هرکسی انداره اطلاعات خودش در مورد سرویسی که تهیه کرده میاد اینجا نظر میده. شما یکم دارید بیش از حد طرفداری مبین نت رو میکنید و نمیدونم چرا؟؟؟ جالبه.
فرض بر اینکه شما اطلاعاتتون در مورد سرویس وایمکس بالا و منطقتون برای سرویس وایمکس مبین نت از شانس خوبتون اونقدر شلوغ نشده که مثل من مجبور بشید شبها به یک bts و روز های به یک bts دیگر وصل بشین.
کادر فنی مبین نت خودش تایید کرد که bts ای که من بهش وصل میشم شلوغ شده و جای مودم رو عوض کنم تا به Bts خلوت تر وصل بشم. و جالبه با تغییر محل مودم و وصل شدن به یک bts جدید ، با داشتن فقط 40 درصد سیگنال کیفیت سرویس من از این رو به اون رو شد. اون bts ای که من همیشه بهش وصل میشدم 100 درصد سیگنال داشت خود بخش فنی مبین نت میگفت بهترین شرایط دریافت سیگنال رو دارم.
ولی مشکلی که دارم اینه که شب که میشه، کیفیت اون bts که گفتم 40 درصد سیگنال داره افت میکنه و اون یکی که 100 درصد سیگنال میگیرم کیفیتش برای دانلود شبانه بهتره. نمیدونم چرا ولی اینطوریه! بعضی وقتام جفتشون تعطیل میشن.
بخاطر همین مجبورم مدام یا جای مودمو عوض کنم یا فرکانسم رو.
دیگه وقتی بخش فنیشون میگه که آقا ما فعلا یک سری مشکلات مخصوصا روز های جمعه در تهران داریم!!! دیگر شما هر چی سنگ مبین نتو به سینه بزنی برای من و خیلیای دیگه فرقی نمیکنه. امثال شما که از سرویسشون راضی هستند کمه. امثال من که تو منطقمون حتی یک شرکت adsl پورت خالی نداره پس چاره ای حز وایمکس مبین نت هم نداریم. شما حساب کن روزی چندبار هی جای مودمو عوض میکنم و یا مدام دارم به بخش فنی زنگ میزنم که شاید فکری به حال منطقمون بکنند و دائما فرکانس تغییر میدم.... آیا همه مثل من حوصله اینکارو دارند؟؟ همه اعصاب من رو دارند؟ خیر
اطلاعات بالای شما به هیچ درد ماها نمیخوره. شما بهتره اطلاعاتتو برای خودت save کنی چون کیفیت سرویس ما با اطلاعات و نظرات شما از مبین نت هیچ تغییری نمیکنه.
در آخر از شما میخوام یک printscreen از صفحه تنظیمات مودم وایمکستون تا برای تنظیم بهتر مودم هامون الگویی باشه اینجا قرار بدید.