تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 398 از 3745 اولاول ... 2983483883943953963973983994004014024084484988981398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان هیچ میدونیستید که جدیدآ اگه مثلآ سرویس شما دهم ماه تموم بشه و شما به دلیل مسافرت یا هر چیزی دیگه ای نتونید شارژ کند و بعدش بیاین و مثلآ ییستم شارژ کنید سرویس شما از همون دهم محسوب میشه.....یعنی عملآ پول یک ماه رو میدید ولی بیست روز میتونید استفاده کنید..در وافع ملاک روزی هست که شارژ شما تموم شده و نه روزی که شارژ میکنید..اینم شیوه ی جدید دزدیه دیگه

2. 2 کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوستان هیچ میدونیستید که جدیدآ اگه مثلآ سرویس شما دهم ماه تموم بشه و شما به دلیل مسافرت یا هر چیزی دیگه ای نتونید شارژ کند و بعدش بیاین و مثلآ ییستم شارژ کنید سرویس شما از همون دهم محسوب میشه.....یعنی عملآ پول یک ماه رو میدید ولی بیست روز میتونید استفاده کنید..در وافع ملاک روزی هست که شارژ شما تموم شده و نه روزی که شارژ میکنید..اینم شیوه ی جدید دزدیه دیگه
    گل گفتی عزیز من میخواستم اینو بگم یادم رفته بود اصلا خوب شد گفتی
    منم هفته پیش شارژ کردم قبلش سه روز شارژ موقت کرده بودم بعد 2 روزم تاخیر خورد بعد 5 روز از تموم شدن سرویس اومدم شارژ کنم دیدم از همون روزی که شارژم تموم شده زده یعنی 56 روز به جای 62 روز
    واقعا خیلی ح.ز هستن صد رحمت به دزد

4. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

از كدوم قسمت ميشه حجم باقي مونده رو چك كرد؟

اينجا 8 تا قسمت هست ... همه رو امتحان كردم اما پيداش نكردم ... اگه آدرس بديد ممنون ميشم

قسمت Remained Credit اعتبار رو نشون میده
    اینم ادرسش
    یوزر... پسی رو که باش کانکت میشی تو این سایت وارد کن و صفحه اولش remained credit همون حجمه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از timemachine2029 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم هفته پیش شارژ کردم قبلش سه روز شارژ موقت کرده بودم بعد 2 روزم تاخیر خورد بعد 5 روز از تموم شدن سرویس اومدم شارژ کنم دیدم از همون روزی که شارژم تموم شده زده یعنی 56 روز به جای 62 روز
    شما حساب کن با توجه به اینکه قشر دانشجو بخش عظیمی از یوزرای شرکت تشکیل میدن و به دلیل کلاسها و امتحانات ممکنه که یک ماهی هم تهران نباشند تا به موقع شارژ کنن , این شرکت دزد میتونه از این راه غیر قانونی سود زیادی کنه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من این ما این بلا به سرم اومد برای جلوگیری از این اشتباه ب
    باید گزینه به روز رسانی رو توی تمدید زد تا 1 ماه شارژ کنه نه از اول اخرین اکسپایر
    Last edited by timemachine2029; 02-06-2011 at 20:09.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من این ما این بلا به سرم اومد
    باید گزینه به روز رسانی رو توی تمدید زد تا 1 ماه شارژ کنه نه از اول اخرین اکسپایر

نه دوست من این گزینه ماله پایان حجمه نه ماه...امروز موقع شارژ کردن زنگ زدم پشتیبانی گفتن که طبق قانون جدید شرکت دیگه ملاک روزی هست که شارژ شما تموم میشه و نه روزی که شارژ میکنید و چه اونو تیک بزنید چه نزنید همون روزی ملاک هست که شارژتون تموم شده...گفتم چرا؟ قبلآ اینطوری نبود...گفت: یه هدیه ای بود که قبلآ شرکت وسه یوزرا در نظر گرفته بود و الان دیگه برداشته شده

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام دوستان

از كدوم قسمت ميشه حجم باقي مونده رو چك كرد؟

اينجا 8 تا قسمت هست ... همه رو امتحان كردم اما پيداش نكردم ... اگه آدرس بديد ممنون ميشم

توی این قسمت یوزر و پس رو بزنید مقدار روز باقیمانده مشخصات رو میزنه و حجم باقی مونده

کد:

11. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه دوست من این گزینه ماله پایان حجمه نه ماه...امروز موقع شارژ کردن زنگ زدم پشتیبانی گفتن که طبق قانون جدید شرکت دیگه ملاک روزی هست که شارژ شما تموم میشه و نه روزی که شارژ میکنید و چه اونو تیک بزنید چه نزنید همون روزی ملاک هست که شارژتون تموم شده...گفتم چرا؟ قبلآ اینطوری نبود...گفت: یه هدیه ای بود که قبلآ شرکت وسه یوزرا در نظر گرفته بود و الان دیگه برداشته شده
    نخیر دوست عزیز اینجوری که میگی نیست نهایتا اگه چند روز شارژ نکنی 1000 تومن به مبلغ شارژ که مربوط به ابونمان مخابراته اضافه میشه اگه گزینه بروزرسانی رو بزنی اگر نه هم که اشتباه خودتونه

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

توی این قسمت یوزر و پس رو بزنید مقدار روز باقیمانده مشخصات رو میزنه و حجم باقی مونده

کد:

ممنون دوست عزيز

+

راستي دوستان صحبت از اين قضيه تمديد نكردن شد ... من دفعه ي قبل كه شارژم تموم شد ... يه 5 روزي تهران نبودم كه برم و شارژ كنم ... بعدش كه اومدم رفتم بانك پول رو واريز كردم ... كارمندشون گفت چرا كم ريختي؟! گفتم من كه اندازه ريختم ... گفتش نه شما 5 روز شارژ نكردي بايد نميدونم عوارض بدي... حدود 1500 تومن ... يه همچين چيزايي گفت!!! ... بعدش به من گفت دوباره پاشو برو بانك !!

خداييش درست نيست اصلا اومديم و طرف دور از جون 1 ماه بيمارستان بود !! يا 2 هفته شهرستان بود يا 100 تا مورد ديگه ... دليل نداره عوارض بگيرن كه
    Last edited by Hamid Hamid; 02-06-2011 at 21:04.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نخیر دوست عزیز اینجوری که میگی نیست نهایتا اگه چند روز شارژ نکنی 1000 تومن به مبلغ شارژ که مربوط به ابونمان مخابراته اضافه میشه اگه گزینه بروزرسانی رو بزنی اگر نه هم که اشتباه خودتونه
    نیست ...دیگه گزینه ی بروز رسانی رو در شارژ ماهانه حذف کردن.....بنده امروز شارژ کردم و همانطور که گفتم از این به بعد ملاک روزی هست که شارژ تموم میشه نه روزی که شارژ میکنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •