تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 1045 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه H.Mahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام از پاسخ به سوالات قبلی متشکرم
    چند تا سوال دیگه هم دارم
    1- یک صفحه a4 دارم که به صورت افقی و 2 قسمت درآوردم حالا می خوام در قسمت سر صفحه چیزی بنویسم اما برای هر دو یک سر صفحه هست می خوام اگه بشه برای هر کدوم دو سر صفحه مجزا داشته باشه؟
    2- در سرصفحه هر چی می نویسم کمرنگ نشون میده آیا در موقع پرینت هم کمرنگ پرینت میشه یا نه و اگه کمرنگ پرینت میشه راه حلش چیه ؟
    3- یک کلمه قرآنی هستش به نام : ابتدئک حالا می خوام یه فتحه بر روی ء بذارم اما خیلی بالا قرار می گیره من دقیقا می خوام بر روی ء قرار بگیره با فاصله بسیار کم؟
    4- با فونت های فارسی متنی رو تایپ می کنم مثلا کلمه مدرسه می خوام بر روی ه اخر یه دونقطه بیاد باید چیکار کنم؟ (اگه اون کلمه رو با یه فونت دیگه بنویسم اون کلمه با بقیه کلمه های فونت فارسی فرق می کنه و ضایع هست )
    جواب 1) به نظر من اصلاً این کار شما صحیح نیست که یک صفحه A4 را به دو قسمت کرده‌اید و می‌خواهید روی هر کدام سرصفحه جداگانه داشته باشید. شما تنظیمات Page setup را طوری تنظیم کنید که صفحه شما برابر نصف کاغذ A4 باشد و بعد نیز حاشیه‌ها را مشخص کنید. در نهایت می‌توانید در هنگام پرینت گرفتن هر دو صفحه را روی یک صفحه A4 قرار دهید. و یا از تنظیمات Booklet (کتابچه) استفاده کنید. (اگر تنها یک صفحه A4 دارید، برای ایجاد سرصفحه کاذب می‌توانید از Text Box استفاده کنید.)
    جواب 2) هر چیزی که در سرصفحه یادداشت کنید. درست مطابق تنظیمات خودتان در خواهد آمد. منظورم اینست که شما می‌توانید مثل بقیه مطالب سندتان آن را انتخاب کنید و فونت آن و رنگ آن و دیگر موارد را تغییر دهید و مطمئن باشید که در هنگام پرینت گرفتن هرگز کم‌رنگ نخواهد بود.
    جواب 3) این مطلب بر می‌گردد به تایپوگرافی که کار برنامه‌های کورل و یا ایندیزاین و ... است و برنامه Word قدرت چنین مانوری را ندارد. (یک نکته را هم بدانید که فاصله فتحه از حرف زیری زیاد مهم نیست و مهم بودن آن است، زیرا در تایپ کسی به این مورد خرده نخواهد گرفت.)
    جواب 4) در هنگام نوشتن عربی، بهتر است از فونت‌های مخصوص عربی استفاده کنید. در این حالت با گرفتن کلید میانبر Shift + I می‌توانید ة ایجاد کنید. مثلاً همین فونت Time New Roman را مورد استفاده قرار دهید. (ولی اگر روش دیگری داشته باشد من نمی‌دانم برای این‌که ة یا ي در فارسی وجود ندارد.)

داره خودمونی میشه narsy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

باسلام

من نمی دونم سوالم به این قسمت مربوط می شه یا نه به خاطر همین در صورت خطا پیشاپیش عذرخواهی می کنم
    من وقتی آفیس 2003 رو کنار 2007 نصب کردم برنامه ی دانلود منیجرم از کار افتاد. چرا؟ و اینکه آیا می تونم تنظیم کنم که تمام فایلهای وردم ( چه 2003 و چه 2007 ) با 2007 باز بشه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

من توی فرمول نیسی ورد 2007 چه جوری می تونم زگوم بنویسم.چون فقز پریوم داره
    با تشکر
    منتظر هستم

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون موقعی که ICDL میخوندم استادمون یه روشی بهمون یاد داده بود تو ورژن 2003 که مثلا توی یه خط نوشته میشد حرف اول جمله یا کلمه اول رو یه افکتهای خاصی بهش بدیم.
    یه چیزی تو مایه های گزینه Small Caps هست تو قسمت فونت (که کلمه رو اینجوری میکنه: Small )
    اما با کلی گزینه های بیشتر و افکتهای بیشتر و ...
    هرچی گشتم یافت نشد. کسی میتونه کمکم کنه؟
    در مورد هر دو ورژن 2003 و 2007 میخواستم.
    ممنون.

پروفشنال s_r_asadiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما پاسخ سوال رو نداديد؟

پرسيدم آيا add-ins ي روي سيستم نصب هست!!؟
    نه فقط فکر کنم یک مورد از مایکروسافت برای پاور پوینت them دانلود کردم

آخر فروم باز Lover_Football's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

شما یک بار کامپیوترتان را Restart کنید و دومرتبه امتحان کنید و ببینید با این مشکل مواجه هستید یا خیر. اگر درست نشد به طور قطع یکی از فایل‌های نصب برنامه Word‌ پریده است (در اثر ویروس یا به دست خودتان). برنامه word تان را به طور کامل حذف کنید و دو مرتبه بریزید.
    با سلامى مجدد ...

من كارهايى كه فرموده بوديد رو انجام دادم ولى نتيجه نداد !!!

شما (يا ساير دوستان) ميتونيد فايل Normal برنامه آفيس 2003 رو براى من آپلود كنيد ؟!

چون احتمال ميدم مشكل از اون جا باشه ...

فايل مذكور در مسير زير ميباشد :

C:\documents and Settings\account shoma\application data\microsoft\templates

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

باسلام

من نمی دونم سوالم به این قسمت مربوط می شه یا نه به خاطر همین در صورت خطا پیشاپیش عذرخواهی می کنم
    من وقتی آفیس 2003 رو کنار 2007 نصب کردم برنامه ی دانلود منیجرم از کار افتاد. چرا؟ و اینکه آیا می تونم تنظیم کنم که تمام فایلهای وردم ( چه 2003 و چه 2007 ) با 2007 باز بشه ؟
    سلام دوست عزيز

بعيد ميدونم اينا ربطي به هم ديگه داشته باشن

در هر جال شما ميتوني دوباره دانلود منيجر رو نصب كني

براي مورد دوم هم كافيه يه بار محيط 2007 رو باز كني

معمولا با اين كار فايلهاي ورد از اين پس در محيط 2007 باز ميشن

البته روش بهتر و استانداردتر هم اينه كه بعد از باز كردن ورد 2007 فايلها رو باز كني (CTRL+O)

8. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

من توی فرمول نیسی ورد 2007 چه جوری می تونم زگوم بنویسم.چون فقز پریوم داره
    با تشکر
    منتظر هستم
    سلام

پست زير رو نگاه كنيد و در محيط معرفي شده علامت زگوند رو درج كنيد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

اون موقعی که ICDL میخوندم استادمون یه روشی بهمون یاد داده بود تو ورژن 2003 که مثلا توی یه خط نوشته میشد حرف اول جمله یا کلمه اول رو یه افکتهای خاصی بهش بدیم.
    یه چیزی تو مایه های گزینه Small Caps هست تو قسمت فونت (که کلمه رو اینجوری میکنه: Small )
    اما با کلی گزینه های بیشتر و افکتهای بیشتر و ...
    هرچی گشتم یافت نشد. کسی میتونه کمکم کنه؟
    در مورد هر دو ورژن 2003 و 2007 میخواستم.
    ممنون.
    سلام

اين موردي كه شما ميگي احتمالا همون Drop Cap هست كه در ورد 2003 در منوي Format و در 2007 در سربرگ Insert موجود هست

11. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

نه فقط فکر کنم یک مورد از مایکروسافت برای پاور پوینت them دانلود کردم
    در همون كادر پيغامي مياد كه براي رفه مشكل هم پيشنهادي داده

اونو هم عملي كرديد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •