تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 432 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام دوستان امروز که رفتم واسه پرداخت شهریه در کمال تعجب گفت 470 تومن 15% هم آخر ترم(قبلا گفته بودند حدود 650 میشه) به هر حال اینجا هم پارتی بازی بود مثل همه جا. گفتم میشه شهریه رو چک بدم گفت نه برو فلان جا صحبت کن وام بهت بدن ....حالا بماند که همونجا چند تا آقازاده چک دادند و رفتند ما هم گفتیم فلانی گفته نصفشو چک میگیرین گفت باشه.بعد رفتم انتخاب واحد میگه رشته نرم افزار به حد نصاب نرسیده هنوز و احتمالا هم نمیرسه و باید تغییر رشته بدین به آی تی یا شبکه

واقعا نمی دونم بگم واسه خودم متاسفم یا واسه اونا.بعد رفتم به رئیسه میگم میشه انتقال بدم به یه واحد دیگه؟ به من میگه آی تی و نرم افزار از هم منفک نیستند.یعنی چی آخه

من برنامه نویسم میخوام برم نرم افزار مگه زوره؟واقعا از حالا دارند خودشون رو نشون میدن.
    حالا دوستان به نظرتون چی کار کنم .چون احتمالا ترم اول که واحدای آی تی و نرم افزار شبیه هم هستند با اونا می خونیم ولی از ترمای بعد چی اگه کلاس نذارن چی؟
    چیکار کنم؟

سلام
    ببینید این قضیه به حد نصاب نرسیدن در دانشگاه ازاد هم وجود داره پس خیلی جدید نیست شما باید قبل از انتخاب واحد دانشگاهیتون پرسوجو میکردین ببینید اوضاع واحد چه طوره.
    درسته نرم افزار و ای تی خیلی باهم متفاوت نیستن فقط در چند واحد فرق دارن و بقیه واحد ها یکسان هستن لا اقل در کارشناسی که اینجوری بود.
    کاردانی هستید یا کارشناسی؟ لیست دروس رو میذارم تا ببینید و مقایسه کنید.

2. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    ببینید این قضیه به حد نصاب نرسیدن در دانشگاه ازاد هم وجود داره پس خیلی جدید نیست شما باید قبل از انتخاب واحد دانشگاهیتون پرسوجو میکردین ببینید اوضاع واحد چه طوره.
    درسته نرم افزار و ای تی خیلی باهم متفاوت نیستن فقط در چند واحد فرق دارن و بقیه واحد ها یکسان هستن لا اقل در کارشناسی که اینجوری بود.
    کاردانی هستید یا کارشناسی؟ لیست دروس رو میذارم تا ببینید و مقایسه کنید.
    ممنون که جواب میدین.راستش منظورتون از اینکه قبل از انتخاب واحد پرسو جو می کردم رو متوجه نشدم.اینا که خودشون می برن و میدوزن.واحدای آی تی رو که با ما مشترکه و خودشون انتخاب کردن کلا 15 واحده تا 18 واحد نمیشه برداشت؟ .آیا امکان درخواست انتقالی هست؟ضمن اینکه کاردانیه.ضمنا لیست دروس نرم افزار رو گرفتم از سایت ولی آی تی رو پیدا نکردم
    حالا ما بعد عمری خواستیم دوباره درس بخونیم، نمیذارن

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

ممنون که جواب میدین.راستش منظورتون از اینکه قبل از انتخاب واحد پرسو جو می کردم رو متوجه نشدم.اینا که خودشون می برن و میدوزن.واحدای آی تی رو که با ما مشترکه و خودشون انتخاب کردن کلا 15 واحده تا 18 واحد نمیشه برداشت؟ .آیا امکان درخواست انتقالی هست؟ضمن اینکه کاردانیه.ضمنا لیست دروس نرم افزار رو گرفتم از سایت ولی آی تی رو پیدا نکردمحالا ما بعد عمری خواستیم دوباره درس بخونیم، نمیذارن
    منظورم این بود که پرسو جو میکردید واحد خوب و مناسبی هست یا نه وضعیت رشته های ارائه شده اونجا چه طوریه اینارو از دانشجوها میپرسیدید و جواب میگرفتین.ببنید شما یه چارت درسی دارید که هر ترم تعدادی واحد مشخصی برای شما ارائه میدن بیشتر نمیتونید انتخاب کنید مگر با معدل بالا یا ترم اخر.شرایط انتقالی رو در جریان نیستم چون قوانین عوض شده دوستانی که میدونن بهتون میگن.
    لیست دروس رو از اینجا دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Rossin; 12-02-2015 at 23:36.

5. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منظورم این بود که پرسو جو میکردید واحد خوب و مناسبی هست یا نه وضعیت رشته های ارائه شده اونجا چه طوریه اینارو از دانشجوها میپرسیدید و جواب میگرفتین.ببنید شما یه چارت درسی دارید که هر ترم تعدادی واحد مشخصی برای شما ارائه میدن بیشتر نمیتونید انتخاب کنید مگر با معدل بالا یا ترم اخر.شرایط انتقالی رو در جریان نیستم چون قوانین عوض شده دوستانی که میدونن بهتون میگن.
    لیست دروس رو از اینجا دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستش فقط همین واحد(خانه کارگر) دربو داغون این موقع تو شهر ما این رشته رو ارائه میداد که مجبور بودم این واحد رو انتخاب کنم.بعد مثل اینکه 16 نفر قبولی مثلا دارند ولی 7-8 نفر بیشتر نیومده بودن واسه ثبت نام واسه همین...بعدم به من گفتند اطلاعاتتون رو وارد سیستم کردیم ولی وقتی با کد ملی و کدملی+شمارشناسنامه می خوام وارد سامانه بشم اصلا وارد نمیشه.کلا اینا یه ریگی به کفششون هست.فکر می کنم با توجه به اینکه شهریه با اون چیزی که می گفتند تغییر کرده و الان هم که نمی تونم وارد سامانه بشم، اینا اومدن مارو تو عمل انجام شده قرار بدن و رشته امون رو خودشون به آی تی تغییر دادن. اینایی که من دیدم ازشون بعید نیست. نمی دونم والا
    Last edited by kamrantak; 13-02-2015 at 20:20.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

راستش فقط همین واحد(خانه کارگر) دربو داغون این موقع تو شهر ما این رشته رو ارائه میداد که مجبور بودم این واحد رو انتخاب کنم.بعد مثل اینکه 16 نفر قبولی مثلا دارند ولی 7-8 نفر بیشتر نیومده بودن واسه ثبت نام واسه همین...بعدم به من گفتند اطلاعاتتون رو وارد سیستم کردیم ولی وقتی با کد ملی و کدملی+شمارشناسنامه می خوام وارد سامانه بشم اصلا وارد نمیشه.کلا اینا یه ریگی به کفششون هست.فکر می کنم با توجه به اینکه شهریه با اون چیزی که می گفتند تغییر کرده و الان هم که نمی تونم وارد سامانه بشم، اینا اومدن مارو تو عمل انجام شده قرار بدن و رشته امون رو خودشون به آی تی تغییر دادن. اینایی که من دیدم ازشون بعید نیست. نمی دونم والا
    ببینید شهریه توی دفترچه زده شده نمیشه بیشتر از اون مقدار شهریه ثابت بگیرن ولی شهریه متغییر خب بستگی به واحداتون داره و نمیشه دقیقا گفت چقدره.

نمیشه که سر خود براتون تغییر رشته بدن یعنی خلاف قوانین هست شما خودتون یا باید انصراف بدین یا تغییر رشته دانشگاه نمیتونه شمارو مجبور کنه

تا زمان حذف و اضافه صبر کنید ببینید که به حد نصاب میرسه یا نه لااقل اینجوری بهتر و قوی تر میتونید تصمیم بگیرید برای تغییر رشته

8. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان ثبت نام من پیج شنبه نصفه و نیمه موند :| به نظرتون فردا میشه تکمیلش کرد؟ چون توی سایت سنجش هم اعلام کرده 23 بهمن آخرین مهلتش بوده

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان ثبت نام من پیج شنبه نصفه و نیمه موند :| به نظرتون فردا میشه تکمیلش کرد؟ چون توی سایت سنجش هم اعلام کرده 23 بهمن آخرین مهلتش بوده
    سلام
    بله میشه جای نگرانی نداره
    زمان ثبتنام علاوه بر چیزی که سنجش میگه دست دانشگاه هست و یه زمانی رو برای ثبتنام متاخرین اعلام میکنند .همچنین اسم شما توی لیست پذیرفته شدگان دانشگاه هست و حتما از شما ثبتنام میکنن

11. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان حداقل چند نفر کلاس تشکیل میشه ؟ انتخاب واحد کردیم فقط 8 نفر درس رو برداشتن

داره خودمونی میشه pars207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    شهر زیبای خدا

پيش فرض

دوستان حداقل چند نفر کلاس تشکیل میشه ؟ انتخاب واحد کردیم فقط 8 نفر درس رو برداشتن
    بسته به استاد داره
    ولی معمولا حداقلی در نظر نمیگیرن

14. این کاربر از pars207 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

ما هم کلاس 8 یا 9 نفریم الان هم دومین ترمه بازم هست
    برگزار میشه
    من تو همین واحدی که هستم دیدم سه نفر تو یه کلاس بودن یا اگه اشتباه نکنم 5

16. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •