دوست عزیز من نمیخوام خذفشون کنم میخوام فعالش کنم چون سرعت نتم پائینه که بخوام دانلودشون کنم برا فعال کردنش چیکار کنم؟
دوست عزیز من نمیخوام خذفشون کنم میخوام فعالش کنم چون سرعت نتم پائینه که بخوام دانلودشون کنم برا فعال کردنش چیکار کنم؟
شما یه کد دارین تو جعبه ی گوشیتون که یه بازی رو به انتخاب خودتون میتونید فعال کنید اونم به مدت 30 روز ...!دوست عزیز من نمیخوام خذفشون کنم میخوام فعالش کنم چون سرعت نتم پائینه که بخوام دانلودشون کنم برا فعال کردنش چیکار کنم؟
اگه هم میخواین بقیه رو برای همیشه فعال کنین باید از نوکیا کدش رو بخرین ...!
سلام.من N79 دارم.نمی دونم نسخه ngage چنده 1 یا 2.من دو تا بازی از سایت نوکیا دانلود کردم ولی تریال بود.این کلاینت برای چی نیاز هست؟نمیشه بدون این کار ها بازی unlimited نصب کرد؟اصلا بازی کرک شده کامل هست یا نه لطفا راهنماییم کنین.
Last edited by o.city; 05-09-2009 at 02:34.
سلام
دوست عزیز شما N-Gage II دارید و کلاینت هم مخصوص اجرای بازیها هست + یه سری امکانات اضافی...
برای نصب بازی ها هم شما با توجه به این تاپیک بازی های مورد نظرتون رو دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید![]()
خیلی کمک بزرگی کردی خیلی ممنون![]()
من رفتم توapp manager وngage ای که روی مموری کارت رو پاک کردم ولی یه ngage دیگه روی فون مموری هست که پاک نمیشه و برنامهngage v1.20 رو هم نمیریزه {مثل قبله}![]()
خواهش می شه!
اونی که تو می گی، ان - گیح فابریک گوشی هست. تیتراژ نخستش هم از همه باحال تره! با بازی آسفالت 3 آغاز می شه و با جنگ فضایی به پایان می رسه...!ولی حیف که فقط دکوره و به هیچ کاری نمیاد!
شما گوشیت رو در حالت هک قرار بده و اون کلاینت مورد نظر رو نصب کن. پس از نصب هک رو غیر فعال کن.
پیروز و شاد باشی( اینو از آقا یونس یاد گرفتم؛ چقدر خوبه اخلاق های خوب همدیگه رو یاد بگیریم
)
بازم نشد
راستی من این {{نكته مهم: فايل رو حتما" بايد با Cert و Key مخصوص OPDA كه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست داده میشه ساين كنيد}}. رو نتونستم بگیرم ولی بازم برنامه ها رو درست می ریزه
چیکار کنم این ngage رو
من می خوام اصلا بیخیال این انگیج بشم چون نمی تونم![]()
سلام
من در جریان مشکلت نیستم...ولی یه بار مستر ریست کن و قدم به قدم آموزش رو انجام بده...
شاد باشی![]()
آیا کلاینت حتما نیاز است؟از کجا بازی کرک شده دانلود کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)