فکر کنم جمعش کردن
صفحه مورد نظر شما جهت استفاده کارکنان خود شاتل تهیه شده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر کنم جمعش کردن
صفحه مورد نظر شما جهت استفاده کارکنان خود شاتل تهیه شده![]()
خوب اینجا تاپیک شاتل هست و ما در مورد شاتل بحث می کنیم!
نه مشکلی نیست!الان تست کردم
احتمالا بعضی مواقع اونجوری میشه!
مگه سدمعبر هست![]()
شما خودتا با ما مقایسه نکن
شما پشتیبان شاتلی که میتونی وارد بشی![]()
دیشب گفتن تو مرکز شما مشکل پهنای باند نداریم و فردا زنگ بزنید که خطتون کنترل بشود اما حالا که زنگ زدم گفتن مشکل پهنای بانده ومیخوایم دانلود شبانه رایگان را برداریم تا مشکل حل بشود میخوام بدونم سایر دوستان در اصفهان مخصوصا مرکز ردانی پور مشکل کم شدن سرعت دانلود در شبها را دارند یا نه
برای خرید اشتراک از شاتل اجباری برای استفاده از مودم های اونها هست؟
Last edited by mehrdad_zero; 04-03-2009 at 16:13.
نه الان باز شده
فردا که نه ولی شنبه میخوام با بخش فروش برای اولین بار بچتم!!!(میخوام راجع به اینکه تو عید چرا تخفیف نمیدن بهشون اعتراض کنم
)
فقط یه چیزی شماها موقع چت باهاشون فینگلیشی میچتین یا فارسی؟![]()
![]()
اگه منظور خرید مودم از شاتل هست نه!
اگه منظور مودم های تحت ساپورت(تایید شده) نه!
ولی اگه مودم شما تحت ساپورت(تایید) شاتل نباشه و به مشکل برخورد کنید میگن مودم شما تحت ساپورت نیست و .....
جواب پست را دادم که دیدم ویرایش کردید!
مثله اکثر شرکتاس دیگه...
شما میتونید از اون مودمها نخرید ولی اگه بعدا مشکلی پیش اومد ولی مودمتون جز لیست مودمهای تحت پوشش شبکه نباشه مسئولیتی متوجه شرکت نیست باید خودتون برطرفش کنید
فکر کنم چت با قسمت فروش در لایو چت به صورت ارسال ایمیل باشه چون من هر وقت نگاه کردم دیدم افلاین هست و نامه ارسال میشه(شاید هم هنوز نیرو نگذاشتن!)
من بستگی داره کیبوردم روی فارسی باشه یا فینگلیشی و شخصی که میچته فارسی بچته یا فینگلیشی و خودم روی کدوم فاز باشم![]()
بخش پشتیبانی انلاین شاتل فقط با ip های خود شاتل در دسترسه...خواستین تست کنید ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)