منظورتون بعد از اتمام حجم هست؟
کدوم شرکت هستید؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منظورتون بعد از اتمام حجم هست؟
کدوم شرکت هستید؟
همارا سیستممنظورتون بعد از اتمام حجم هست؟
کدوم شرکت هستید؟
فکر نکنم بعد از اتمام حجم بتونید از دانلود شبانه استفاده کنید.
با سلام
شما قبلا با هر قیمتی که سرویس خریداری کردین تا آخرش همون مبلغ و پرداخت میکنین گرون شدن سرویس برا مشترکین قدیمی تاثیر نداره
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
با سلام
ما از لایسنس این شرکت استفاده میکنیم تغییر و تحول تو قیمت تهران رو قیمت های ما تاثیر نداری
حتی در کنار لایسنس لایزر از کارا امین ارتباط هم سرویس داریم
Last edited by arashrasa; 25-03-2010 at 11:27.
آقا آرش میشه شما لینکی از قیمتای خودتون بدین.
اگه قیمت ها اینی باشه که تو سایت laser.ir نوشته واقعا گرونه.
من ۱۲۸نامحدود برای ۳ ماه رو گرفتم ۴۶ تومن ولی لایزر برای یک ماهو زده ۳۹ تومن
لطفا میشه علتشو بگین چرا اینقدر گرونه؟!!!
در مورد کیفیت هم مطمئنا هیچ فرقی با هم ندارن.(حالا ۱۲۸ چی هست که کیقیتش چی باشه.)
با سلام
خوب سیاست هر شرکت برا خودش یه هدفی در بر داره حالا قیمت اونا اینطوری هستش
قیمت سایت ما با لایزر فرق داره ولی پایه و اساس سیستم و پهنای باند بر اساس لایزر هستش
میتونین به سایت شرکت سر بزنین و قیمتها برا تبریز و ببینین .
من سایت شرکت نمیتونم تو فروم بنویسم ایراد میگره فروم !!!!![]()
لطفا بی زحمت آدرس سایتو با چند تا فاصله بین حروف برام پ.خ کنین.
همش خط چین اقتاده.
دوستان عزیز توی تعرفه های ماکس نت نوشته هزینه ی آی پی والد هر ماه 10 تومان . یعنی این اضافه بر آن تعرفه ای است که نوشته ، مثلا برای 128 3 گیگ 16.900 تومان.
یکی از دوستانم میخواهد براش اینترنت دی اس ال بگیرم من خودم از شاتل دارم اما چند مدت شده که سرویسش بد شده و من هم کاملا ناراضی ( البته خودم هم میه خواهم سرویسم را در اولین فرصت عوض کنم )رفتم سراغ لایز لیست قیمتها نجومیهما راسیستم بد نبود ولی محدویت حجمی برای کلاسیک خیلی کمه گفتند 2 گیگ تازه ان را هم 3 ماه میفروشیم مخابرات دیگه ماهانه قبول نمیکنه حالا 5 گیگ برای 3 ماه واقعا کمه قیمتش نسبتا مناسبه ولی از سرویسش خبری ندارم که خوبه یا بد مرکز مرکز ما هم ( شهید رجایی ) اگه دوستان باز ای اس پی بهتری را سراغ دارند لطفا اعلام کنند
با تشکر
با سلام
میشه بدونم کودوم سایت رفتین ؟؟؟
قیمت سرویس های ما تقریبا با ای اس پی های دیگه یکیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)