والا شرکت هایی که به شماها سرویس میدن و یا در بالا لیستشونه
اصلا اینجای که ما هستیم یعنی من استفاده می کنم و این منطقه پوشش میدن ، این شرکت ها نیستند
خصوصی هستند و اسم های عجیب غریب !!!
والا شرکت هایی که به شماها سرویس میدن و یا در بالا لیستشونه
اصلا اینجای که ما هستیم یعنی من استفاده می کنم و این منطقه پوشش میدن ، این شرکت ها نیستند
خصوصی هستند و اسم های عجیب غریب !!!
نه عزیز دل برادر این شرکتا هرکدوم کلی نمایندگی با کلی اسم عجیب غریب دارن به طور مثال این لیست نمایندگی ها ی صبا نت در تهران رو ببینولی سرویس دهنده های اصلی ADSL تو ایران همین هایی هستن که این بالا نوشته و حالا حداکثر 2-3 تا دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون به سرمایه بسیار زیادی احتیاج داره و در واقع سرویس دهنده های اصلی اینترنت اونایی هستن که از مخابرات گواهی PAP گرفتن و از سازمان تنظیم مقررات رادیویی هم گواهی دارن و هر کسی که از ننش (مادرش!!!) قهر میکنه میره یه کافی نت یا شرکت می زنه و نمایندگی یکی یا 2-3 تا از اینا رو میگیره
به همین راحتی![]()
خوب
فکر می کنم این سرویس دهنده ما از شرکت پیشگامان کویر یزد گرفته !!
کسی می دونه سرویس دهنده اصلیشون کجاست ؟
شركت تعاوني پيشگامان كوير يزد ارائه دهنده كليه خدمات اينترنتي و ارتباطي
شركت پيشگامان كوير يزد در سال 1375 با هدف ايجاد بستري مناسب در صنعت اطلاع رساني ( it) و به صورت تعاوني در استان يزد ايجاد گرديد و با عنايت پروردگار متعال توانست در مدتي اندك به موفقيتهاي قابل توجهي دست يابد
حال با بيان برخي از اين افتخارات آماده خدمات رساني به شما مشتركين عزيز مي باشيم
اخذ مجوزicp به عنوان يكي از اولين مراكز استاني در سطح كشور
اين شركت توانسته با تلاش بي وقفه پرسنل كوشا و زحمتكش خود مجوز icp را از وزارت ارتباطات و فناوري اخذ نمايد در همين راستا اين مجموعه آمادگي خود را جهت واگذاري پهناي باند اختصاصي به متقاضيان اعلام مي دارد،همچنين اين شركت توانسته است با ارائه اشتراكهاي پر سرعت به وسيله سيستم wireless به كافي نت ها در جهت استفاده با كيفيت مشتركين در سطح شهر گامي مؤثر و مفيد را بردارد
اخذ مجوز pap از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات
شركت پيشگامان كوير، پيشگام در ارائه خدمات اينترنت، ارتباطات و فن آوري اطلاعات ، اين بار هم چون گذشته توانسته است به عنوان اولين مركز انتقال داده ها و برقرار كننده ارتباط پر سرعت اينترنت جهت منازل يا محل كار فعاليت خود را با ارائه سرويس adsl اغاز نمايد با بهره گيري از سيستم خطوط خطوط معمولي و بدون اشغالي خط (بدون هزينه پالس تلفن ) به صورتي كه مشترك دائما با سرعتي معادل حد اكثر 2mbps به شبكه اينترنت متصل باشد و در عين حال خط تلفن آن نيز جهت استفاده امور تلفني عادي آزاد مي باشد مشترك امكان ارتباط دائم و پر سرعت به شبكه اينترنت را از طريق خط تلفن دارا ميباشد و اين در حالي است كه مي توان همزمان براي انجام امور عادي تلفني نيز از اين خط استفاده نمايد
اخذ مجوز isp از سال 1381 به عنوان اولين شركت تعاوني ارائه دهنده اشتراكهاي اينترنت در سطح كشور
شركت پيشگامان كوير به عنوان اولين isp ماهواره اي در استان يزد فعاليت خود را از سال 75 آغاز نموده است و همينك با استفاده از معتبر ترين و با كيفيت ترين سبكهاي ماهواره اي و مخابراتي در حال ارائه كارتهاي پر سرعت اينترنت و اشتراكهاي دائم اينترنتي با امكان اتصال توسط خطوط e1 به شما مشتركين گرامي مي باشد.
Last edited by Tornado2800; 23-04-2009 at 20:36.
آقا من الان میخوام یک فایل 100 مگابایتی رو آپلود کنم، بعد یعنی 100 مگابایت از محدودیت اینترنتم کم میشه؟! مثل دانلود؟!
بله دوست عزیز کم میشه.
شما هر فعالیت اینترنتی(چت-بازکردن صفخات وب-دیدن فایل های تصویری-گوش کردن با رادیو اینترنتی-آپلود-دانلودو...)
انجام دهی از محدودیت حجمی شما کم میکنه.
از کجا میشه مقدار باقیمانده رو فهمید ؟
توی سایت شرکت سرویس دهنذه ای که ازش سرویس میگیرید
من ازین شرکتی که سرویس میگیرم پرسیدم ساعت رایگان کی تا کی هست و پسورد و یوزرنیم چی هست ؟
گفت از ساعت 3-7 و یوزرنیم و پسورد همونی هست که همیشه باهاش میری تو اینترنت
راست گفته یا چرت پرت !؟
شركتتون چي هست ؟
برخي شركت ها با همون يوزر و پسورد هست
برخي يوزر و پسورد مخصوص دارند
دوستان اینجا کسی هست که از شرکت های اوراکل و یا رویال مکس اینترنت داشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)