من متوجه نشدم که منظورش از دروازه های متنوع چی هست؟!!!میشه بیشتر توضیح بدی...
حالا این پیشنهادات جدید توی نسخه بعدی قرار داده میشه ؟!
کونامی چیزی در موردشون نگفته؟
راستی بابت خبر و ترجمه ممنون
من متوجه نشدم که منظورش از دروازه های متنوع چی هست؟!!!میشه بیشتر توضیح بدی...
حالا این پیشنهادات جدید توی نسخه بعدی قرار داده میشه ؟!
کونامی چیزی در موردشون نگفته؟
راستی بابت خبر و ترجمه ممنون
خب یعنی لینک خراب بوده؟؟!! مشکل از کجاست؟ کسانی که بازی رو نصب کردند چند نفر با این مشکل رو به رو شدند؟
این کارو کردم ولی اخه کریستیانو رونالدو کی تو عمرش چپ پا بوده قبیافه ی گوتی رو دیدی مارسلو مجموع قدرتاش 59 ست ووووو
من یادمه چند نفر این مشکلو داشتن . یکی از کاربران (یادم نیست کی بود ) گفت اینو توی یک سیستم دیگه نصب کنید و بعد فایلهاشو به کامپیوتر خودتون منتقل کنید .اگه این ارور رو توی تاپیک سرچ کنین پیداش میکنین .
Description:
i am sure you have all noticed that in pes 2008 the goals and nets are exactly the same in every stadium. this gets very boring. i think different stadiums should have different net styles/colours. i'll give you some real life examples: newcastle uniteds home ground has black and white nets, villereal play with yellow nets, manchester city had black nets last season and they used black nets for the group games in euro 2008. they had different coloured/style nets in pes 6 so i don't know why they removed it.
راستش من زیاد روی اینجور مسائل دقت نمیکنم . اما این توضیحاتیه که داده :
من مطمئنم شما حتما متوجه شدین که توی pes2008 دروازه ها و تورهای دروازه توی تمام ورزشگاهها یکسانه . این اصلا جالب نیست . به نظر من تور دروازه ها توی ورزشگاههای مختلف باید سبک و رنگهای متفاوتی از هم داشته باشن . من چند نمونه برای شما میگم : تور دروازه ورزشگاه خانگی نیوکاسل سفید و سیاهه , ویارئال تور دوروازهاش زرد هستن , منچستر سیتی فصل پیش تورهای دروازش سیاه بود و اونا در بازیهای خونگی شون توی یورو 2008 از تورهای سیاه استفاده میکردن . رنگ و سبک تورها توی نسخه 6 بازی متفاوت بود من نمیدونم چرا بعد از اون نسخه اونا این مساله رو دیگه رعایت نکردن .
....
بهزاد جریان اینجوریه که کاربران پیشنهاداتشونو میدن بعد این پیشنهادات رای گیری میشه هر کدوم رای مثبت بیشتری آورد برای ارائه به کونامی توی اولویت قرار میگیره . ماهی فقط یک پیشنهاد به کونامی ارائه میشه و شرط لازم هم اینه که حداقل 100 نفر رای مثبت بهش بدن . راستش تا اینجای کار کونامی بعضی از این نظراتو توی بازی اعمال کرده از اینجا به بعد به نظرم بقیه نظرات توی نسخه بعدی اعمال میشه چون دیگه فرصتی برای این فید بک ها وجود نداره .
از صبح 80 نفر دیگه به بازسازی هوش مصنوعی مدافعین , دروازه بان و باگهای فیزیکی رای مثبت دادن چیزی نمونده تا به رتبه اول پیشنهادات برسن .
توی این نسخه که دیگه کاری نمیشه کرد اما این انتقادات مطمئنا اثر خودشو توی نسخه بعد میذاره .
بعد از پی اس 6 و 8 امسال پوز فیفای پی سی زده شد ما که دیگه باید برای پوز زدن سال بعد پی سی خودمون رو گرم کنیم
به احتمال فراوان سال دیگه نوبت فیفا هست که پوز بزنه
راستی اینتایپیک fifa 10 غیبش زده. کدوم قسمت فروم رفته ؟
من هم این مشکل رو داشتم که با خالی کردن فضای 4 گیگابایت از درایو C و همچنین خالی کردن پوشه Temp مشکلم حل شد
نرم افزار CCleaner رو هم برای تعمیر رجیستری و پاک سازی ویندوز ، از لینک زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Locker; 29-09-2009 at 20:42.
دوست عزیز شما چه طوری مشکل رو حل کردی؟ من مشکلم کمبود فضا نیست مشکل اون اروری هست که وسط نصب میده و صفحه قبل عکسش رو گذاشتم. شما همین مشکل رو داشتید ؟ اگر آره باید چی کار کنم؟
بچه ها امشب دیگه آخرین باره که آنلاین هستم و تا بعد از کنکور دیگه نمیتونم بیام .
امیدوارم بتونین حسابی بازی کنید و جای منم خالی کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)