تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 1081 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

من kis 8.0.0.454 دارم.لطفا بگین تنظیمات درستشو از کجا میتونم گیر بیارم؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من kis 8.0.0.454 دارم.لطفا بگین تنظیمات درستشو از کجا میتونم گیر بیارم؟
    پست بالاتر مجيد عزيز راهنمايي نمودند.به پست اول اين تاپيك مراجعه نماييد.راهنماي تاپيك گوياي همه چيز است.

داره خودمونی میشه Metallica84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من kis2009دارم.بار اول که آپدیتش کردم 18 مگابایت آپدیت شد.ولی از اونموقع به بعد هی پیغام زیر رو نشون میده

گو اینکه هنوز نیاز به آپدیت دارد!ولی من هزار بار دیگر آنرا آپدیت کردم و کامپیوتر رو هم هر دفعه ریست کردم ولی همش این علامت زرده میاد مینویسه data base are out of date
    مشکل از کجاست؟
    فکر کنم مشکل از تاریخ سیستم شما باشه. اگر مشکل از تاریخ سیستم بود با تنظیم درست تاریخ ,نوار زرد رنگ به رنگ سبز در میاد.
    .
    Last edited by Metallica84; 09-12-2008 at 18:55.

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

به پست اول تاپیک رجوع کنید

شما از کدام ورژن استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ فایروال ویندوز رو چک کنید تا خاموش باشد

تصویری از بخش آپدیت خود بگذارید
    همون ورژن آخر آخریش....2009دیگه.آنتی ویروس دیگه ای هم ندارم....فایر وال رو هم چک کردم...با موفقیت آپدیت میشه،ولی میگه بازم میخوام!

داره خودمونی میشه Metallica84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ویندوز جدید روی سیستم نصب کردم( ویندوز xp با سرویس پک 3 ). کسپر سکی اینترنت سکیوریتی 2009 ورژن 8.0.0.506 رو روی سیستم نصب کردم و بعد از آپدیت کامل و تنظیمات کسپر طبق گفته تاپیک تنظیمات, اقدام به نصب سایر نرم افزار ها کردم.

بعد از نصب نرم افزارها به بخش Application filter رفتم.(برای تنظیم نحوه قرار گیری نرم افزار ها در محدوده های مشخص شده کسپر).

برای مثال:
    بعد از نصب opera یک پوشه در بخش Trusted به نام OPERA SOFTWARE ساخته شده بود ولی Opera Internet Browser در بخش Low Restricted بود (من خودم Opera Internet Browser رو به بخش trusted انتقال دادم).

بعد از تنظیمات مورد نظر و زدن دکمه ok از این بخش کسپر خارج شدم و به کارهای عادی خودم پرداختم و بعضی از نرم افزار ها رو هم اجرا کردم و ازشون استفاده کردم. و همچنین به اینترنت هم وصل شدم (حدود 1 ساعت )

بعد از انجام کارهایی که در بالا توضیح دادم دوباره سری به بخش Application filter زدم. در قسمت Trusted تغییراتی به نظرم اومد.

برای مثال:

زمانی که نرم افزار Revo Uninstaller رو نصب کردم و بعدش اجرا کردم , کسپر این نرم افزار رو به قسمت Low Restricted منتقل کرده بود. ولی بعد از مراجعه مجددم به این بخش متوجه شدم که کسپر در بخش Trusted برای این نرم افزار یک پوشه درست کرده به نام VS REVO GROUP و Revo Uninstaller رو به بخش Trusted منتقل کرده.

بعد از پایان نصب نرم افزار WINAMP , یک Winamp.EXE در بخش Low Restricted بود و یک پوشه به نام
    AMERICAN ONLINE در بخش Trusted ساخته بود و یک Winamp در اون بود.

چون متوجه نشدم که علت این تغییرات برای چی بود ,نرم ازفرا های جانبی رو که نصب کرده بودم رو از لیست کسپر حذف کردم و بعد از خارج شدن از بخش Application filter دوباره این نرم افزار های رو اجرا کردم ( نرم افزار هایی که در Application filter حذف کردم babylon و winamp و Revo Uninstaller و opera بود ).

----------------------------------------------------------------------------------------------------

بعد از اجرای مجدد این برنامه ها دوباره به بخش Application filter رفتم و نحوه طبقه بندی نرم افزار هایی رو که در بالا توضیح دادم رو بررسی کردم.

(مواردی که توضیح میدم دوباره و به صورت اتوماتیک توسط کسپر در بخش Trusted قرار گرفتند)

Revo Uninstaller در پوشه ای به نام VS REVO GROUP قرار گرفته بود و همچنین winamp هم در پوشه AMERICAN ONLINE بود ولی این بار winamp.EXE در بخش Low Restricted نیومده بود.

بعد از اینکه این نرم افزار رو از بخش Application filter کلا حذف کردم و بعد دوباره opera رو اجرا کردم این بار Opera Internet Browser در قسمت trusted و در پوشه OPERA SOFTWARE قرار گرفته بود.

همچنین نرم افزار babylon هم در پوشه babylon قرا گرفت.

عکس از این بخش مورد نظر :

می خواستم علت رو جویا بشم و بدونم که آیا مشکلی خاصی وجود داره و یا نه ؟؟؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید.

مرسی
    Last edited by Metallica84; 09-12-2008 at 19:13.

6. این کاربر از Metallica84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Metallica84 عزیز نسخه 2009 کسپرسکی بر اساس تکنولوژی HIPS خود اقدام به شناسایی برنامه های مقید و مضر میکند

در وهله اول کسپرسکی هر برنامه ی بی خطری را که اجرا میکنید به پوشه Low Restricted منتقل میکند

چنانچه برنامه یا پروسه مزبور بر اساس اطلاعات کسپرسکی کاملا سالم و کاربردی باشد

بر اساس تنظیماتیکه برای کسپرسکی در نظر گرفته شده آن را به بخش Trusted منتقل میکند

حال یا خود کسپرسکی بطور خودکار این کار رو میکند یا اینکه شما بصورت دستی اقدام کنید

کاملا طبیعیه

همون ورژن آخر آخریش....2009دیگه.آنتی ویروس دیگه ای هم ندارم....فایر وال رو هم چک کردم...با موفقیت آپدیت میشه،ولی میگه بازم میخوام!
    شما تصویری از بخش آپدیت بگذارید ( اطلاعات مربوط به دیتابیس و.. )

چنانچه مشکل از تاریخ سیستم شما نباشد احیانا یه بخش از کسپرسکی به روز نشده

8. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دوستام سلام
    من یه مشکل با اینترنت سکیوریتی پیدا کردم
    نمیتونم فایل های برای دانلود از اینترنت رو با دانلود منیجر Internet download manager دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم این مشکل پیش میاد؟
    راستی میخواستم بگم اگر کسپرسکی رو disable کنم میتونم از دانلود منیجر استفاده کنم یعنی هر موقع میخوام دانلود کنم کسپرسکی رو خاموش میکنم چیکار کنم

یه سوال دیگه؟
    من از اینترنت زیاد استفاده میکنم برای لپ تاپم آیا آنتی ویروس کسپرسکی خوبه یا سکیوریتی؟ کدوم رو نصب کنم بهتره؟

ممنون

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستام سلام
    من یه مشکل با اینترنت سکیوریتی پیدا کردم
    نمیتونم فایل های برای دانلود از اینترنت رو با دانلود منیجر Internet download manager دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم این مشکل پیش میاد؟
    راستی میخواستم بگم اگر کسپرسکی رو disable کنم میتونم از دانلود منیجر استفاده کنم یعنی هر موقع میخوام دانلود کنم کسپرسکی رو خاموش میکنم چیکار کنم

یه سوال دیگه؟
    من از اینترنت زیاد استفاده میکنم برای لپ تاپم آیا آنتی ویروس کسپرسکی خوبه یا سکیوریتی؟ کدوم رو نصب کنم بهتره؟

ممنون
    شما براي اينكه بتونيد با IDM دانلود كنيد بايد آنرا به قسمت Trust منتقل كنيد.براي اين منظور وارد Settings شده و در قسمت System Security وارد قسمت Application Filtering شويد(مطابق شكل زير) روي IDM كليك كرده و با استفاده از گزينه Move to آنرا به قسمت Trust منتقل كنيد.حتما پس از انجام اين كارها روي گزينه Apply و Ok كليك كنيد تا تغييرات ذخيره شودند:

در مورد اينكه شما زياد از اينترنت استفاده ميكنيد بهتره از اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده كنيد كه محافظت كاملتري را از سيستم شما به عمل مياره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تازه ترین نسخه ی رایگان دیواره ی آتش(تنها دیواره ی آتش) کاسپرسکی رو می خواستم. از چه نشانی باید دریافت کرد؟ همچنین آیا دوستان دیواره ی آتش کاسپرسکی در کنار ویروس یاب 2.7 نود 32 را پیشنهاد می دهند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •