مادارا با یک حرکت عجیب سنجتسوی هاشیراما رو جذب کرد ! اول که دستش رو گاز گرفت فکر کردم میخواد سیل احضار رو بزنه .
بعد یکدفعه به سمت هاشیراما دوید و سنجتسو رو جذب کرد و روی صورتی که از ژن هاشیراما رو بدنش نقش بسته بود , منعکس شد و صورتی که با سلول های هاشیراما بر روی بدن مادارا وجود داشت با سنجتسو ترکیب شد .
اون حرکت در واقع جذا چاکرای هاشیراما بود و با این که سلول های هاشیراما رو به خودش پیوند زده نباید کار مشکلی براش باشه .. همون طور هم که دیدی سریع اون صورت روی سینه های مادارا حالت سنجوتسو به خودش گرفت و مادارا خیلی سریع حسش کرد ...
اون صحبت بین مادارا و هاشیراما هم جالب بود .. همون که هر کسی که قدرت سنجو و اوچیها رو داشته باشه می تونه دانای کل بشه یا اینکه دنیای نینجاها رو نجات بده و خوشحال باشه ( یه چیزی تو همین مایه ها !)
موردی که برای من سوال شده اینه که مادارا با این که چشماش بسته بود چطور میتونست حضور دشمنان و مکانشون رو تشخیص بده ؟!
تو حالت سنجوتسو می تونی مکان ها و مشخصات دشمنان رو پیدا کنی اونم از روی تاثیر چاکراشون بر روی محیط اطراف .. دقیقا قبلا این کارو رو ناروتو می کرد و حتی ساساکه رو روی اون پل با این روش پیدا کرد یا موقع نبرد با پین ها توی دهن قوباغه توی تاریکی تونست راسنگان بزنه ..
این داستان اوبیتو و زتسوی سیاه هم جالب بود .. چقدر این مادارا برای یه همچین روزی صبر کرده و نقشه کشیده .. همه حالت ها رو هم حساب کرده .. خداییش دمش گرم چقدر یه نفر می تونه صبر و تحمل داشته باشه ... حالا باید منتظر موند دید شکار بیجو ها به کجا می رسه ..
فکر کنم نبرد اصلی بین مادارا و ناروتو باشه ....
حالا اینکه مادارا به سمت ساسکه بره و چشمش رو در بیاره برای رینگانش یا نه باید صبر کرد و دید ...
احتمالا نبر اصلی باید بین سنجوتسو و شارینگان مادارا و احتمال خیلی کم سنجوتسو و شارینگان ناروتو باشه .. حالا کی بهش شارینگان بده خدا می دونه .. اوبیتو .. کاکاشی ... ساساکه ؟؟؟
مادارا هم برای شارینگان های ساساکه دندون تیز کرد . معلومه که دنبال اون شارینگان ها هستش مخصوصا با سوسانو و آماتراسویی که داره ! و اینکه شارینگان ساساکه مانگیکو پیوندی داره !