salam cracke e bazie rig n roll ro mikhastam mamnun misham komakam konid
salam cracke e bazie rig n roll ro mikhastam mamnun misham komakam konid
دوستان سریال بازی operation flashpoint :red river
رو دارین؟
مرسی
دوستان سریال نصب بازی برینک رو میخواستم ممنون میشم قرار بدین اول بازی که میخوای بازی رو نصب کنی سریال میخواد اینجور که تحقیق کردم یه کیجن داره اما من از هرجا خواستم دانلود کنم پولی بود
اینجا فقط سوال میکنن از جواب خبری نیست![]()
سریال رو این بزنید:
XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
بعد از نصب تمامی محتویات فایل زیر رو بریزید در محل نصب:
کرک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدابتدا حتما آنتی ویروس خود را غیر فعال بسازید تا از پاک شدن فایل های کرک توسط آنتی ویروس شما جلوگیری شود. سپس به اکسترکت بپردازید. سپس در هنگام بازی از شما درخواست سریال می شود. هر سریالی که مایل هستید را وارد نمایید و سپس به ادامه نصب بپردازید. پس از اتمام نصب ، تمامی فایل های موجود در پوشه SKIDROW را در محل نصب بازی کپی و جایگزین نمایید. روش کرک و نصب بازی تست شده و سالم می باشد.
دانلود از :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من انواع واقسام کرک هاش رو دارم اما موقع نصب سریال که مینزم قبول نمیکنه ورد نمیشه یعنی بازی اصلا نصب نمیشه که بخوام بازی رو کرک کنم
من هم مشکل نصب بازی برینک رو دارم ، هیچ پسوردی رو قبول نمی کنه . اگه راهنمایی منید ممنون میشم!
ترینر و کد تقلب بازی Stronghold Crusader Farsi میخواستم دارین؟
ببخشید کرک Sam & Max - Episode 203 را می خواستم .من خودم یکی دانلود کردم (فکر کنم razor باشه که حجمش 17446KB است) که بازی اجرا نمی شود.اگر کرک صحیح آن را (که فکر کنم proper-r) باشه را کسی داره لطفا آن را آپ کنه. خیلی ممنون.
اقا تو رو خدا سریال نصب بازی برینک رو یکی بزاره یا کیجنش رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)