چند تا کلوپ ps3 و xbox تو تهران معرفی میکنید؟ممنون میشم
چند تا کلوپ ps3 و xbox تو تهران معرفی میکنید؟ممنون میشم
من یه دونه تو اریا شهر دیدم خیلی عالیه ( ولی خودم ازش خوشم نمیاد)
![]()
عجب چیزیه.آدرس دقیقشو داری؟
چرا ازش خوشت نمیاد؟؟
این سایتشه ( اگه تبلیغ نباشه )
قیمت ، آدرس ... همه چی توش هسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدم میاد چون:
1 : همه توش دارن Pes 10 بازی می کنن
2 : 4تا بازی Ps3 بیشتر نداره
3 : جوش اصلا استیل کلوپ نیس
4 : صاحبش با حال نبود
اتاقو داشتم تمیز میکردم،یه تیکه پارچه انداختم رو PS3 بعدا یادم رفت بر دارم...
دوستم اومد تو گفت دانمارک و فلانی چند چنده؟نتیجه رو گفتم همینجوری با تعجب عقب عقب رفت صاف نشست رو PS3( وزن دوستم:80Kg )
ارتباط پست با تاپیک : این کنسول خیلی محکمهو چیزیش نشده
دستت درد نکنه رفیق
حق هم با تو بود
زنگ زدم بهشون یک آدمهای مزخرفی بودند که حد نداره.حالم از نحوه ی صحبت کردنشون بهم خور
خیلی ب ی ش ع و ر بودند.زیادی آدم داشته باشه همینه دیگه نه؟
رفقا شنیدم که ps3 slim تقو توق داره من می خوام بگیرم ولی با این حرفا..... دارم دل زده می شم شنیدم که 120 صداش زیاده نه؟؟؟کسی هست این مشکلو داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. دوست عزیز منظور شما از تقو توق چیه؟ خوب ps3 هم هارد داره که داره میچرخه هم BDROM الان واسه منم که fat هست صدای حرکت لنز معلوم هست یا صدای هارد. (اگه هیچ صدایی نباشه تو محیط)رفقا شنیدم که ps3 slim تقو توق داره من می خوام بگیرم ولی با این حرفا..... دارم دل زده می شم شنیدم که 120 صداش زیاده نه؟؟؟کسی هست این مشکلو داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه مگه تفاوت قیمت ۱۲۰ گیگ با ۲۵۰ چند تومن هست؟ اگه ۱۲۰ به دلت نمیچسبه ۲۵۰ گیگ بگیر
یه جا 250 قیمت کردم تو پونک گفت 440 تومن به نظرم گرون گفته .البته من که نمی خوام از پونک بگیرم ولی خیلی بی انصاف بوده
داداش من خودم Slim 120 NTSC J دارم.
اگه منظورت صداس که خوب همه ی کنسولا دارن ولی اگه میخوای مقایسه کنی یه Slim با یه دونه Fat با یه XBOX 360 بزار کنار هم تا متوجه بشی.
Slim واقعا بی صدا هستش.
به طوریکه واقعا اگه یه ذره صدا بیاد از بیرون دیگه صداش رو نمیشنوی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)