تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 398 از 1174 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در آخرین حاشیه ای که پیرامون دیوید بکام بوجود آمده است عکسی از او در حالی که با دختری بر سر کشیدن یک خودکار درگیر است بدست آمده است . در این عکس او با دختر بچه ی شش ساله درگیر است تا خودکاری را از او برباید ! مدتها پی نیز عکسی از گری لینه کر در حالی که سعی می کرد که یک بسته سیب زمینی از بچه ها بدزدد گرفته شده بود که جنجال زیادی برپا کرد . اما بکز ۳۳ ساله پس از آن که عکاس را پشتش دید با خنده گفت که برای خنداندن بچه این کار را کرده است . او گفت : من فقط می خواستم بخندم حق این را هم ندارم ؟

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

بابا تابلوه دیوید داره شوخی می کنه !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض بعد از پلاتينی ؛ سپ پلاتر نيز در ماجرای رونالدو از رئال حمايت کرد

سپ پلاتر رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال ( فیفا ) از سران باشگاه منچستر یونایتد خواست تا با انتقال رونالدو به رئال مادرید موافقت کنند.
    وقتی که از سپ پلاتر ، نظرش را در مورد ممانعت منچستر مبنی بر انتقال رونالدو به رئال مادرید جویا شدند وی جواب داد :
    مهمترین مساله این است که ما باید از بازیکنان حمایت کنیم.
    اگر بازیکنی دوست دارد که در باشگاه دیگری بازی کند ما باید راه را برای او باز بگذاریم چون اگر این بازیکن به اجبار باقی بماند دیگر نمی تواند ان کارایی لازم را به نمایش بگذارد و این موضوع نه برای بازیکن و نه برای باشگاه مفید نخواهد بود.
    من همیشه دوست دارم از بازیکنان حمایت شود و اگر دوست دارند به جای دیگری بروند به انها اجازه این کار را بدهیم.
    چندی پیش ، میشل پلاتینی ، رئیس اتحادیه یوفا نیز از مسئولان منچستر درخواست کرده بود که اجازه دهند رونالدو به رئال مادرید برود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آرين روبن، هافبك- مهاجم جوان تيم ملى هلند، اميدوار است كه در فصل آتى رقابت هاى لاليگا، حضورى پرفروغ در تيم خود، يعنى رئال مادريد داشته باشد.
    هافبك جوان كهكشانى ها در اين خصوص گفت:
    خوشبختانه مشكل مصدوميتم كاملاً بر طرف شده است، از سوى ديگر نيز پس از يك فصل هنوز در رئال با جو حاكم بر اين باشگاه آشنا شده ام بنابراين همه چيز محياى حضور پرفروغ و قدرتمند من در رقابت هاى فصل آتى لاليگا است.
    مطمئن باشيد در فصل جديد، هواداران رئال، بازى هاى بسيار بهترى را نسبت به فصل قبل از من خواهند ديد.
    من هدف هاى زيادى را در دنياى حرفه اى فوتبال دنبال مى كنم و براى رسيدن به اهدافم رئال را انتخاب كرده ام البته من هيچ گاه در تيم به دنبال اهداف شخصى خود نيستم.
    در حقيقت اهداف من، همان اهدافى است كه تيم دنبال مى كند. قهرمانى در رقابت هاى لاليگا و ليگ قهرمانان، اهداف بزرگى هستند كه رئال در اين فصل به دنبال آنهاست.
    من هم به عنوان عضوى از اين باشگاه تمام تلاشم را براى رسيدن به اين اهداف خواهم كرد.
    روبن در ادامه صحبت هاى خود و در خصوص حذف تيم ملى كشورش از رقابت هاى جام ملت هاى اروپا و تكرار ناكامى هاى فوتبال هلند اين طور مى گويد:
    هميشه مى گفتند، هلند با بدشانسى حذف شد و به قهرمانى نرسيد. اما اين بدشانسى بود كه باعث حذف ما شد. اين بار خود ما به خودمان باختيم نمى دانم چرا هلند مقابل روسيه هيچ نشانى از هلند آماده مرحله گروهى نداشت بى شك تيم ما بهترين تيم مرحله گروهى بود اگر مقابل روسيه هم همان بازى خودمان را در مرحله گروهى به نمايش مى گذاشتيم، بى شك در همان ۹۰ دقيقه كار را يك سره مى كرديم و صعودمان را در مرحله نيمه نهايى را جشن مى گرفتيم.
    واقعاً نمى دانم دليل بازى بدمان مقابل روسيه چه بودو اگر در بازى مقابل ايتاليا يا فرانسه هم مثل بازى با روسيه ظاهر مى شديم، مطمئناً با اختلاف ۴ يا ۵ گل بازى را واگذار مى كرديم!
    به هر حال اميدوارم ما از اين باخت ها درس بگيريم و بتوانيم سرانجام در جام جهانى ۲۰۱۰ به ناكامى هاى فوتبال هلند در عرصه هاى جهانى پايان دهيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بعد از اینکه مسئولان رئال مادرید نتوانستند رونالدو را به خدمت بگیرند برای پر کردن سمت راست هافبک خود به فان در فارت پیشنهاد دادند.
    در حالیکه ماههاست رئال مادرید به دنبال به خدمت گرفتن کریستیانو رونالدو است تا بتواند بعد از رفتن بکهام دوباره سمت راست هافبک خود را قدرتمند کند ولی انها موفق به این کار نشدند.
    رئال برای پر کردن این نقطه از ترکیب خود دو گزینه را جز رونالدو در دست داشت که اولی ریکاردو کارسما هافبک پرتغالی تیم پورتو بود که به احتمال زیاد به تیم اینترمیلان خواهد پیوست و گزینه جدید فان در فارت هافبک هلندی و جوان تیم هامبورگ المان است.
    به نظر می رسد برند شوستر علاقه زیادی به سبک بازی این هلندی دارد و می خواهد که وسط زمین را به دو زوج هلندی خود یعنی اشنایدر و فان در فارت بدهد ، دو بازیکنی که در تیم ملی هلند نیز هارمونی خوبی با هم دارند و به خوبی همدیگر را می شناسند و تعامل نزدیکی با هم دارند.
    به گزارش مارکا ، فان در فارت به توافقات شخصی نیز با باشگاه رئال مادرید رسیده است و اکنون فقط مانده است رضایت باشگاه هامبورگ که اگر رئال در راه خرید این بازیکن جدی باشد به نظر نمی رسد بدست اوردن رضایت باشگاه المانی کار سختی باشد و طی چند روز اینده توافقات بین دو باشگاه نیز نهایی خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تیمهای ایتالیایی مشتری رویستن درنت
    این روزها رویستن درنت هافبک ۲۱ ساله و هلندی رئال مشتریان زیادی از کشور ایتالیا دارد.
    بعد از اینکه مسئولان یوونتوس اقداماتی جدی جهت خرید این بازیکن انجام دادند حالا باشگاههایی چون اس رم ، کالیاری و جنوا خواهان این بازیکن سرعتی هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اسپانیول به دنبال کالیخون دوم
    باشگاه اسپانیول قصد دارد تا خوانمی کالیخون بازیکن تیم ب رئال مادرید را به خدمت بگیرد.
    چندی پیش این باشگاه خوزه کالیخون را از رئال مادرید ب خریده بود و اکنون قصد دارد دیگر برادر این بازیکن یعنی خوانمی را نیز به خدمت بگیرد تا بار دیگر هر دو برادر در کنار هم بازی کنند.
    خوانمی مانند برادرش مهاجم است و پیشنهاداتی از تیمهای اوساسونا و رئال ساراگوسا را رد کرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

میاتوویچ : تمایل چندانی برای فروش باپتیستا نداریم
    میاتوویچ اذعان کرد که رئال مادرید تمایل زیادی برای فروش خولیو باپتیستا ندارد.
    میاتوویچ در این باره گفت :
    باپتیستا بازیکن رئال مادرید است و از بودن در اینجا راضی است و کمیته فنی باشگاه نیز با او ملاقات خواهد کرد تا به او بگویند که قصد نگه داشتن وی را دارند.
    و اگر پیشنهاد خوبی از تیم اس رم دریافت کردیم ان پیشنهاد را با خود این بازیکن و وکیلش مورد بررسی قرار خواهیم داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئال ستاره جوان خود را به باشگاههای انگلیسی نمی دهد
    رئال مادرید قصد دارد تا دنیل پاریخو مهاجم ۱۹ ساله خود را به طور قرضی به یکی از تیمهای اسپانیا بدهد.
    این بازیکن از ارسنال ، تاتنهام و کوئیک پارک رنجرز انگلیس پیشنهاد دارد و حتی پیشنهاد ۱۰ میلیون یورویی ارسنال را رد کرد چون سران رئال مادرید دوست دارند این بازیکن در لیگ اسپانیا پرورش یابد.
    تیمهای ختافه ، اسپانیول و ریسینگ خواهان این بازیکن هستند و به احتمال زیاد رئالی ها او را مثل گرانرو و دلارد قرضی به ختافه منتقل خواهند کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بخندید........!!!!!!!!!!

استیو کوپل مربی ریدینگ یک دنیا پند و اندرز برای کریستیانو رونالدو دارد .
    پس از یک ماه کشمکش هنوز هم میان رئال مادرید و منچستر یونایتد بر سر کریستیانو رونالدو ادامه دارد .
    اما کوپل که خود پیشتر بازیکن من یونایتد بوده است در مورد وضعیت رونالدو گفت : می توانم چیزی که را که تامی داچرتی به من گفت بارها تکرار کنم . نمی توانم هرگز آن را فراموش کنم . سالها پیش وقتی که به یونایتد پیوستم او به من گفت هر انتقالی از یونایتد یک پله پسرفت است . هرگز آن حرف را فراموش نمی کنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •