تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 1126 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست من
    شما باید اول پارتیشن بسازی بعد فرمت کنی
    شما در این صفحه اول گزینه new رو بزن بعد حجم درایو رو انتخاب کن بعد apply کن بعد که ساخت اونوقت فرمتش کن
    عزیز انقدر دیگه مبتدی نیستم همه ایم کارها را کردم ولی نمیشه , احتمال داره از ram باشه ؟ یا مشکل هارده لب تاپ هست ؟

داره خودمونی میشه masoudmoosavy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

4

چرا کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟

پست 3962

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

من توی صفحه 246 گفتم که هاردم یه صدایی مثل خش خش میده اما عملا مشکلی مثل هنگ کردن نداره(خیلی کم و اون هم در اثر برنامه های در حال اجرا هنگ میکنه)
    جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمودین که با دو برنامه Sentinel و HD Tune Pro هارد رو چک کنم
    برنامه اول یعنی sentinel چک کرد و گفت هارد هیچ مشکلی نداره
    اما برنامه دوم یعنی موقع چک کردن این ارور رو داد که در زیر عکسشو براتون میزارم.لطفا دقیق بگین مشکلش چیه؟سخت افزاریه؟نرم افزاریه؟؟؟
    در ضمن من توی این 1 سال فقط یکی از درایو هامو فرمت کردم و روی هارم کلی برنامه و مطلب ریختم و پاک کردم
    سلام دوست من
    من این نرم افزارها رو نمیشناسم ولی...
    در کل صدای هاردی که خراب نباشه (نباشه) به خاطر اینه که فایلها پراکنده هستن (به خاطر پاک کردن و ریختن اطلاعات)
    پس اگر درایوتون زیاد پر نباشه(یعنی حداقل 30% درایو خالی باشه) باید defragment کنید تا اطلاعات از پراکندگی در بیاد
    البته ممکنه هنگ به چیزهایی غیر از هارد مربوط باشه مثلا ویندوز یا توان سخت افزار یا سنگینی برنامه شاید هم ویروس
    این چیزی بود که به عقل ما رسید گفتیم

داره خودمونی میشه masoudmoosavy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

1 سلام

عزیز انقدر دیگه مبتدی نیستم همه ایم کارها را کردم ولی نمیشه , احتمال داره از ram باشه ؟ یا مشکل هارده لب تاپ هست ؟
    عزیز اون 42 تا سکتور تعمیر شد یعنی repair شد (چون پیدا کردن که مهم نیست مهم درست کردنه من خودم الان هاردم اینطوری شده ولی بعضی سکتورها تعمیر نشدن به اصطلاح delays شدن)
    می خوای یه بار دیگه اسکن کن ببین چی میشه
    Last edited by masoudmoosavy; 10-02-2012 at 22:03.

4. این کاربر از masoudmoosavy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

آقا بالاخره با این برنامه هارد را اسکن کرد و فقط 42 تا بد سکتور پیدا کرد که فکر نکنم هارد مشکلی داشته باشه ولی نمیدونم چرا فرمت نمیشه وقتی ویندوز میخوام بریزم , این عکس ارور هست
    بهتره که در ابتدا کل پارتیشن رو حذف کنید.
    هارد رو فرمت سطح پایین کنید.(البته روی یک سیستم دیگه!)
    بعد از فرمت هارد به احتمال بسیار زیاد بیشتر خطاها از بین میره! برای از بین بردن سایر خطاها هم از نرم افزار استفاده
    کن.
    در آخر هم لازم دیدم از دوستان خوبم ata.royalfalcon و masoudmoosavy عزیز که دوستان رو راهنمایی میکنن،
    و حاشیه سازی نمیکنن، تشکر کنم.

6. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بهتره که در ابتدا کل پارتیشن رو حذف کنید.
    هارد رو فرمت سطح پایین کنید.(البته روی یک سیستم دیگه!)
    بعد از فرمت هارد به احتمال بسیار زیاد بیشتر خطاها از بین میره! برای از بین بردن سایر خطاها هم از نرم افزار استفاده
    کن.
    در آخر هم لازم دیدم از دوستان خوبم ata.royalfalcon و masoudmoosavy عزیز که دوستان رو راهنمایی میکنن،
    و حاشیه سازی نمیکنن، تشکر کنم.
    ممنون دوست عزیز ولی هارد لب تاپ هست نمیشه رو سیستم دیگه ای فرمت کنم , با برنامه پارتیشن ویزارد, اگه اسمش را درست گفته باشم ,از طریق بوت با این نرم افزار همه را پاک کردم حتی فرمت کرم و ایرادی نگرفت ولی باز هنگام نصب ویندوز همین پیغام خطا را داد و به هیچ وجه فرمت نمیشه , با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بدسکتور ها را ریپیر کردم ولی مشکل حل نشد , آیا امکان داره هارد خراب باشه ولی خود هارد و حجمش را نشون بده ؟ چی کار باید بکنم گیج شدم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی هارد لب تاپ هست نمیشه رو سیستم دیگه ای فرمت کنم , با برنامه پارتیشن ویزارد, اگه اسمش را درست گفته باشم ,از طریق بوت با این نرم افزار همه را پاک کردم حتی فرمت کرم و ایرادی نگرفت ولی باز هنگام نصب ویندوز همین پیغام خطا را داد و به هیچ وجه فرمت نمیشه , با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بدسکتور ها را ریپیر کردم ولی مشکل حل نشد , آیا امکان داره هارد خراب باشه ولی خود هارد و حجمش را نشون بده ؟ چی کار باید بکنم گیج شدم
    خواهش میکنم.
    هارد رو حذف پارتیشن کردین؟؟؟(نه بصورت نرم افزاری!)

9. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خواهش میکنم.
    هارد رو حذف پارتیشن کردین؟؟؟(نه بصورت نرم افزاری!)
    متوجه منظورتون نشدم ؟ با هارد هر کاری میشد کردم ولی نرم افزاری بوده , چون اطلاعات روی هارد واسم مهم نبود همه پارتیشن ها را پاک کردم دوباره که میام پارتیشن بسازم فرمت نمیشه
    Last edited by arash820; 12-02-2012 at 22:27.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

متوجه منظورتون نشدم ؟ با هارد هر کاری میشد کردم ولی نرم افزاری بوده , چون اطلاعات روی هارد واسم مهم نبود همه پارتیشن ها را پاک کردم دوباره که میام پارتیشن بسازم فرمت نمیشه
    این پیغام خطا اصولا وقتی نمایان میشه که مشکل نرم افزاری روی هارد خودنمایی کنه.
    شما بهتره کل پارتیشن هارد رو حذف کنید و هیچ پارتیشن فعالی رو باقی نگذارین.البته این کار رو نرم افزاری انجام
    ندین. توی همون قسمت درخواست تعیین درایو میتونید این کار رو انجام بدین. این کار با ویندوز ایکس پی بهتر و روانتر
    هست.بعدش وارد داس بشین و یه پارتیشن جدید برای هارد بسازین.و پارتیشن فعال رو روی Cقرار بدین.

12. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چرا کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟

پست 3962

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

من توی صفحه 246 گفتم که هاردم یه صدایی مثل خش خش میده اما عملا مشکلی مثل هنگ کردن نداره(خیلی کم و اون هم در اثر برنامه های در حال اجرا هنگ میکنه)
    جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمودین که با دو برنامه Sentinel و HD Tune Pro هارد رو چک کنم
    برنامه اول یعنی sentinel چک کرد و گفت هارد هیچ مشکلی نداره
    اما برنامه دوم یعنی موقع چک کردن این ارور رو داد که در زیر عکسشو براتون میزارم.لطفا دقیق بگین مشکلش چیه؟سخت افزاریه؟نرم افزاریه؟؟؟
    در ضمن من توی این 1 سال فقط یکی از درایو هامو فرمت کردم و روی هارم کلی برنامه و مطلب ریختم و پاک کردم
    این عکس اروره:

در قسمت error scan هم زدم هارد رو اسکن کنه که این نتیجه اسکنه :

که وقتی هم گزینه speed map رو زدم نتیجه اسکن این میشد :

شدیدا منتظر راهنمایی کامل تمام دوستان هستم
    آقا مشکل من خیلی ضروریهههههههههههههههههههه ههه
    یکی راهنمایی کنههههههههه
    مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی که جواب مارو نداد
    اما حدس میزنم بد سکتور باشه
    برنامه برای تعمیر بدسکتور چی هست؟؟؟

لطفا لینک دانلودشو بزاریننننن

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یکی از هاردهام که seagate baracuda 7200.12 1TB هستش دچار مشکل شده

یه چند روزیه که بعضی وقتها صدای تق میده و سیستم کمی (چند ثانیه) هنگ می کنه. الان دارم از داده های روی اون هارد بک آپ می گیرم رو هارد دیگم. با سرعت 4.5 ت 5 مگابایت بر ثانیه داره کپی می کنه. سرعتش خیلی خیلی پایین اومده. قبلا 70-80 مگ بر ثانیه می زد
    نمی دونم چیکار کنم
    گارانتیش سازگاره یه سال هم نشده که خریدمش
    الان به نظر شما چیکار کنم ؟
    ببرم گارانتی ؟

البته شنیدم چون قیمت هارد رفته بالا گارانتی ها هارد رو پس نمیدن. چون باید به جای هاردی که من 70 نومن خریدم یه هارد 200 تومنی بهم بدن ... این حرف درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •