بله.
درساي عادي كلاس براشون تشكيل ميشه.
چرا اينقدر از درساي خودخوان ميترسيد؟من درسايي كه خودخوان برداشتم نمراتم گاهي از دروس عاديم بيشتر ميشده.
درس خوندن به خودتون بستگي داره.اينقدر حرص نخور يكميم بذار واسه موقع ديدن نمرات پايان ترمت :دي![]()
بله.
درساي عادي كلاس براشون تشكيل ميشه.
چرا اينقدر از درساي خودخوان ميترسيد؟من درسايي كه خودخوان برداشتم نمراتم گاهي از دروس عاديم بيشتر ميشده.
درس خوندن به خودتون بستگي داره.اينقدر حرص نخور يكميم بذار واسه موقع ديدن نمرات پايان ترمت :دي![]()
نگید تورو خدا یعنی اینقدر سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!من تا یکی یه کوچولو از یه چیزی واسم توضیح نده هیچی ازش حالیم نمیشه!
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
ببخشید اینقد سوال میپرسموقتی برنامه زدن و توی انتخا واحدمم نوشته عادی یعنی کلاس به حد نصاب رسیده؟ممکنه نرسه؟!
دوستان کسی میدونه این نظام سنتی و طرح تجمیع چیه؟
------------------------------------------------------------------
پ.ن: اینجا کسی ورودی 90 مرکز ری هست؟![]()
یکی از دوستای من مشخصات و مدارک و... رو با موفقیت ثبت کرده و پرینت گرفته و تاریخ مراجعه حضوریشم گفته شده
اما نرفته بعداز 72 ساعت انتخاب واحد کنه
منکه امروز اومدم براش یه مطلبی رو بگیرم اتفاقی وارد سیستم گلستان شدم و فهمیدم باید انتخاب واحد میکرده و بهش اطلاع دادم
کلی ناراحت شد و...
حالا باید چیکار کنه؟!
خب انتخاب واحد من هم شروع شد . من هیچی سر در نمیارم . یکی راهنمایی کنه لطفا .خواهش میکنم
Last edited by nits; 28-09-2011 at 09:42.
از کجا میشه فهمید کدوم یکی از درس ها خودخوان هستن ؟ باید از کارشناس بپرسیم ؟ بعد هر درسی که خودخوان نباشه نمره میان ترم داره ؟ راستی من اگه سر کلاس نرم اجازه دارم تو امتحان میان ترم شرکت کنم یا به استاد بستگی داره ؟
ممنون![]()
سخت هست ولي نه اونقدر كه از الان بترسي :دينگید تورو خدا یعنی اینقدر سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!من تا یکی یه کوچولو از یه چیزی واسم توضیح نده هیچی ازش حالیم نمیشه!
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
ببخشید اینقد سوال میپرسموقتی برنامه زدن و توی انتخا واحدمم نوشته عادی یعنی کلاس به حد نصاب رسیده؟ممکنه نرسه؟!
درس عادي چه كلاس به حد نصاب برسه چه نرسه يعني دانشگاه ميخواد واسه اون درس كلاس تشكيل بده.بازم ميگم فقط درسي كه جلوش خودخوان نوشته شده براش كلاس برگزار نميشه .
اگه هنوز ثبت نامش بازه كه بره اگه نه بايد منتظر بمونه حذف و اضافه انتخاب واحد كنه.واسه ماها كه اينجوريه امسال رو نميدونم!یکی از دوستای من مشخصات و مدارک و... رو با موفقیت ثبت کرده و پرینت گرفته و تاریخ مراجعه حضوریشم گفته شده
اما نرفته بعداز 72 ساعت انتخاب واحد کنه
منکه امروز اومدم براش یه مطلبی رو بگیرم اتفاقی وارد سیستم گلستان شدم و فهمیدم باید انتخاب واحد میکرده و بهش اطلاع دادم
کلی ناراحت شد و...
حالا باید چیکار کنه؟!
جلوي درس مشخص ميشه.درس عادي ميان ترم داره.استاد اون درس ممكنه امتحان بگيره واسه دادن نمره يا اينكه كار ديگه اي انجام بده.بستگي به استاد داره.ممكنه مشكلي نداشته باشه باهاتون يا هستن استادايي كه فقط وقتي بري سر كلاسشون اجازه امتحان ميانترم دادن داريد.از کجا میشه فهمید کدوم یکی از درس ها خودخوان هستن ؟ باید از کارشناس بپرسیم ؟ بعد هر درسی که خودخوان نباشه نمره میان ترم داره ؟ راستی من اگه سر کلاس نرم اجازه دارم تو امتحان میان ترم شرکت کنم یا به استاد بستگی داره ؟
در واقع بازه ولی این دوست ما میگفت وارد نمیشه که من رفتم بررسی کردم دیدم یه شماره دانشجویی جدید داده بعداز ثبت نام و این دوست ما با همون قبلی میخواسته وارد بشه که نمیشده
حالا بهش توضیح دادم و وارد شد
مرسی از جوابت دوست عزیز
راستی بیشتر دانشگاه ها ترم اول رو خودشون انتخاب واحد میکنن چرا این دانشگاه اینطوره؟!
دوستان عزیز و بامرام سلام
ممکنه یکی لطف کنه منت سر من بزاره واگه می دونه تاریخ ثبت نام فراگیر کارشناسی ارشد رو بگه ومنو یه عمر دعاگوی خودش کنه
بچه ها چرا واسه من مینویسه ثبت نام شما بطور صحیح پایان نیافته ؟
Last edited by nits; 28-09-2011 at 11:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)