تا اونجا که می دونم خود سام سرویس فروش مستقیم نداره و باید از نمایندگی هاشون بگیرید که هم تو بازار رضا نمایندگی داره هم تو ایران .![]()
تا اونجا که می دونم خود سام سرویس فروش مستقیم نداره و باید از نمایندگی هاشون بگیرید که هم تو بازار رضا نمایندگی داره هم تو ایران .![]()
350 تومان با گارانتی بازگانی مهر
با سلام خدمت دوستان اگه كارت گرافيك N5010 بسوزه مي شه تعويضش كرد قيمتش چقدره
تا اونجا که می دونم گرافیک نوت بوک ها روی مادربردشون هست و باید مادربرد رو تعویض کنید
بازم تو انجمن نوت بوک پست بزنید دوستان بهتر راهنمایی می کنند
من خیلی تحقیق کردم اگه نقد سایت Cnet رو مرجع قرار بدیم هیچ کدوم مانیتور بی نقصی نیستن. bx مشکل ابری شدن رو داره ولی ML و MS ایسوس نداره ولی در عوض زاویه دیدش بده و رنگ صفحه متمایل به سبز میشه اگه با زاویه بهش نگاه بشه. px هم که خودمون داریم میبینیم تا حدودی همون ابری شدن و آبی تیره نشون دادن رنگ مشکی مخصوصاً در پایین صفحه رو داره. فقط دوست دارم بدونم سامی 23 اینچ جدید برای 2011 در راه داره یا نه؟ که بدونم صبر کنم یا نه یکی دو هفته دیگه px اومد بگیرمش یا ایسوس رو. چون دیگه نمیخوام 2012 بشه و با یه مانیتور CRT ناکام از دنیا برم!کاش XL2370 بود...
![]()
با سلام.
p5p41tle من مادربرم هستش
ATI Radeon HD5770 می خواستم بدونم مادر بردم با این کارت گرافیک سازگاری داره؟
با تشکر
بله ، سازگاری داره و هیچ مشکل نیست .
با سلام
این کارت گرافیک تو پاساژ رضا پیدا می شه؟
ATI Radeon HD5770
سلام. من با بودجه 300 تومان بهترين كارت گرافيك با حافظه 2 يا 3 گيگ كه مي تونم بخرم چي هست؟ كاربرد فقط براي بازيه. با تشكر
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)