اره ظهر مشکل داشت...
اره ظهر مشکل داشت...
بازم سلام
یک سوال دیگه هم داشتم که الان برام پیش اومد اینه
مثلا الان من وایمکس میخوام بخرم و میرم ثبت نام میکنم بعدش چی میشه یعنی به من یک یوزر و پس میدن و من یک مودم برای خودم تهیه میکنم و وارد اینترنت میشم و...... میشه یه کمی برام این فرایند رو باز کنید
و یک سوال دیگه برای مثال من با یوز و پس که به من میدن میتونم در نواحیی که ایرانسل سرویس ارائه میده برم و مشکلی که برام از هر نظر پیش نمیاد
سلام
1-ثبت نام اینترنتی
2-دریافت یک اس ام اس و یک ایمیل که توش شناسه کاربری و رمز عبور رو نوشته
3-رفتن به کنترل پنل و نهایی کردن ثبت نام
4-منتظر موندن برای تماس تلفنی از طرف ایرانسل و تاییدشون که شما تو پوشش مناسب هستین
5-واریز پول
6-منتظر موندن برای این که زنگ بزنن و برای نصب هماهنگ کنن
در مورد سوال دوم هم فرقی نداره که از مشهد یا تهران یا هر جای دیگه خرید کنید وقتی که اکانت دارین میتونین به هر جا که پوشش داره مودم رو ببرین و از اینترنت استفاده کنید
اگه من یک سرویس وایمکس داشته باشم و برم در مکان دیگه و با یک سیستم و مودم دیگه میتونم از اکانت خودم استفاده کنم؟یا هر اکانت واسه یک مودم تنظیم میشه؟
هر اکانت واسه یک مودم هست یا به عبارتی مک مودم توی حساب کاربری ثبت میشه
بله شما میتوانید یوزر و پسوورد خود را در مودم دیگر وارد کنید و از حساب خود استفاده کنید.
بله شما مي تونيد با اكانت خودتون به يك مودم وايمكس ديگه متصل بشيد
دوستان دقت کنید که من جواب دوستمون رو دادم و جواب های شما هم غلط هست به دلیل این که مک هر مودم روی همون اکانت ست شده امکان نداره که بتونید با مودم دیگه به اکانتتون وصل بشید میتونید از اپراتور ایرانسل هم بپرسید
Last edited by spiky; 11-07-2011 at 22:59.
بله فقط در صورت به اشتراک گزاردن مودم وایمکس میشه استفاده کرد...
چون مک ادرس مودم هر شخص به اسم همون شخص هست و برای کنترل و ردیابی و....
ولی دوست عزیز من چند وقت پیش حجم ترافیکم تموم شده بود و وایمکس قطع بود یوزرنیم پسورد اکانت وایمکس برادرم رو روی مودم خودم ست کردم و تا چند روز با اکانت برادرم و با مودم خودم به اینترنت وصل بودم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)