تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 472 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    در نشریه شماره 373 ایرانخودرو در قسمت سوالات فنی سوالی در خصوص نحوه ارتباط ای سیو در حالت پاورلج با دمای سیستم مطرح شده که به شرح ذیل می باشد :

1045 *** 935 : نحوه ارتباط ای سیو بوش 7.4.4 با دمای آب در
    حالت PowerLatch چگونه است و چرا زمان فعال بودن رله دوبل بستگی به
    دمای مایع خن ککننده دارد؟
    پاسخ: سوالي كه كرديد خيلي تخصصي است و راستش را بخواهيد براي پيدا
    كردن جواب آن از متخصصان مركز تحقيقات، وقت زيادي گذاشتيم. براي اطلاع خوانندگان
    محترم، پاورلچ به حالتي گفته ميشود كه خودرو خاموش شده و راننده، آن را ترك كرده
    است، اما ای سیو براي مدت 30 - 20 ثانيه روشن میماند كه اين زمان براي پيشرانه
    اي ياف 7 حدود 9 دقيقه است. روشن ماندن ای سیو به اين جهت است كه اطلاعات و
    مقادير لازم را از حسگرهاي مختلف دريافت كند تا از آ نها براي استارت بعدي استفاده كند.
    دليل روشن ماندن طولاني اي يس ييو در موتور ملي نيز چك كردن نشتيهاست. حال اگر
    در حالت پاورلچ، دماي آب موتور از 107 درجه بي شتر باشد، ای سیو براي محافظت از
    بقيه قطعات پيشرانه در برابر حرارت زياد، پروانه برقي را به مدت 300 ثانيه در حالت دور آرام
    روشن نگه م يدارد و اين، به شرطي است كه ولتاژ باتري از 11.5 ولت پايي نتر نيايد. در مورد
    بخش دوم سوال شما هم بايد گفت كه چون اي يس ييو فرمان روشن ماندن فن را م يدهد،
    تا زماني كه پروانه خن ككننده خاموش شود، روشن باقي م يماند.

میخواستم بپرسم بنا به فرموده کارشناس وقتی دمای آب در حالت خاموش به 107 درجه رسید باید فن فعال بشه اما گاهی تو سمند موتور ملی خودم دیدم که دما تا خط یکی مونده به قرمز هم در حالت چند دقیقه بعد از خاموش رسیده ولی فن روشن نشده اصلا در سمند مالتی پلکس هر کدام از این هشت خط روی آمپر آب نشان گر چه دمایی هست؟ و در مورد آمپر بنزین نیز هر خط چند لیتر را نشون میده؟(در سمند مالتی پلکس)
    سوال بعدیم هم اینه که از چه طریقی میتونیم سوالامون را در بخش سوالات فنی نشریه مطرح کنیم؟
    ببخشید که سوالم زیاد شد لطفا اگر براتون مقدور هست به طور کامل سوالاتم را جواب بدید.
    با تشکر.
    سلام لطفا راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام لطفا راهنمایی کنید.
    با سلام خدمت شما. من چند روز پیش که ماشینمو بردم بهش برنامه دادن اتفاقا در این مورد هم سوال کردم که چرا فنش وقتی خاموشه روشن نمیشه. البته ECU سورن من ظاهرا زیمنس هست این طور که خود طرف میگفت. ظاهرا این طوریه که اگه دما به 107 درجه برسه تو حالت روشن باید فن روشن بشه ولی در حالت خاموش اگر دما به این مقدار برسه روشن نمیشه و اگر به 118 درجه برسه شما وقتی میخوای ماشینو روشن کنی و سوییچ رو باز میکنی و میبینی آمپر آبت دقیقا قبل خط قرمز هست و یه حس بدی پیدا میکنی با استارت اول ماشین روشن نمیشه که خدایی نکرده اتفاقی پیش بیاد و این استارت باعث میشه آب تو رادیات و موتور به گردش بیاد و با استارت دوم ماشین روشن میشه و بعدشم سریع آمپر میاد پایین. ولی من نمیدونم این همه پیچیدگی برا چیه... در کل حرف آخرش این بود که جای نگرانی نیست.

3. 4 کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سياره زمين

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه استفاده از کیلر برای رنگ ماشین ضرر داره یا نه؟
    یکی از دوستام گفت زیر گلگیر کیلر میزنن تا راحت باشه تمیزش کرد

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از دوستان کسی به راه حلی مناسبی برای رفع صدا و لرزش در سمند گازسوز رسیده!!؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سياره زمين

پيش فرض

سلام اساتید محترم
    من میخوام پولام رو جمع کنم و بصورت قسطی یه ماشین حدود 30 میلیون بخرم
    تو یک ماه اخیر خیلی مطالب از سایتهای مختلف خوندم اما اینجا کامل تر بود
    اول اینکه سمند ef7 نسبت به بقیه خودروها هم قیمتش چه برتری داره
    میخاستم ببینم تو سال جدید کسی سمند ef7 گازسوز تحویل گرفته؟ آیا مشکلی داره؟
    و اینکه اون جاییکه میخام ماشین رو بخرم گفت یک ماه دیگه کد 29111 براش میاد که مولتی پلکس نیست آیا با این شرایط این خودرو خوبه ؟
    کسی جوابی نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام عزیز. ماشینای ایران خودرو کلا شانسی هستن شانس بیارین ماشینتون خوب در بیاد ولی در کل مولتی پلکس چیز بدی نیست مگر اینکه بدشانسی بیارین...

8. 2 کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شمع های فابریکی ماشین رو بندازین دور!!

اقدامات جهت رفع صدای ناهنجار موتور و لرزش اتاق:

1-تعویض ها شمع ها با نوع سوزنی: این کار امروز با خرید شمع ngk سوزنی و تعویض با شمع های آشغال فابریک انجام گرفت!!واقعا از لحظه استارت تغییر رو میشد احساس کرد....شتاب خیلی بهتر شد و اون صدای ناهنجار هنگام پایین اومدن دور موتور به صدای قابل تحمل و دلنشین تر تبدیل شد!!
    پ.ن: صدای موتور سمندهای گازسوز به هیچ عنوان قابل رفع نیست!!اما با تعویض شمع ها تا 80 درصد اون رو قابل تحمل کنید....
    2-تعویض دسته موتور(زیر باطری): با تعویض شمع ها مشکل لرزش اتاق هنگام حرکت هنوز وجود داره!!این کار رو باید بزارم توی برنامه و دسته موتور رو با مدل 206 ی تعویض کنم!!
    3-اصلاح مسیر هوا:از طریق تغییر در مخزن فیلتر هوا....بعضی از دوستان انجام دادن و نتیجه گرفتن!!!اینکار رو باید بزارم برای مرحله آخر!!و در صورت عدم نتیجه گیری از مورد دو
    ......................
    طبق معمول اکثر سمند ها ماشین من هم روغن ریزی از درپوش سنسور داشت که امروز نمایندگی با باز کردن و دور انداختن واشر فابریک درپوش و تفلون پیچی به همراه چسب آب بندی مشکل رو برطرف کرد....کلا نیم ساعت زمان بردش!!

در حال حاظر مشکل اصلی من با ماشین لرزش اتاق و عدم ریگلاژ درب ها هست!!البته شاید از نظر شما مشکل محسوب نشه!!

10. 2 کاربر از shiraz_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شمع های فابریکی ماشین رو بندازین دور!!

اقدامات جهت رفع صدای ناهنجار موتور و لرزش اتاق:

1-تعویض ها شمع ها با نوع سوزنی: این کار امروز با خرید شمع ngk سوزنی و تعویض با شمع های آشغال فابریک انجام گرفت!!واقعا از لحظه استارت تغییر رو میشد احساس کرد....شتاب خیلی بهتر شد و اون صدای ناهنجار هنگام پایین اومدن دور موتور به صدای قابل تحمل و دلنشین تر تبدیل شد!!
    پ.ن: صدای موتور سمندهای گازسوز به هیچ عنوان قابل رفع نیست!!اما با تعویض شمع ها تا 80 درصد اون رو قابل تحمل کنید....
    2-تعویض دسته موتور(زیر باطری): با تعویض شمع ها مشکل لرزش اتاق هنگام حرکت هنوز وجود داره!!این کار رو باید بزارم توی برنامه و دسته موتور رو با مدل 206 ی تعویض کنم!!
    3-اصلاح مسیر هوا:از طریق تغییر در مخزن فیلتر هوا....بعضی از دوستان انجام دادن و نتیجه گرفتن!!!اینکار رو باید بزارم برای مرحله آخر!!و در صورت عدم نتیجه گیری از مورد دو
    ......................
    طبق معمول اکثر سمند ها ماشین من هم روغن ریزی از درپوش سنسور داشت که امروز نمایندگی با باز کردن و دور انداختن واشر فابریک درپوش و تفلون پیچی به همراه چسب آب بندی مشکل رو برطرف کرد....کلا نیم ساعت زمان بردش!!

در حال حاظر مشکل اصلی من با ماشین لرزش اتاق و عدم ریگلاژ درب ها هست!!البته شاید از نظر شما مشکل محسوب نشه!!
    تیر 93 نیست مدل ماشین شما؟
    بهترین راه، که برای من جواب داد البته من ef7 بنزینی هستم، پخش م ی ک س ترکهای رادیو جوان و زیاد کردن صدای ضبط پایونیر خوشگلم تا حدود 30 هستش، مدیر عامل ایران خودرو به جوووووووووووووون خودت قسم یکی از تنهاترین قسمت های مثبت سورن من کیفیت خوب باندها هستش، با این روش کلیه لرزش ها و صداها رو که خیلی هم زیاده حل کردمدست گل خودت و مهندسات درد نکنه مگه دستم بهت نرسه، سوییچ سورنم رو میدم بهت مردونه 1000 کیلومتر بدون مشکل فنی باهاش زندگی کن

اساتید یک سوال هم داشتم
    سورن با فردا می شه سومین روز که نمایندگی مرکزی شرق خابیده؛ امروز زنگ زدن گفتن کولر باید باز بشه، شاید شامل گارانتی نشه، منظورشون دقیقا چیه، خودشم نمی دونست چیشه چون هنوز باز نکرده بودن، پروند که رادیاتورش سوراخه و گاز تخلیه شده به دلیل نشتی خلاصه چی بگم، می گم شانس خوبی دارم ترمزهای ماشین عمل می کنه به نظر شما مشکل از کجاشه؟

آقا کسی سورن نمی خاد، در حد صفر، فقط همه جاش یک چند باری باز و بسته شده ولی به جان خودم در حد صفر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام عزیز. ماشینای ایران خودرو کلا شانسی هستن شانس بیارین ماشینتون خوب در بیاد ولی در کل مولتی پلکس چیز بدی نیست مگر اینکه بدشانسی بیارین...
    پاسخ شما دو تا نکته داره:
    1- به دید خودت از زندگی برمیگیرده، جدی میگم، اگر خیلی حساسی مثلا اگر نسبت به خبر آلودگی گوجه فرنگی خیلی واکنش نشون میدی و عصبی و ناراحت میشی و هر وقت گوجه فرنگی میبینی یاد شایعه آلودگی گوجه فرنگی می افتی، آره شاید بحث کیفیت ماشین اذیتت کنه ولی نه اگه بی خیال هستی و این طور مسائل رو راحت از کنارش میگذری و خیلی برات مهم نیست نه بحث کیفیت خیلی اذیت نمیکنه شما رو-- با مثال ساده خلاصه کلامم رو گفتم من جز دسته اول هستم و ازدیاد پشه های خونه هم باعث ترشح اسید معده داغونم میشه و به هم میریزه ذهنم!!!!
    2- نسبی هست بحث کیفیت یا در واقع بحث شانس مطرح هستش، مثلا سمندی که من دارم توی 11 ماه گذشته من رو 11 سال پیرتر کرده (این هفته میفروشم) ولی نه خیلی از دوستان هم هستن که گرفتن و راضی هستن بنابراین بحث کیفیت نسبی هست، یک سری تی تی هم بزن اونجا هم بحث های مفید زیادی هست
    ولی به نظر من خلاصه مطلب دو بند بالا هستش
    اگر سخت نمیگیری زندگی رو خیلی اذیت نمی شی
    اگر خوش شانس هستی اصلا اذیت نمی شی
    پ.ن: یکی از نکات جالب مالتی پلکس (البته نکته زیاد داره ولی اصلا حوصله ارسال امواج منفی ندارم، ولی خیلی برام جالبه که مشکل شایعی هستش) جلو رفتن ساعت نمایشگر مالتی پلکس در جلوآمپر هستش!!! این مساله در بین مالتی ها شایع هستش تنظیمش که می کنم یک تا سه روز بعد چیزی حدود 10 دقیقه میره جلو، شاید یک دلیل فنی داشته باشه ولی خیلی احمقانه هستش که این باگ نرم افزاری برطرف نشه!!!
    Last edited by وحید گودرزی; 18-05-2015 at 23:20.

13. 3 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

پیرو مشکلاتی که درب رادیاتور سورن من داشت بعد از مدت ها و تعویض سر رادیاتور بالاخره مشکل را شناسایی کردم :

همونطور که در عکس بالا مشخص کردم این شیار کوچیک باعث نشت آب رادیاتور میشد که ایراد از اسا مونتاژی بود ولی نمایندگی اصلا حاضر به پذیرش این موضوع نبود(کلا اصلا حاضر به پذیرش هیچ موضوعی نیستن)
    منم همون قسمت را با چسب هل پر کردم و یک سمباده نرم روش گرفتم و مشکل کاملا حل شد
    به هر حال دیگه به هیچ عنوان حاضر نیستم لحظه به نمایندگی مراجعه کنم
    مشکل پنجره را هم نمایندگی ظاهرا رفع کرده(بعد از دو بار که شیشه توی همون نمایندگی افتاد توی درب) ولی به نظرم به شدت مستعد خراب شدن هست. خودم هم نمی فهمم چرا باید یک شیشه 10 کیلویی فقط با یک خار کوچیک پلاستیکی به موتور بالابر وصل بشه
    به هر حال فعلا تنها مشکل من این هست که کولر کمی ضعیف عمل می کنه که به نظرم گازش کم هست و میدم بیرون یک تستی روش انجام بدن

15. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •