تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 502 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

دوستان میخوام برم یک pro book 4530s بخرم با پردازنده core i 5 آیا کسانی که دارن ازش راضین و اگه ندارین مشکلی نداره؟آخه من خودم هر چی روش تحلیل کردم به مشکلی نرسیدم ولی نمیدونم تو کشور ما چرا فروشنده ها عاشق برند asus هستن.اگه دوستان نظرات خودشون رو بگن ممنون میشم.
    من خودم اسوس دارم اما دوست خودم دقیقا این مدلو داره.خدایی لپ تاپ خوبیه هم از لحاظ ظاهر و کیفیت . توان سخت افزاری خوبی هم داره .و تا الان مشکلی باهاش نداشته فقط از اسوس بیشتر داغ میکنه که با کول پد حله فقط این که چرا فروشنده ها میگن اسوس: الان تو بازار مدل های ریفر و ریمارک HP زیاده حتما با گارانتی معتبر مثل ایران اچ پی بگیر تا برات مشکلی پیش نیاد کلام اخر لپ تاپ خوبیه و با گارانتی معتبر بگیری پشیمون نمی شی

2. این کاربر از amir2im بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

کسی 6160 داره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان ایا برای ورود به boot لپ تاپ مثل pc باید دکمه del یا f2 باید بزنم یا چیز دیگه رو لپ تاپ hp 6120

باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ريكاوريت خراب بشه مهم نيست. يه فولدر هست توى درايو C اسمش SWSETUP است. اونو بگير توى يه دى وى دى يا فلش كپى كن. توش كل درايورها و برنامه هايى كه روى لپتاپت هستو ستاپاشو گذاشته. حالا ممكنه بپرسى پس ويندوز اورجينالم چى؟ فرق ويندوز اورجينال با كرك شده فقط يه سريال نامبره كه مايكروسافت به همراه ويندوز ميده، وگرنه نرم افزار ويندوز همون نرم افزاره؛ مثل سخت افزار نيست كه بگيم اين طرح اپل آيفونه و صد تومن بيشتر نيست اما اون يكى اورجينال اپل آيفونه و يه ميليون قيمتشه. هروقت نياز به ويندوز ريختن پيدا كردى بگير يه ويندوز سون HOME PREMIUM 64-BIT كرك نشده بريز، بعدش وصل شو به اينترنت و اون سريال نامبرى كه مايكروسافت زده زير لپتاپتو توى قسمت ACTIVATION وارد كن تا GENUINE بشه.
    سلام آقای حسابرس

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستان میخوام برم یک pro book 4530s بخرم با پردازنده core i 5 آیا کسانی که دارن ازش راضین و اگه ندارین مشکلی نداره؟آخه من خودم هر چی روش تحلیل کردم به مشکلی نرسیدم ولی نمیدونم تو کشور ما چرا فروشنده ها عاشق برند asus هستن.اگه دوستان نظرات خودشون رو بگن ممنون میشم.
    من همین چند روز پیش core i3 HP 4530s رو گرفتم.
    خیلی کیفیتش خوبه. جنس بدنش عالی هست و خیلی خنکه.
    صفحش هم ماته و بازتاب نورهای مزاحم نداره. صفحه کلیدشم واسه تایپ عالی هست.
    نسبت به قیمتش واقعاً ارزش داره.
    به نظر من که بهتر از ASUS هست.
    من پرس و جو که کردم گفتن ASUS گارانتیش و قطعاتش بخاطر تحریم خوب نیست و HP تعمیراتش بهتر هست.

من از فروشگاه سرزمین رایانه گرفتم. با اینکه ASUS هم داشت، هر کی میومد ASUS میخواست فروشنده پشیمونش می کرد، میگفت بیا 4530 ببر بهتره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من نیم ساعتی که تو مغازش بودم 4 تا 4530 فروخت. هر موقع هم که رد میشم از کنار مغازش می بینم بازم 4530 دارن میفروشن. فروشش خیلی بالاست.

7. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به به. ميبينم كه 6170 چقدر خوبه واسه وبنوردى.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

من پرس و جو که کردم گفتن ASUS گارانتیش و قطعاتش بخاطر تحریم خوب نیست و HP تعمیراتش بهتر هست.
    واقعا کی همچنین حرفی زده...hp یه برند امریکاییه و به همراه دل جزو اولین برندهایی که ایران رو تحریم کردن از همه لحاظ .واقعا عجیبه.اسوس یه برند اسیایی(تایوان) و خدمات بهتری هم داره اگرچه تو ایران فرقی هم نمیکنه یه دلیل که تازگی فروش hp رو کاهش داده نبود یه گارانتی معتبره دوست عزیز در مقابل اسوس با گارانتی های معتبر و بزرگی مثل سازگار ارقام امرتات ویستا پخش عرضه میشه.تنها دلیلی که می تونه شما رو از خرید hp منصرف کنه خدمات پس از فروشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به به. ميبينم كه 6170 چقدر خوبه واسه وبنوردى.

آره HP 6170 حرف نداره اونم از نوع core i7

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا سلام
    خوبی ؟ من یه 6170 گرفتم مثه مدل شما از پارتیشن ریکاوری cd تهیه نکردم الان ریکاوری منیجرم پاک شده دیگه نمیتونم ریکاوری کنم می خواستم ببینم میشه یه نسخه از cd های ریکاوریت به من بدی خیلی ممنون میشم هزینشم هر چی بشه تقدیم می کنم اینو 2 هفته بیشتر نیست گرفتم بدجوری تو دردسر اوفتادم اگه کمک کنی ممنونت میشم . شماره تماسم اینه 091271376285

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا این ریکاوری فقط بر روی همون دستگاه جواب میده (به دلیل اورجینال بودن لایسنس ویندوز) تو هر صفحه یکی میاد درخواست میکنه!!!
    حالا پاک شده دوباره نصب کن یا با یه برنامه دیگه یه بک آپ بیگیر!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •