تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 506 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام یه مشکل اساسی دارم بوی شدید بنزین وقتی راه میفتم داخل اتاق میپیچه در حدی که بعد نیسم ساعت یک ساعت رانندگی دماغم میسوزه

مشکل چیه؟
    احتمالا یکی از شیلنگها نشتی داره هرچه سریعتر به تعمیرگاه مراجعه کنید چون میتونه خطرناک باشه!

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

احتمالا یکی از شیلنگها نشتی داره هرچه سریعتر به تعمیرگاه مراجعه کنید چون میتونه خطرناک باشه!
    نشتی داشته باشه که بنزین کم میکنه!خیلی وقت هم هست بو میده!من خودم شکم روی پمپ بنزین زیر صندلی عقب هست یه عکس ازش میزارم ببینید.
    Last edited by mohamad skystar; 15-09-2012 at 18:00.

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نشتی داشته باشه که بنزین کم میکنه!خیلی وقت هم هست بو میده!من خودم شکم روی پمپ بنزین زیر صندلی عقب هست یه عکس ازش میزارم ببینید.
    شاید شیلنگ از پمپ بنزین به بعد (وشاید شیلنگ کنسیتر) نشتی داره برای همین تا ماشین خاموشه بوی بنزین احساس نمیشه و با روشن شدن پمپ بنزین و باز شدن مسیر کنسیتر بوی بنزین میاد البته از موارد خیلی زیادی میتونه باشه ولی اولین قدم چک کردن همین شیلنگ ها و اتصالات هست بعد پمپ بنزین و..

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام برای 206 sdv8
    ؤوغن مناسب چیه؟
    توتال 7000 میریزیم
    یه سری هم گلف ریختیم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام برای 206 sdv8
    ؤوغن مناسب چیه؟
    توتال 7000 میریزیم
    یه سری هم گلف ریختیم
    توتال 7000 که میریختین اگر اصلی بوده مشکلی نداره همون رو بریزین.
    روغن هایی مثل ایرانول رویال و بهران سوپر پیشتاز هم مناسبن.

6. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

چگونه مصرف پژو 206 را کم و قدرتش را زیاد کنیم؟

دنیای‌خودرو- عمادالدین جعفری: کاهش مصرف سوخت و افزایش توان در خودرو، از عواملی هستند که ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول ساخته‌اند. اینکه چطور می‌توان بدون اینکه موتور یک خودرو‌ را باز کرد و ادوات آن را تغییر داد قدرت موتور را بالا برد یا اینکه چگونه می‌توان خودرویی کم مصرف داشت و یا مصرف سوخت خودرو را کاهش داد از جمله مسائلی هستند که اکثر دارندگان خودروها به دانستن پاسخ آنها علاقه‌ نشان می‌دهند. در این شماره به سراغ سید امیر تیموریان رفتیم شخصی که چیپ تیون خودروهای مسابقه‌ای را به خصوص در کلاس استاندارد بر عهده دارد و در مورد این مسائل حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

* از چه سالی شروع به کار تعمیر خودرو کردید؟
    از سال 1379 کار تعمیراتی را شروع کردم در آن زمان مدرک تحصیلی‌ام دیپلم بود ولی در حال حاضر دانشجوی مهندسی مکانیک هستم. علاقه زیادی به خودرو و تعمیرات آن داشتم.
    * به طور تخصصی چه کاری انجام می‌دهید؟
    تخصص در تنظیم موتور و الکترونیک خودرو دارم و حدود هشت سال است که کار تیونینگ موتور ماشین‌های مسابقه را انجام می‌دهم.
    * دوره خاصی در این زمینه دیده‌اید؟
    دوره‌های تعمیراتی را به صورت مداوم و پیوسته دیده‌ام و با خودروهای تویوتا، Mg، بنز، پژو، رنوهای جدید و سیتروئن به خوبی آشنا هستم.
    * چه کار الکترونیکی روی خودرو انجام می‌دهید؟
    کار الکترونیکی به صورت عیب‌یابی به وسیله دستگاه دیاگ، بهینه کردن نرم‌افزارهای خودرو و البته افزایش توان خودرو به وسیله تغییر در برنامه‌ریزی کامپیوتر خودرو.
    * بهینه کردن نرم‌افزارهای نصب شده روی خودرو، چه کمکی به آن می‌کند؟
    اکثر خودروهایی که وارد کشور می‌شوند برای آب و هوای تهران با ارتفاع 1400 متر ساخته نشده‌اند از این‌رو ما کامپیوتر خودرو را با عملیات Remap کردن با این شرایط سازگار می‌کنیم چرا که سوخت کشور ما نیز ممکن است با خودرو سازگاری نداشته باشد و خودرو از خود عملکرد مناسبی را نشان ندهد. در مرحله‌ای بالاتر می‌توان با چیپ تیونینگ توان خودرو را افزایش داد به نحوی که برنامه‌ریزی خودرو را از حالت استاندارد و اقتصادی درآورده و روی حالت Performance قرار داد حالتی که راندمان قدرتی از خودرو بگیریم به نحوی که مقدار آلودگی را با مصرف سوخت بالاتر حاصل ‌کنیم آن هم به نفع قدرت بالاتر موتور.
    * بیشترین سوالی که در مورد مصرف سوخت مطرح می‌شود به خودروی پژو 206 باز‌می‌گردد، آیا می‌توان مصرف سوخت این خودرو را کاهش داد؟
    برخی از اوقات کامپیوتر خودرو را فلش می‌کنیم چرا که کامپیوتر‌های خودروهای جدید ممکن است با خودرو همخوانی نداشته باشد اما در برخی از اوقات نیز با به روزرسانی برنامه‌ریزی مشکل حل می‌شود. اما مهمترین مشکلی که وجود دارد سرسیلندر و ماهیچه‌گیری موتور خودروهای جدید است یعنی شکل هندسی کانال‌های ورودی و خروجی در موتورهای جدید با موتورهای قدیمی متفاوت است که با تعویض سرسیلندر یک موتور Tu5 از نمونه ایرانی به نمونه فرانسوی می‌توان کم شدن مصرف سوخت و البته تنفس بهتر خودرو را به وضوح حس کرد که این کار پیشنهاد می‌شود.
    * هزینه این کار چقدر است؟
    اگر برنامه‌ریزی کاملاً تغییر کند و فلش شود بسته به نوع خودرو و هزینه‌ای زیر 100 هزار تومان دارد اما به روزرسانی و دانلود برنامه، بسته به رایگان بودن و یا فروشی بودن برنامه تغییر می‌کند. به عنوان مثال برنامه‌های شرکت پژو رایگان بوده و ما تنها دستمزد خودمان را دریافت می‌کنیم.
    * هزینه چیپ تیونینگ خودرویی همانند پژو 206چقدر است؟
    مبلغی در حدود 300-250 هزار تومان دریافت می‌کنیم.
    * چند اسب‌بخار افزایش توان خواهد داشت؟
    حدود هشت اسب‌بخار.
    * نصب فیلتر هوای اسپرت چه تاثیری روی خودرو خواهد داشت؟
    اگر فیلتر هوای اسپرت از برند خوبی باشد، درست هم نصب شده و در جای مناسبی نیز قرار گیرد راندمان حجمی موتور بهتر می‌شود یعنی تنفس موتور بهتر شده و مصرف سوخت نیز کاهش می‌یابد اما اگر از فیلتر هوا‌های کله قارچی استفاده شود در زیر درب موتور قرار گیرد نه تنها تنفس بهتری نخواهد داشت بلکه مصرف سوخت نیز بالا می‌رود چرا که فیلتر، هوای گرم موتور را تنفس می‌کند و در دمای 60 درجه اثری از هوای خنک نیست این در حالی است که با قرارگیری مناسب فیلتر در معرض هوای خنک هم راندمان بالاتر رفته و هم مصرف سوخت کاهش می‌یابد.
    * نصب این فیلتر چقدر افزایش توان خودرو را به همراه خواهد داشت؟
    افزایش توان آن جزئی است. در یک موتور100 اسب‌بخاری حدود 3 اسب‌بخار قدرت به همراه خواهد داشت. نصب این فیلتر بیشتر زمان پاسخگویی موتور به پدال گاز را کاهش می‌دهد.
    * شمع در مصرف سوخت چقدر تاثیر دارد؟
    در شرایط نرمال تاثیری در مصرف سوخت ندارد اما اگر هوا سرد باشد شمعی که ولتاژ کمتری دارد جرقه‌زنی بهتری ارائه می‌دهد و برای استارت اولیه خودرو موثرتر است. همین‌طور اگر موتوری داغ باشد و شمع هم داغ باشد مقدار ولتاژی که برای جرقه‌زنی نیاز دارد بالاتر است. اگر جنس الکترود شمع به گونه‌ای باشد که آلیاژ کمتری را برای جرقه‌زنی نیاز داشته باشد انرژی لازم را صرف طول جرقه‌زنی می‌کند که این موضوع مساوی با مدت زمان بیشتر جرقه‌زنی و در نتیجه احتراق کامل‌تر و مصرف سوخت کمتر است.
    * شمع‌های چند مگنته در جرقه‌زنی بهتر تاثیر دارند یا خیر؟
    تکنولوژی شمع از روز اول تشکیل شده بود از یک الکترود وسط و یک الکترود بدنه که 10 سال بعد تعداد الکترود بدنه به دو عدد افزایش یافت و به سه الکترود نیز رسید. در سال 1992 ب‌ام‌و در خودروهایش از شمع‌های چهار الکترود استفاده کرد که ساخت شرکت بوش بودند. اما در سال‌های بعد جنس الکترود وسط تلفیقی از کروم و نیکل بود و بعد تبدیلی به پلاتینیوم شد. بعدها تیتانیوم و در حال حاضر نیز جنس الکترود وسط تلفیقی از این فلزات است و هر چه بیشتر جلو می‌رویم شمع‌ها به سمتی می‌روند که با مصرف برق کمتر جرقه بزرگتر و با مدت زمان بیشتر داشته باشیم و در حال حاضر آخرین تکنولوژی مربوط به شمع‌های پلاتینیوم و اریدیوم است که کارخانه‌های مختلفی به تولید آن مشغولند که با کمترین مصرف ولتاژ بیشترین جرقه را می‌دهند و شکلی سوزنی دارند.
    * در فصل تابستان به دلیل گرمای زیاد خودروها، از کولر استفاده می‌کنند اما برخی از دارندگان خودروهای پژو 206 از قطع ناگهانی کولر خود گله دارند و نمایندگی‌ها نیز علت مشکل را در نرم‌افزار کامپیوتر خودرو اعلام می‌کنند. در این مورد چه توضیحی دارید؟
    صرفاً به دلیل استفاده از قطعات کم ‌کیفیت روی خودروهای جدید، این مشکل به وجود می‌آید. کوپلینگ کلاچ کولر غیر‌استاندارد خودرو است و آمپراژ مصرفی را بالا می‌برد یعنی اینکه کلاچ کولر برق زیادی را طلب می‌کند و کامپیوتر خودرو که عملکردی هوشمند دارد به دلیل جلوگیری از آتش‌سوزی در سیم‌کشی خودرو کولر خودرو را قطع می‌کند که برای استفاده و راه‌اندازی مجدد کولر می‌بایست کامپیوتر داخلی خودرو را ریست کرد که این توسط دستگاه Pps انجام می‌گیرد.
    * آیا با این کار مشکل به کلی بر‌طرف می‌شود؟
    خیر. حتماً باید کلاچ کولر تعویض گردد تا خودرو مجدد دچار چنین مشکلی نشود.
    * آیا استفاده از کولر در ترافیک به خودرو فشار وارد می‌کند؟
    خیر. موتور خودرو یک عمر مفید دارد و طوری طراحی شده که بتواند این فشار را تحمل کند اگر آمپر آب بالا نرود هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید.
    * روشن کردن کولر در چه حالتی کمترین فشار را به موتور وارد می‌سازد‌؟
    هر چقدر دور موتور پایین‌تر باشد و یا اگر خودرو خلاص باشد کمترین فشار به موتور وارد می‌آید و ضربه به کمپرسور کولر و سیستم کولر کمتر خواهد بود و یا در حال حرکت نیز می‌توان با قرار دادن پا بر روی کلاچ در پایین‌ترین دور این کار را انجام داد.
    * به عنوان آخرین سئوال؛ استفاده از کولر چه مقدار مصرف سوخت را بالا می‌برد؟
    نسبت مستقیمی با مقدار باری دارد که موتور کمپرسور کولر به موتور خودرو می‌آورد. به طور کلی هر چقدر توان موتور بالاتر باشد مصرف سوخت پایین‌تر است. به عنوان مثال؛ استفاده از کولر در مگان 2000 سی‌سی مصرف سوخت کمتری را نسبت به مگان 1600 سی‌سی طلب می‌کند. البته در این میان گردش هوای خودرو نیز اگر در حالت گردش در کابین باشد اتاق زودتر و راحت‌تر خنک می‌شود.

25/06/91هفته نامه دنیای خودرو

Last edited by hossein.az; 17-09-2012 at 10:50.

8. 4 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

توتال 7000 که میریختین اگر اصلی بوده مشکلی نداره همون رو بریزین.
    روغن هایی مثل ایرانول رویال و بهران سوپر پیشتاز هم مناسبن.
    اصلی بودنشو نمیدونم
    سری دوم روغن ریختن روغن میداد ماشین از قسمت فیلتر بردیم عوض کردیم یارو گلف ریخته بود 45 هم نامرد روغنو حساب کرده بود (گلف المان نمیدونم چیه دیگه) ولی بازم روغن داد این سری بردیم جایه دیگه اشنا بود گفت فیلترش مشکل داشته یه فیلتر گذاشت نفهمیدم یه امی گفت سرا مانند روغنم توتال ریخت کلا30 حساب کرده بوده با کا کاراش
    توتال هم جعبه فلزی داشت گفت اینا 5تومن رونترن اما فرقی نداره هر کدوم میخوای بریزم

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من ماشینم (مدل 90 ) 10500 تا کار کرده حدودا 14 ماه هم از موقع تحویل میگذره ماشینو برای سرویس دوره ای حتماباید ببرم یا اینکه رو 20000 تا باید اینکار کنم تا گارانتی بمونه
    چند روز پیشم دوستم میگفت انگار ماشین خام میسوزنه این واسه چی میتونه باشه ؟ (البته از بویه خروجی اگزوز فهمیده بود)

داره خودمونی میشه snkinect's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلی بودنشو نمیدونم
    سری دوم روغن ریختن روغن میداد ماشین از قسمت فیلتر بردیم عوض کردیم یارو گلف ریخته بود 45 هم نامرد روغنو حساب کرده بود (گلف المان نمیدونم چیه دیگه) ولی بازم روغن داد این سری بردیم جایه دیگه اشنا بود گفت فیلترش مشکل داشته یه فیلتر گذاشت نفهمیدم یه امی گفت سرا مانند روغنم توتال ریخت کلا30 حساب کرده بوده با کا کاراش
    توتال هم جعبه فلزی داشت گفت اینا 5تومن رونترن اما فرقی نداره هر کدوم میخوای بریزم
    دوست عزیز جدیدا شرکت ایرانول یه روغن داده بیرون مخصوص 206.من حدود 2 هفته پیش رفتم عوض کردم شد 28 تومن که البته با تعویض فیلتر شد 35 تومن.ولی به نظر من توتال رو از جای مطمئن بگیر چون جدیدا یه سری آدما بر می دارند مثلا روغن بهران رو توی جعبه ی توتال می ذارند و میگند که اصله به خاطر همین باید تو خرید روغن موتور دقت کرد.در ضمن کاسترول هم خوبه ولی این روغنه که گفتم مخصوص 206 هستش کیفیتش بد نیست ولی اگه توتال اصل گیرت اومد حتما بخر.
    بیشتر هم سعی کن که گلف نریزی چون هر روغنی توی هر ماشینی عملکردش متفاوته.
    راستی دوستان توی بنزینشون هم مکمل نریزند چون رسوب می کنه و پدر ماشین رو در میاره.

12. این کاربر از snkinect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

دوست عزیز جدیدا شرکت ایرانول یه روغن داده بیرون مخصوص 206.من حدود 2 هفته پیش رفتم عوض کردم شد 28 تومن که البته با تعویض فیلتر شد 35 تومن.ولی به نظر من توتال رو از جای مطمئن بگیر چون جدیدا یه سری آدما بر می دارند مثلا روغن بهران رو توی جعبه ی توتال می ذارند و میگند که اصله به خاطر همین باید تو خرید روغن موتور دقت کرد.در ضمن کاسترول هم خوبه ولی این روغنه که گفتم مخصوص 206 هستش کیفیتش بد نیست ولی اگه توتال اصل گیرت اومد حتما بخر.
    بیشتر هم سعی کن که گلف نریزی چون هر روغنی توی هر ماشینی عملکردش متفاوته.
    راستی دوستان توی بنزینشون هم مکمل نریزند چون رسوب می کنه و پدر ماشین رو در میاره.
    اسم این روغنی که میگی چیه ؟ایراول چی چی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •