مدیر باشگاه، خوان لاپورتا، گفته است که پیدا کرده راهی برای تمدید قرارداد ویکتور والدس «برای همه رضایت بخش» خواهد بود.
لاپورتا گرچه امیدوار است که با توجه به بازار نقل و انتقالات، پول زیادی از دست ندهد، به این نکته اشاره کرد که «او یک دروازه بان نشانگر باشگاه است.»
از لاپورتا، در حالی که جام داخلی فوتبال MSC Cruceros را ارائه می داد، خواسته شد که وضعیت مربوط به ویکتور والدس را شفاف سازی کند. لاپورتا گفت: «مسئولان مذاکره به من این اطمینان را داده اند که مذاکرات در مرحله خوبی قرار دارد، بنابرین من فکر می کنم که راه حلی که آن ها به دست می آورند، برای همه رضایت بخش باشد.» او تاکید کرد: «با وجود بعضی مسائل که رسانه ها منتشر کرده اند، مذاکرات عادی هستند.»
یک دروازه بان نشانگر
لاپورتا به جز تحسین، چیزی برای والدس، کسی که لاپورتا او را «یک دروازه بان نشانگر بارسا» توصیف می کند ندارد: «او روح سیستم استفاده از تیم جوانان و استعدادهای خانگی را نشان می دهد... ما باید از او مراقبت و به او توجه کنیم.»
مدیر باشگاه تمام کارهای مفیدی که والدس برای باشگاه انجام داده است را نیز فراموش نکرده است. «او دروازه بانی است که هواداران دوستش دارند؛ ما چیزهای زیادی را مدیون او هستیم زیرا او در بازی هایی بسیار کلیدی مانند بازی های پاریس و رم، بسیار خوب عمل کرده است.»
نظر هایی که محتاطانه مخفی نگه داشته می شوند.
لاپورتا با احتیاط مخصوصش، داوید ویای مهاجم را «بازیکنی که گل ها را تضمین می کند و تصویر و ظاهری خوب دارد.» توصیف کرد. سپس بدون نام بردن، اشاره کرد: «تمام بازیکنان بارسا از نظر خوب ما برخوردارند؛ پس بهتر است بگذاریم ببینیم چه پیش می آید.»
در جست و جوی رقابت
بارسا به یک تیم اول رقابتی احتیاج دارد و به همین دلیل اس که لاپورتا احساس می کند: «ما باید تکانی به تیم اول بدهیم؛ زیرا نمی خواهیم هیچ نوع افت را در هیچ سطحی ببینیم؛ بنابرین خوب است که رقابت وجود داشته باشد و ما می خواهیم تیم را قوی کنیم تا مطمئن شویم رقابت در فصل آینده نیز ادامه خواهد یافت.»
بازار دشوار
بستگی داشتن بازار نقل و انتقالات به نحوه ای که بازیکنان مختلف جابه جا می شوند، برای کسی پنهان نیست. خوان لاپورتا در این رابطه گفت: این نحوه ای است که بازار کار می کند و گاهی این موشوع دشوار است؛ اما من مطمئن هستم که مدیر فوتبال مشغول انجام کاری عالی در این زمینه است.»