت باهاش كار ميكنه خيلي راضيه ديگه مطمئنا Honor 6 خوبه
    فرقي بين Honor 3x pro با G750 چي هستش و كدوم بهتر هست؟؟؟؟
    تو اين رنج مشخصات سامسونگ و هوآوي گوشي هاي ديگه هم هستش؟؟؟ اچ تي سي نميدونم برندش چطوره.
    ممنونم

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

این ادعای شما رو هیچ سایت نقد کننده و یا دوستانی که این مدل رو خریدن، تایید نمی کنه.

پس یا حرف شما بی اساسه، یا سایت های معروف و معتبر اشتباه می کنن.

من ادعایی ندارم. خودتون قضاوت کنید!

من چون گاهی زیاد در مورد مشکلات گوشی ها تحقیق میکنم نظر شما دوستان رو با چند پست از کاربران نسبتا حرفه ای که خودشون گلاکسی اس 5 رو داشتندجلب میکنم
    بخونید و نظرتون رو درباره این پست ها بگید تا هم من و هم باقی دوستان استفاده کنند
    با تشکر

دوستان عزیز این نقل قول هایی که در زیر میبینید از سایت پی سی ورلد نیست
    بلکه از انجمن اندروید دات آی آر هست
    تاکید میکنم اینها دقیقا از انجمن اندروید دات آی آر هست و شما میتونید برید و پست های کاربران رو سرچ کنید و ببینید

تجربه حدودا 2 هفته استفاده از Galaxy S5 سامسونگ

اول که این موبایل رو گرفتم صفحه نمایش فوق العاده زیبایی داشت.خیلی صفحه نمایش درخشانی داشت که حتی زیر نور آفتاب هم هیچی کم نمیاورد

اما مدلی که دست من بود G900H بود که نسخه اگزینوس و دارای گارانتی که رسمی وارد ایران شده بود

یه مقدار توی بازی های که روش داشتم مثل بوم بیچ داغ میکرد و مثل SII عمل میکرد یعنی خیلی خیلی داغ میشد ولی دوباره اگر روی استندبای میذاشتم حدود 3 دقیقه بعد دوباره خوب میشد

دوربین این موبایل فوق العاده خوب هست.خیلی دوربین خوبی داشت و خیلی عکس های خوبی میگرفت واقعا خیلی خوب از دوربینش خیلی خیلی خیلی راضی بودم

اما مشکل من چیزی بود که اصلا دوست ندارم توی گوشیم باشه.لگ.من حدودا 10 تا برنامه روی این گوشی ریختم

whatsapp

viber

kik

line

plazza

tt pod

instagram

p siphone

twi tter

boob beach بازی آنلاین بود

subway surf

خب 8 تا برنامه و 2 بازی.خیلی زیاد نیست ولی این گوشی خیلی افت سرعت کرد بعد از ریختن این برنامه ها.وقتی شما نزدیک 2 میلیون پول گوشی میدید انتظار دارید که خیلی خیلی سرعت داشته باشه و با 10 تا برنامه کم نیاره ولی s5 دقیقا همینطوره.هنگ میکرد بعضی وقت ها و سرعت touchwiz واقعا پایین میومد.این لگ هاش خیلی بد بود خلاصه همین یه مورد بد بود

درمورد باطری هم با استفاده ای که من ازش میکردم(فوق فوقش توی روز 3 ساعت از حالت استندبای خارج میشد) به دو روز میرسید.توی حدودا 2 هفته که دستم بود دقیقا 7 بار شارژش کردم.البته توی این دو هفته در بهترین شرایط شاید 72 ساعت از استندبای خارج بوده!

درمورد حسگر ها.به نظر من اثر انگشت که کلا زیاد کاربردی نیست(حداقل برای من)

ولی ضربان قلبش خوشم اومد.با اینکه قیافه گوشی رو خیلی زشت کرده بود ولی قابل قبول بود کارش

طراحیشم زیاد جالب نیست خوش دست هست ولی خوشگل نیست.مثل 90 درصد گوشی های سامسونگ

ضدآبیش رو تست کردم با خودم بردمش حموم و حدودا 5 دقیقه زیر دوش آب subway surf بازی کردم

هیچیش نشد

کیفیت صدای اسپیکراش خیلی خوب بودند.ولی به نظر ارزش نداره بیشتر از نوت3 براش پول بدید!اگر کوچیک تر از نوت3 و ضدآب میخواهید Z1 compact خیلی خوبه.ولی ارزش پول بیشتر از از نوت3 برای خرید این گوشی رو نداره!!!

موفق باشید

دوستان من دارمش واقعا دوربینش خوبه ولی نسخه ۸ هسته ای بیخوده خیلی سریع داغ میکنه ولی لگ ندیدم ازش و یه چیزی که تو ذوقم زد رمش که 400_500 بیشتر آزاد نیس.اثر انگشتشم بگیر نگیر داره یعنی بعضی وقتها باید 5 بار بکشم روش کار بده من میخوام بدمش z2 بگیرم.
    یه سوال من گرفتم کابل usb3 روش نبود آیا کسی داشته؟یا فقط سر من کلاه رفته؟

من میگم نگیرید بهتره ... اس 5 یه گوشی کامل نسبت به اس 4 به هیچ وجه نیست.
    یا نگه دارید یا Z2 یا M8 بگیرید.

Sent from my GT-N5100

خب بعد که اس 5 گرفتم جدیدش اومد با اون تعویض میکنم :d من قبلا ایفون داشتم و اصلا با این سامسونگ راضی نیستم مثلا اسفالت رو اجرا میکنم گوشی جوش میاره چه برسه به اینکه بازی بکنم خیلی زجر اوره
    قبلا گفتم بنده اگر آیفون داشتید و به کیفیت ساخت عادت دارید اس5 نگیرید چون راضیتون نمیکنه...به نظرم m8 بگیرید پشیمون نمیشید...اگر براتون کیفیت و داغ کردن مهم نیست اس5 بگیرید...

بله ... از رو هوا که نمیگم.کار کردم باهاش که میگم.خودم اس4 دارم همین الان و دوستم اس5.
    اون قدر که باید و شاید جلو تر نیست.متاسفانه همینطور توی تاچ ویزش بسیار لگ وجود داره.حتی همین الان یه فیلمی هم دارم که یه هنگ فوق العاده بد رو از اس5 نشون میده.
    ارزش نداره جی 2 بدید اس5 بیگیرید.

Sent from my GT-I9500

صد درصد داغ خواهد کرد.در کار های معمولی خیلی به ندرت اما اگر بازی های گرافیکی اجرا کنید حتما ...
    من پیشنهاد میکنم g900f بخرید.

این گزاش آپدیت یکی از کاربران xda

Might have already been mentioned but...

New G900H ANG3 firmware (probably equivalent to the new G900F firmware).

UI has had a few improvements. Fingerprint scanner seems to work a litle better and it there is guidance if you swipe wrong (e.g. if the finger is too far left it will show you tha(. Music player is also dark-themed where previously it was white.

CF auto root failed to flash unfortunately, but I managed to root using a superuser CWM zip.

من با اس5 خیلی مشکلات داشتم تنها چیزی که راضی ام میکنه دوربین و صفحه اشه.دوربینشم فط تو نور روز خوبه
    بقیه چیزاش افتضاحه

چرا افتضاحه؟رابط کاربری و امکاناتش که خوبه
    من میخوام بخرم یکم تو شک افتادم
    شما 8 هسته ای داری یا 4 هسته ای؟
    هنگ نمیکنه؟

باگ های مسخره . باطری افتضاح. کندی تاچ ویز و ...
    من 8 هسته ای دارم
    البته باگ ها نرم افزاریه اما سامسونگ کلا یه جوریه هیچوقت باگ فیکس نمیکنه. اپدیتاش هم مزخرفه. هنوز 4.4.4 رو نداده

والا من که راضی نیستم.
    من از وان ام 7 بیشتر از سامسونگ راضی بودم

اس 5 واقعا گاهی اوقات کند عمل میکنه.
    اگر خواستید بگید یه فیلم بذارم براتون ببینید هنگ کردن اس 5 رو.
    در ضمن سونی آپدیت 4.4.4 رو برای اکثر پرچمداراش منتشر کرده.

دوست عزیز . والا تک تک اس 5 هایی که دستم گرفتم این مشکلات مسخره رو داشتن . یه مشکل مسخره دیگش کندی تو عملکرد autobirhgtness هست که بعد کلی فکر کردن میاد درست میکنه نور رو . بعضی وقتام درست نمیکنه . لگ و کندی هم داره تاچ ویز . همیشه داشته و همه این موضوع رو میدونن چون سامسونگ زیادی قروفر داده رو این موضوع. داغ کردنم داره مخصوصا سمت چپ دوربین . فکر کنم کارخونه و طراحان سامی تو قطب زندگی میکنن. قبلا سامی تو آپدیت خوب بود اما الان نه . الان بعد گوگل موتورلا و اچ تی سی تو آپدیت حرف اول رو میزنن. من آپدیت اندروید نخواستم آپدیت رفع باگ بیلد نامبری خواستم. من وان ام 7 داشتم خدا بیامرزتش . بیلد نامبر اولش دارای یه سری مشکلات مسخره مثل همین birhgtness بوذ اما با یه آپدیت رفعش کرد. سامسونگ میاد آپدیت میده هیچ کدوم از باگ ها رو رفع نمیکنه هیچ باگم اضافه میکنه.
    دوست عزیز من جز دولوپرهای اینجا بودم چیزایی که میگم باد هوا نیست. اطلاعاتم به اندازه کافی هست
    در مورد ناراضی بودن . ناراضی هستم اما مجبورم بسازیم . بفروشم با کلی ضرر ؟

در جواب شما اگه اندروید ال میخواید برید نکسوس بخرید نسخه دولوپر نصب کنید . اندروید 4.4.4 چیزی نداره اما 4.4.3 پر از رفع باگ ها بود. من بازم میگم آپدیت اندرویدم نداد نداد . فقط باگ های مسخرشو رفع کنه. در مورد آپدیت های سامسونگ هم خدمتتون بگم هیچوقت تغییر ظاهری نمیده . مثلا اس 4 هیچوقت شبیه اس5 نمیشه . سامسونگ هیچوقت اینکارارو نکرده . اما بقیه گوشیا چی ؟
    اچ تی سی سنس رو برای اکثر گوشیاش آپدیت میکنه.

در کلام آخر من فوق العاده آدم سخت گیری هستم . مخصوصا تو موبایل . ایرادای کوچیک از نظر شما بدجوری رو مخ منن . و اس 5 مزخرفترین گوشی که تا الان داشتم . مگه اینکه سامسونگ آپدیت بده نظرم عوض شه.

این مضرف باطری رو ببین . این خوبه بنظرت ؟

با سلام ...

دوستان عزیز و گرامی، لطفاً از الفاظ درست و مناسب استفاده کنید

سعی نکنید که عقیده خودتون رو به شخص مقابل تحمیل کنید

بنده هم کاملاً قبول دارم که Galaxy S5 دارای مشکلات فراوانی هست، ولی باید این رو هم در نظر گرفت که چند نسخه از این گوشی وارد ایران شده ( جزئیاتش بماند برای بعداً )

سامسونگ خوبی که داری پشتیبانی قوی محصولاتش هست و کاربران ایرانی بیشتر این مورد رو میپسندند تا موارد دیگر ...

همانظور که Galaxy S4 پر از مشکل بود ولی پس از بروزرسانی های فراوان مشکلاتش برطرف شد .

خواهشاً تبادل نظراتی که انجام میدین از روی تعصب نباشه بلکه از روی یک کاربر حرفه ای که همه جوانب گوشی رو درنظر گرفته باشه ( مثل اینکه خود شما فروشنده موبایل هستین و میخواین به خریدار یک گوشی خوب ارائه بدین تا بعداً دچار مشکل از سوی خریدار نشید )

از این پس اگه از روی تعصب پاسخی داده بشه پست حذف خواهد شد .

با تشکر؛

من از روی تعصب قضاوت نکردم . فقط واقع بینانه نظرمو گفتم . همونطور که ایرادا رو گفتم خوبی هاشم گفتم که تو نور آقتاب بهترین دوربین رو داره و ...
    من این گوشی رو دارم از روتعصب به چی باید حرف بزنم ؟

کسی بهش برنخورد . فقط با دادن 2میلون پول نتظار نداشتم همچین مشکلاتی باشه . غیز خودم بقیه دوستامم این مشکلاتو داشتن

رامم ANCI بود خودم فلش زدم به NE2. 3 بار فلش زدم . اولاش خوبه اما بعدش ...

الانم رام جدید ANG3 که اومده ماله اندونزی نمیدونم فلش بزنم یا نه .

الان ماله من با 4 ساعت شده 74
    تو clash of clans که بدجور داغ میکنه جتی بعضی وقتا انیمیشناش م کند نشون میده .
    نور صفحمم همیشه رو auto هست

بالاخره خودم هم متوجه شدم با تمام احترام برای دارندگان این گوشی وقتی با این گوشی کار کردم واقعا افتضاح بود رابط کاربریش بر خلاف نظرم که فکر میکردم عالیه افتضاح بود
    دوربینش خوب بود
    صفحه نمایشش اون طور که انتظار داشتم نبود و لگ هم داشت سرعتش که از جی 2 که داشتم هم حتی کمتر بود
    با جی 3 که کار کردم کلا از سامسونگ پشیمون شدم
    طراحی جی 3 فوق العاده محشر بود و رابط کاربریش که بهترین بود
    اون دوستمون که فیلم هنگ کردن این گوشی رو داشتن اگر امکان دارد قرار دهید یا به خصوصی بفرستید تشکر
    فقط یه پیشنهاد قبل از خرید بین این دو گوشی حتما با هردو گوشی ال جی و اس 5 کار کنید

یا علی

فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
    Last edited by Mr.World.Wide; 31-08-2014 at 22:03.

3. 3 کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

با عرض پوزش؛ لطفاً حذف شود
    Last edited by GOLDFINCH; 31-08-2014 at 22:14.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بنده به هیچ وجه قصد دخالت دوباره در این بحث بچه‌گانه رو نداشتم

لذا بدلیل عدم تخریب افکار کاربران انجمن،
    باید بگم که پست های شما ساختگی و بی‌محتواست

اولین نقل و قول شما، از کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که کاملاً مشخصه ایشون همچین پستی ارسال نکرده‌اند
    سایر نقل و قول ها هم در این انجمن وجود خارجی ندارند

دوستان برای کسب اطلاعات مفید، می‌توانند به تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
    مراجعه کنند

با عرض پوزش؛ لطفاً حذف شود
    عزیز من
    چرا چیزی رو که نمیدونی داری بهم نسبت میدی؟؟؟
    من گفتم آیا از این انجمن هست؟؟؟؟؟
    نخیر
    این ها از انجمن اندروید دات آی آر هست
    یا شاید هم موبایلستان
    ربطی به پی سی ورلد نداره
    بخوای باز نقل قول های دیگه ای برات میذارم از تست کاربران که دقیقا همون اول کار که تازه سیستمش رو راه اندازی میکنی فقط 400 مگ فضای خالی داره
    اس فایو واقعا کند هست و هنگ میکنه
    و جزء بدترین پرچم دار های امسال انتخاب شده بود
    میخوای لینک خبری ش رو هم برات بذارم؟؟؟؟
    عجبااا

6. این کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اشکالاتی که LG G3 داره رو هیچ جور نمیشه نادیده گرفت.

هر دوی این گوشی ها یعنی S5 و G3 جز بهترین های 2014 بودن. ولی بنچمارک ها رو نگاه کنید میبینید که G3 با وجود داشتن سخت افزار مشابه عقب تر از بقیه س. حالا میخواد مشکل رزولوشن بالای صفحه اش باشه یا بهینه نبودن نرم افزار. به هر حال از بقیه عقب تره. کیفیت صفحه S5 هم که دیگه احتیاجی به توضیح نداره.

من لازمه بگم که خودم اصلا از گوشیهای سامسونگ خوشم نمیاد ولی اگه قرار باشه بین Galaxy S5 و LG G3 یکی رو انتخاب کنم حتما انتخابم S5 هستش.

8. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اشکالاتی که LG G3 داره رو هیچ جور نمیشه نادیده گرفت.

هر دوی این گوشی ها یعنی S5 و G3 جز بهترین های 2014 بودن. ولی بنچمارک ها رو نگاه کنید میبینید که G3 با وجود داشتن سخت افزار مشابه عقب تر از بقیه س. حالا میخواد مشکل رزولوشن بالای صفحه اش باشه یا بهینه نبودن نرم افزار. به هر حال از بقیه عقب تره. کیفیت صفحه S5 هم که دیگه احتیاجی به توضیح نداره.

من لازمه بگم که خودم اصلا از گوشیهای سامسونگ خوشم نمیاد ولی اگه قرار باشه بین Galaxy S5 و LG G3 یکی رو انتخاب کنم حتما انتخابم S5 هستش.
    برادر من
    اس فایو
    جی تری
    اصلا همه گوشی های بالای 40 هزار رو حاضرید بیاید با نکسوز پنج من که امتیاز 32000 رو هم به زور تونستم بگیرم مقایسه کنیم و ببینیم کدوم سریعتر هست؟؟؟؟
    اصلا سرعت ربطی به امتیاز بنچمارک نداره که
    اصلا امتیاز بنچمارک رو من هیچ جوره قبولش ندارم
    گوشی قبلی م هوآوی بود و 13000 هم نمیگرفت
    ولی سونی اس پی 21000 میگرفت
    ولی هوآوی من خیلی از اس پی سریعتر بود
    حداقلش اگر سریعتر نبود سرعت برابر داشت
    حداقل مثل اس پی هنگ نمیکرد و لگ نداشت و این همه باگ نداشت

جی تری صفحه نمایشش خیلی خوبه
    برترین مزیتش همین IPS بودنش هست
    درسته رزولیشنش مصرف باتری رو برده بالا
    ولی اونقدری تاثیر نداره
    مصرف ش میشه گفت اندازه اس فایو و حتی یه جاهایی از اس فایو بیشتره
    رابط کاربری ش خیلی شیکه و خشگل
    رابط کاربری های سامسونگ به دل نمیشینن
    ال جی گاهی بعضی جاها لگ داره
    ولی کندی نداره
    اما اس فایو کندی داره
    هنگ کردن از نوع شدید داره
    پسر دایی من داره دیگه
    اصلا مدل های سامسونگ فقط نوت سه و بس
    و البته نوت چهار که میخواد بیاد
    این اس فایو زشت هم هستش
    پشتش عرق گیر داره و سوراخ سوراخه
    ولی جی تری خیلی خشگل و نانازه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوستان سامسونگ گلاكسي نوت ان 9005 با 9002 چه فرقي داره؟؟؟؟؟ من يه گوشي حداقل 5.5 ميخوام ولي 2 سيمكارته ميخوام كه اين گلاكسي نوت ان 9005 خيلي مشخصاتش عاليه فقط دو سيمكارته نيست البته دو سيمكارته هم توليد كرده بود هنوز ايران نيومده؟؟؟؟ اينجوري مجبورم Galaxy Note 3 Neo رو بگيرم كه زياد مشخصاتش جالب نيست.
    حالا بين گوشي هوآوي Honor 6 و Galaxy Note 3 Neo و گلاكسي نوت ان 9005 حالا دوسكارتش باشه كدوم بهتره ؟؟؟؟ يه گوشي خوب و سريع و قوي چون مرتب باهاش كار انجام ميدم. البته تنها ايراد Honor 6 اينه كه سايز صفحه رو 5 اينچ زده بعد گرافيك و رم رو بالا زده مسخره كرده.
    گوشي هوآوي جي 730 هم دوستم داره 24 ساعت باهاش كار ميكنه خيلي راضيه ديگه مطمئنا Honor 6 خوبه
    فرقي بين Honor 3x pro با G750 چي هستش و كدوم بهتر هست؟؟؟؟
    تو اين رنج مشخصات سامسونگ و هوآوي گوشي هاي ديگه هم هستش؟؟؟ اچ تي سي نميدونم برندش چطوره.
    ممنونم
    بهتون بیش‌تر N9005 رو توصیه می‌کنم. درسته دو سیم‌کارته نیست اما مشخصاتی عالی داره از جمله پردازنده Snapdragon 800 که خیلی بهتر از Exynos‌های سامسونگ هستم و همچنین فیلم‌برداری 4K که بقیه‌ی گزینه‌هایی که نام بردید فاقد اون هست... می‌تونید از یک سری دستگاه‌های اکسترنال برای افزودن سیمکارت اضافی استفاده کنید(فکر نکنم قیمت این دستگاه‌ها زیاد از حدش باشه)... در کل N9005 از همه نظر عالیه.

11. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی تجربه کار با Desire 310رو داره؟ چطوره بنظرتون ارزش خرید داره؟

در آغاز فعالیت n9677's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام من به دونبال یه گوشی خوب تا رنج قیمت 800 تومن میگردم نمیخوام هنگ کنه
    مناسب هم باشه بین سامسونگ s3 و گرند 2 موندم نمیدونم کدوم خوبه برام مهمه که دوربین خوب داشته باشه و cpu بالایی هم داشته باشه اندازشم که 100 البته مهمه
    مخسی

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برادر من
    اس فایو
    جی تری
    اصلا همه گوشی های بالای 40 هزار رو حاضرید بیاید با نکسوز پنج من که امتیاز 32000 رو هم به زور تونستم بگیرم مقایسه کنیم و ببینیم کدوم سریعتر هست؟؟؟؟
    اصلا سرعت ربطی به امتیاز بنچمارک نداره که
    اصلا امتیاز بنچمارک رو من هیچ جوره قبولش ندارم
    گوشی قبلی م هوآوی بود و 13000 هم نمیگرفت
    ولی سونی اس پی 21000 میگرفت
    ولی هوآوی من خیلی از اس پی سریعتر بود
    حداقلش اگر سریعتر نبود سرعت برابر داشت
    حداقل مثل اس پی هنگ نمیکرد و لگ نداشت و این همه باگ نداشت

جی تری صفحه نمایشش خیلی خوبه
    برترین مزیتش همین IPS بودنش هست
    درسته رزولیشنش مصرف باتری رو برده بالا
    ولی اونقدری تاثیر نداره
    مصرف ش میشه گفت اندازه اس فایو و حتی یه جاهایی از اس فایو بیشتره
    رابط کاربری ش خیلی شیکه و خشگل
    رابط کاربری های سامسونگ به دل نمیشینن
    ال جی گاهی بعضی جاها لگ داره
    ولی کندی نداره
    اما اس فایو کندی داره
    هنگ کردن از نوع شدید داره
    پسر دایی من داره دیگه
    اصلا مدل های سامسونگ فقط نوت سه و بس
    و البته نوت چهار که میخواد بیاد
    این اس فایو زشت هم هستش
    پشتش عرق گیر داره و سوراخ سوراخه
    ولی جی تری خیلی خشگل و نانازه
    معیار برای ما همین بنچمارک ها و review های سایت ها و منابع معتبر هستن. نه نظرات بعضا جانب دارانه و جهت دار یوزرهای همون گوشی ها.

چیزی که مشخصه اینه که LG G3 با وجود طراحی فوق العادش نقاط ضعف زیادی داره که برای یه گوشی در این سطح قابل قبول نیست.

در مورد کندی گوشیها هم خیلی بستگی به خود کاربر داره. متاسفانه بعلت عدم دسترسی درست حسابی به Google Play Store تو ایران اینجور باب شده که همه از "بازار" یه سری app های بی کیفیت ایرانی رو میریزن رو گوشیاشون بعدش هم که مشکلی پیش اومد و گوشی "کند شد و هنگ کرد" میذارن تقصیر اندروید و اون گوشی.

من توی Galaxy S5 هم اصلا لگ ندیدم در ضمن. فوق العاده روون کار میکنه. اگه با این گوشی کندی و هنگ کردن دیدین مشکل از جای دیگس.

15. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •