الان این درایورو با ارجینال لپتابو مقایسه کردم دیدم تو پوشه پکیج پوشه درایور نیست میشه یکی لینک درست درمون بده به ما نمیدونم چرا انطوریهخود سایت ای ام دی درایورو درست درمون نمیده
![]()
الان این درایورو با ارجینال لپتابو مقایسه کردم دیدم تو پوشه پکیج پوشه درایور نیست میشه یکی لینک درست درمون بده به ما نمیدونم چرا انطوریهخود سایت ای ام دی درایورو درست درمون نمیده
![]()
سلام راهش اینه که اون فایل 1 و خورده ای مگابایتیو دان کنید و بذارین اون درایورو دان کنه حجم دانلودش 90و خورده ای مگ هست
ولی اگه خودتون دان کنید 80و خوردهای مگ هست که درایور توش نیست این دیگه چه وضعیه
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
سلام دوستان تو این ادرس تو پست اول همهی چیزهای مورد نیاز این لپتاپو گذاشته که اپدیت میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
لپ تاپ من بیش از حد داغ میکنه....خیلی زیاد
باطریشم داغون....
میخواستم ببینم این داغ کردن و صدای زیادش رو میشه حلش کرد؟![]()
یه راهی که یکم توی کم کردن دما تاثیر داره اینه که وقتی کار سنگین مثل بازی و... از کارت گرافیک نمیخواین، برین توی کاتالیست کنترل سنتر و توی قسمت PowerPlay و حالت Plugged in رو بزارین روی Maximize Battery Life حالت Battery هم که خودش روی Maximize Battery Life هست. این کار کلاک GPU و درنتیجه دمای اونو میاره پایین تر.
داغ کردن عادیه من موقع وب گردی دمای لپتاپم بالای 60 ـه !
باطری رو من تا حالا مشکلی نداشتم نمیدونم !
باباب یکیم جواب من رو بده![]()
سلام
احتمالا اشکال از برنامس و برنامه دقیق وضعیت باطری را نشون نمیده چون یدف باطری من را هم 6000 پایینتر از ظرفیت واقعیش نشون داد. در حالیکه اینطوری نبود و باطری مثل زمان قبل شارژ نگرمیداره![]()
نرم افزار دیگه ای هستش ؟
نرم افزار که هست ولی من خودم تجربهاستفاده از نرم افزار دیگه ای را نداشتم انشاالله اگه نرم افزار مناسبی پیدا کردم و خودم هم تستش کردم حتما بهتون معرفی میکنم.![]()
HW monitor من استفاده می کنم
هم باطری رو نشون میده هم دمای cpu , gpu
مجانی هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)