faster master چی هست ؟
سلام
من الان آپدیت Comodo Cleaning Essentials را بررسی کردم و ورژن جدیدی ارائه نشده:
محتوای مخفی: CCE
شما احتمالا از محصولات دیگر کمودو مثل COMODO System Cleaner یا COMODO Programs Manager استفاده میکردید و وقتی آپدیت را بررسی کردید ورژن جدید COMODO System Utilities به شما پیشنهاد شد که احتمالا ویژگیهاشون تجمیع شده.
به هر حال من COMODO System Utilities را دانلود کردم و هر چند Autorun manager به آن اضافه شده ولی این محصول مجزا از Comodo Cleaning Essentials است و شباهتی با CCE ندارد.
محتوای مخفی: CSU
[SIZE="2"]بله، گمون کنم شما درست میگید. شاید لینک پایین CCE را زده باشم که مربوط به CSU بوده.
درست یادم نیست.
ولی خیلی شبیه هم هستند. فقط Autorun manager در CSU اضافه است./SIZE]
درود.
این کمودو همچنان ول کن این Windows Loader نیستمنم به قول خودشون ، به لیست سفید اضافه اش کردم و تمام
تلافی این چند مدتی که از کمودو کوچ کردم؛ حالا به جاش کلی سوال میپرسم
----------------------------------
یادمه قبلا ها یه پست از علی جان بود که یه سری /* و ؟ و ...اضافه میکردیم برای این امنیت بیشتر، الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم، کسی از دوستان میتونه لینکش رو بهم بده ؟ به نظرم این هم از جمله پست هایی میبود که باید به پست دوم اضافه می شد.
---------------------------------
این هوش مصنوعی رو روی Low بذاریم خوبه دیگه ؟ فکر میکنم اگر بیشترش کنیم فالس الآرم رو فقط بالا ببره.
---------------------------------
اگر اشتباه نکنم ؛ کمودو هر پیغام رو به طور پیش فرض 120 ثانیه روی صفحه نگه میداره (!؟) در صورتی که توی این مدت ما پای سیستم نباشیم و به پیغام ها جواب ندیم، تکلیفش چی میشه ؟
-------------------------------
علی جان میشه کمی در مورد این CSU توضیح بدی ؟ این هم رایگان هست؟ بعد مثلا میصرفه ( اونقدر کارایی داره ) که بیخیال TuneUp Utilities بشم و این CSU رو بنصبم؟ وسوسه شدم امتحانش کنم.
پ.ن :
من همین الان از سایت خود کمودو گرفتم این CSU رو ولی دیدم که CSC بر روی سیستم نصب شده. دلیلش چیه ؟ لینک دانلود این CSU رو دوستان لطف میکنند ؟
تا اینجا که ازش راضی هستم کاملا ؛ اونقدر که وسوسه شدم برم دراگون رو هم دانلود و نصبش کنم و بزنم تو نخ کمودو کلا
شاد و پیروز و سربلند باشید
Last edited by Lord Farshad; 17-03-2012 at 18:07.
سلام
پست علی آقا
من اینطور فکر می کنم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بعد از 120 ثانیه جواب داده نشه در واقع هیچ کاری انجام نشده و برنامه مورد نظر به حالت تعلیق می ره تا تکلیف این برنامه برای کومودو مشخص بشه.(اگر برنامه رو دستی ببندید و باز کنید دوباره همین اتفاق می افته)
سلام آقا فرشاد, و تشکر از اقا رضا و سایر دوستان.
خدا به دادمون برسه!![]()
شوخی: راستی شما نبودید گفتم Uninstall را بکوبید....! دوباره که Install را به دست گرفتید و ستاپ کمودو را نوازش کردید.
حداقل بزار روی Medium؛ در موارد فالس تاثیری نداره. البته مال من که میدونید، روی High است.این هوش مصنوعی رو روی Low بذاریم خوبه دیگه ؟ فکر میکنم اگر بیشترش کنیم فالس الآرم رو فقط بالا ببره.
جواب را اقا رضا دادند.اگر اشتباه نکنم ؛ کمودو هر پیغام رو به طور پیش فرض 120 ثانیه روی صفحه نگه میداره (!؟) در صورتی که توی این مدت ما پای سیستم نباشیم و به پیغام ها جواب ندیم، تکلیفش چی میشه ؟
ولی میتوانید این مدت را بیشتر بکنید( قابل توجه: من این کارو کردم، در سه بخش آنتی ویروس و فایروال و دیفنس)
نمیدونم!علی جان میشه کمی در مورد این CSU توضیح بدی ؟ این هم رایگان هست؟ بعد مثلا میصرفه ( اونقدر کارایی داره ) که بیخیال TuneUp Utilities بشم و این CSU رو بنصبم؟ وسوسه شدم امتحانش کنم.
لینک دانلود این CSU رو دوستان لطف میکنند ؟Setup for Windows Vista 32-bit and 64-bit, Windows 2003 Server 32-bit and 64-bit, Windows XP 32-bit and 64-bit, Windows 2008 Server 32-bit and 64-bit, Windows 7 32-bit and 64-bit:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSize : 12,9 MB
================================================== ===============
Portable version 32 bit:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSize : 6,53 MB
===
Portable version 64 bit:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSize : 7,96 MB
Last edited by Jadda; 17-03-2012 at 21:04.
من روی لبتابم فایروال کومودو +nav نصب کردم
الان میخواستم فایروال کومودو را حذف کنم حذف نمیشه
دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشم
سلام
فایروال کومودو و آنتی ویروس آویرا سه روز هست که آپدیت نمیشن .
آیا این دو شرکت آی پی های ایرانی را مسدود کرده اند ؟ یا این مشکل فقط برای من هست .
با تشکر
سلام
فایروال کومودو یه آیپی مهم رو بلاک کرده همونطور که میبیند حالا تو شبکه به مشکل خوردم چطوری میتونم اون ای پی رو فقط توی لیست سفید قرارش بدم؟
ممنون
سلام
چند روزیه که آیکن کمودو تو TasskBar ظاهر نمیشه و از Start هم که اجراش میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ولی اگه روی درایو یا پوشه ای راست کلیک کنم و بگم اسکن کنه این کار رو میکنه ، مدتیه VPN گرفتم تو محل کار اجرا میشه ولی تو خونه نمیشه گفتم شاید کمودو جلوشو گرفته ، خلاصه اینکه فایلهای bases.cav اونو برداشتم و آناینستالش کردم مشکل VPN حل نشد حالا میخوام جدیدترین ورژنش رو مجدد نصب کنم ،لطفاً زاهنمائی کنید.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)