تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 413 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض «مذاکرات با والدس در مرحله خوبی قرار دارد.»

مدیر باشگاه، خوان لاپورتا، گفته است که پیدا کرده راهی برای تمدید قرارداد ویکتور والدس «برای همه رضایت بخش» خواهد بود.
    لاپورتا گرچه امیدوار است که با توجه به بازار نقل و انتقالات، پول زیادی از دست ندهد، به این نکته اشاره کرد که «او یک دروازه بان نشانگر باشگاه است.»
    از لاپورتا، در حالی که جام داخلی فوتبال MSC Cruceros را ارائه می داد، خواسته شد که وضعیت مربوط به ویکتور والدس را شفاف سازی کند. لاپورتا گفت: «مسئولان مذاکره به من این اطمینان را داده اند که مذاکرات در مرحله خوبی قرار دارد، بنابرین من فکر می کنم که راه حلی که آن ها به دست می آورند، برای همه رضایت بخش باشد.» او تاکید کرد: «با وجود بعضی مسائل که رسانه ها منتشر کرده اند، مذاکرات عادی هستند.»

یک دروازه بان نشانگر

لاپورتا به جز تحسین، چیزی برای والدس، کسی که لاپورتا او را «یک دروازه بان نشانگر بارسا» توصیف می کند ندارد: «او روح سیستم استفاده از تیم جوانان و استعدادهای خانگی را نشان می دهد... ما باید از او مراقبت و به او توجه کنیم.»
    مدیر باشگاه تمام کارهای مفیدی که والدس برای باشگاه انجام داده است را نیز فراموش نکرده است. «او دروازه بانی است که هواداران دوستش دارند؛ ما چیزهای زیادی را مدیون او هستیم زیرا او در بازی هایی بسیار کلیدی مانند بازی های پاریس و رم، بسیار خوب عمل کرده است.»

نظر هایی که محتاطانه مخفی نگه داشته می شوند.

لاپورتا با احتیاط مخصوصش، داوید ویای مهاجم را «بازیکنی که گل ها را تضمین می کند و تصویر و ظاهری خوب دارد.» توصیف کرد. سپس بدون نام بردن، اشاره کرد: «تمام بازیکنان بارسا از نظر خوب ما برخوردارند؛ پس بهتر است بگذاریم ببینیم چه پیش می آید.»

در جست و جوی رقابت

بارسا به یک تیم اول رقابتی احتیاج دارد و به همین دلیل اس که لاپورتا احساس می کند: «ما باید تکانی به تیم اول بدهیم؛ زیرا نمی خواهیم هیچ نوع افت را در هیچ سطحی ببینیم؛ بنابرین خوب است که رقابت وجود داشته باشد و ما می خواهیم تیم را قوی کنیم تا مطمئن شویم رقابت در فصل آینده نیز ادامه خواهد یافت.»

بازار دشوار

بستگی داشتن بازار نقل و انتقالات به نحوه ای که بازیکنان مختلف جابه جا می شوند، برای کسی پنهان نیست. خوان لاپورتا در این رابطه گفت: این نحوه ای است که بازار کار می کند و گاهی این موشوع دشوار است؛ اما من مطمئن هستم که مدیر فوتبال مشغول انجام کاری عالی در این زمینه است.»

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض چهار بازیکن بارسا در پیروزی اسپانیا (2-0)

اسپانیا با شکست دادن میزبان جام کنفدراسیون های افریقای جنوبی، که به لطف گل های داوید ویا و فرناندو لیورنته به دست آمد، راهش را به سمت نیمه نهایی هموار کرد.
    وینستن دل بوسکه افتخار پانزدهمین برد پیاپی در تمام رقابت ها را با تیمی کسب کرد که هر 4 بازیکن خود از اف سی بارسلونا، یعنی کارلس پویول، جرارد پیکه، ژاوی و سرخیو بوسکتس را همراه خود دارد.

هموار کردن راه

تیم ملی اسپانیا، پس از شکست دادن عراق و نیوزلند در دو بازی آغازین گروه خود، به دنبال یک رکورد 100% بود؛ و با جلو رفتن آلبرت ریرا و ویا از همان آغاز، با قدرت کارش را آغاز کرد.
    بوسکتس بسیار راحت به نظر می رسید و مراقب بود تا افریقای جنوبی را در تمام نیمه اول از دروازه تیمش، دور نگه دارد.

دو گل

در دقایق آغازین نیمه دوم، داوید ویا پنالتی خود را مهار شده یافت؛اما چند دقیقه بعد او با استوپ سینه و سپس هدایت توپ به کناری ترین نقطه دروازه و به ثمر رساندن اولین گل تیمش، جبران کرد. گل دومی در راه بود که در دقیقه 71ام، وقتی که لیورنته فضای باز اندکی را یافت و از فاصله نزدیک دروازه تیم میزبان را باز کرد، به دست آمد.

راه یابی میزبانان

در بازی دیگر گروه، عراق تساوی بدون گلی با نیوزلند به دست آورد و این نتیجه به این معناست که افریقای جنوبی نیز به نیمه نهایی صعود می کند.

توره گلزنی می کند.

یایا توره،اولین گل ساحل عاج مقابل بورکینافاسو را، در بازی کهبا شکست حریفشان به اتمامرسید، به ثمر رساند. هافبک بارسا، در حالی که دیدر دروگبا و تل دو گل دیگر به گل او اضافه کردند، به تیمش کمک کرد تا قدمی به سوی فینال بازی های مقدماتی جام جهانی در تابستان آینده بردارند.

شش بازیکن از تیم جوانان

علاوه بر 4 بازیکن بارسایی حال حاضر تیم اسپانیا، پپه رینا و سسک فابرگاس نیز از تیم جوانان بارسا به دنیای فوتبال راه یافته اند.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

يا شايعست يا . . .

باشگاه بارسلونا مي‌كوشد مهاجم تيم ملي آرژانتين را به خدمت بگيرد.

كارلوس ته‌وز كه انتقالات پيچيده و مشروطي را در وستهام و بوكاجونيورز و منچستر يونايتد تجربه كرده است اكنون خود را در آستانه انتقال به بارسلونا مي بيند.
    لاپورتا كه در خريد سرخيو آخرو ديگر آرژانتيني فوتبال اروپا از اتلتيكو مادريد ناكام بوده است مي كوشد يكي ديگر از مارادوناهاي دوم دنيا را خريداري كرده و در كنار مسي قرار دهد. بارسا حاضر است 30 ميليون يورويي به ته‌وز بدهد.
    اين در حالي است كه ته‌وز تمايلي به ماندن در منچستريونايتد ندارد و از طرفي با پيشنهاد منچسترسيتي روبه‌رو است.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سبک بازی توز به بارسا هم میخوره ولی خود توز گفته بود از انگلیس خارج نمیشم !

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

من كه از توز خوشم نمياد! كجاش سبك بازيش به باريا ميخوره؟
    نه نياد بهتره!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من كه از توز خوشم نمياد! كجاش سبك بازيش به بارسا ميخوره؟
    نه نياد بهتره!
    خب قدش کوتاس دیگه !

این گروه ها چی شد پس ؟

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این گروه ها چی شد پس ؟

هنوز که ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

با اجازه ...اگه میشه من هم تو این تاپیک فعالیت کنم......
    Last edited by hessi19; 24-06-2009 at 22:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

میگم این کوارسما که بارسا تازه خریده سبک بازیش چه طوریه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

میگم این کوارسما که بارسا تازه خریده سبک بازیش چه طوریه؟

کی خریده که ما خبر نداریم ؟
    فکر میکنم شایعه هست. من آنلاینم تو بارسا !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •