متاسفانه اینم عالی نیست...
لیـگ انگلیس فقط Arsenal رو اضافه کرده و ترکیب ها هم هنوز زیاد خوب نیست.
متاسفانه اینم خوبـــ کارنکرد.
متاسفانه اینم عالی نیست...
لیـگ انگلیس فقط Arsenal رو اضافه کرده و ترکیب ها هم هنوز زیاد خوب نیست.
متاسفانه اینم خوبـــ کارنکرد.
بچه ها هیچ پچی نیومده که این نقل و انتقالات را درست کنه ؟
پچ رسمي كونامي رو از پست 2 صفحه اول دانلود كن جون ميده براي نقل وانتقالات![]()
والا من دیگه سرم گیج رفت همه پست ها شد پچ نقل و انتقلات و گزارش المانی الان یک هفتست همه این مشکل رو دارن و دوستان در این تایپیک دونه دونه به هرشخصی که سوال میپرسه جواب میدن خواهش میکنم افراد رو به پستها راهنمایی کنید که اینقدر مطالب تکراری نباشه
باز هم از همه دوستان عذر میخام
بچه ها برنامه
pes-2011-of-editor-1-1
تو سايت pes patch اومده يكي زحمت بكشه لينك مستقيمش كنه
Last edited by masoodbr; 15-10-2010 at 11:23.
لطفا یک نفر جواب منو بده گیرم
یک لینکی چیزی بدین کار ما هم رابیفته دیگه.
ممنون
با سلام خدمت شما.
پاس دادن یه خورده قلق داره شما باید جهت رو به سمت بازیکن خودتون بگیرین و نسبت به فاصله ای که با یارتون دارین قدرت پاس رو تعیین کنین.
در ضمن اگه شما هنگام پاس دادن یا شوت زدن یا سانتر کردن , LB یا L2 رو نگه دارین, همشون بصورت کاملا دستی درمیان , مانند FIFA 11 .
من معمولا از این روش استفاده میکنم. واقعا فوق العاده هستش که بازی رو بتونین کاملا دستی اداره کنین.
در مورد گزارشگر هم شما میتونین گزارشگر انگلیسی رو دان کنین و تو پوشه img بازی واردش کنین.
سپاسگذارم.
دستت درد نکنه..........خیر ببینی تو زندگیتبا سلام خدمت شما.
پاس دادن یه خورده قلق داره شما باید جهت رو به سمت بازیکن خودتون بگیرین و نسبت به فاصله ای که با یارتون دارین قدرت پاس رو تعیین کنین.
در ضمن اگه شما هنگام پاس دادن یا شوت زدن یا سانتر کردن , LB یا L2 رو نگه دارین, همشون بصورت کاملا دستی درمیان , مانند FIFA 11 .
من معمولا از این روش استفاده میکنم. واقعا فوق العاده هستش که بازی رو بتونین کاملا دستی اداره کنین.
در مورد گزارشگر هم شما میتونین گزارشگر انگلیسی رو دان کنین و تو پوشه img بازی واردش کنین.
سپاسگذارم.
اونوفت اون گزارشگر رو از کجا دان کنم؟
میشه لینک بدین؟؟؟؟؟؟![]()
خدمت شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستای گلم...من فقط میخام آپدیته رسمی کونامی رو نصب کنم نه هیچ چیزه دیگه...این آپدیت چه چیزایی اضافه میکنه؟و از کجا باید بگیرمش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)