تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 398 از 870 اولاول ... 298348388394395396397398399400401402408448498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,971 به 3,980 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

لامصب 5700 دسته دو پیدا نکردم..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    كسي قيمت امروزي 5700 را داره؟ جديدترين قيمتش چنده با گارانتي اصل؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه samaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آنجا که دلم خوش به هوایش باشد

پيش فرض

سلام
    كسي قيمت امروزي 5700 را داره؟ جديدترين قيمتش چنده با گارانتي اصل؟
    من اين هفته گرفتم(دليل اينهمه ناوارديم از اين گوشي) بدون گارانتيه منتها هندزفري و رم يك گيگ و usb و خلاصه همه ي قطعاتش كامل روشه، بين 270 تا 280

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

بدون گارانتی 250 قم هستش

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ديروز خريدم با گارانتي ارس 242 هزار.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همگی .چهطور میشه صدای گوشیم (5700) رو زیاد کنم و کیفیتش هم بیشتر بشه ؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

10

سلام به همگی .چهطور میشه صدای گوشیم (5700) رو زیاد کنم و کیفیتش هم بیشتر بشه ؟؟؟؟
    قبلا توضیح دادم!استریو رو خاموش میکنی و یک اکولایزر جدید درست میکنی و از چپ به راست درجه ی اول رو تا اخر میبری بالا و درجه ی دوم رو بین 12 تا 14 حرکت میبری بالا و درجه ی سومی رو بین 8 تا 10 حرکت میبری بالا و چهارمی و پنجمی رو تا اخر میبری بالا!در ضمن LOUDNESS رو روشن کن(همونجا که استریو رو خاموش میکنی لودنس رو روشن کن!)و همچنین فراموش نکن که حرکت اول اکولایزر 5700 اگه دقت کرده باشی خط کامل بالا نمیره پس توی تنظیم این اکولایزر درجه رو تا اخر میاری پایین سپس میبری بالا و حرکت اول رو حساب نمیکنی سپس از حرکت دوم شروع میکنی به شماردن تا مثلا برای درجه ی دوم بشه 13 یا 14 حرکت و برای درجه ی سوم بشه 8 یا 9 یا 10 حرکت!OK????
    Last edited by rainysky50; 17-01-2008 at 18:33.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

قبلا توضیح دادم!استریو رو خاموش میکنی و یک اکولایزر جدید درست میکنی و از چپ به راست درجه ی اول رو تا اخر میبری بالا و درجه ی دوم رو بین 12 تا 14 حرکت میبری بالا و درجه ی سومی رو بین 8 تا 10 حرکت میبری بالا و چهارمی و پنجمی رو تا اخر میبری بالا!در ضمن LOUDNESS رو روشن کن(همونجا که استریو رو خاموش میکنی لودنس رو روشن کن!)و همچنین فراموش نکن که حرکت اول اکولایزر 5700 اگه دقت کرده باشی خط کامل بالا نمیره پس توی تنظیم این اکولایزر درجه رو تا اخر میاری پایین سپس میبری بالا و حرکت اول رو حساب نمیکنی سپس از حرکت دوم شروع میکنی به شماردن تا مثلا برای درجه ی دوم بشه 13 یا 14 حرکت و برای درجه ی سوم بشه 8 یا 9 یا 10 حرکت!OK????
    رینی اسکای جون خوب حال میکنی با گوشیتا ما که یه یو600 زپرتی داریم فقط به قیافش مینازیم
    امروز که رفته بودم ان81 رو ببینم توی بازار از توی یه مغازه بیرن اومدم دیدم یه یارو تو رفت منم از پشت ویترین داشتم گوشیهاش رو نگاه میکردم یه دفه دیدم از تو جیبیش یه 5700 در آورد ما هم رفتی تو
    رنگش قرمز بود دیدم یارو داره میگه این کمرش شل شده و نمیشه خوب تایپ کرد یا اینکه گفت اصلا نمیشه خوب تایپ کرد من فکر میکردم واسه فروش آورده که از مغازه بکشمش بیرون یه ده تومان بهش بیشتر بدم و بگیرم ولی حیف که نشدخب رینی اسکای جریان این چیه؟من که میدونم و مطمئنم که در حالت عادی هیچ وقت همچین اتفاقی نمیفته ولی نمیدونم بعضی از مردم چه کار میکنن با این گوشیهاشون

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

زیمکی جان جریان از این قراره که توی دفترچه ی این گوشی هم نوشته شده که برای موقعی که مثلا میخواهی گوشی رو در حالت موزیک قرار بدید نباید مستقیما گوشی رو در یک حرکت بچرخونید یعنی باید ابتدا گوشی رو در حالت دوربین قرار بدید و سپس در حرکت بعدی در حالت موزیک قرار بدید!بعضیها هستند گوشی رو مستقیما حتی یک لحظه توقف نمیکنند و تق تق گوشی رو سریع میچرخونند که این ممکنه باعث خراب شدن قسمت چرخان بشه که الکی ها هم خراب نمیشه!ایشون ممکنه فقط به خاطر همون تکون نیم میلی متری شاکی بوده!!بیچاره نمیدونه که مثلا همین گوشیهای کشوی (دبل850 و 5300 )قسمت کشوییشون بعضی وقتا اونقدر تکون میخوره که فکر میکنی الانه که کنده بشه!!خلاصه بعضیها رد استفاده از گوشی خیلی ببخشید که اینو میگم ولی بز تشریف دارند!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

من موقعی که چرخ فلک بازی میکنم گوشی رو با سرعت میچرخونم ولی در هر حالتی که قرار میگیره یک مکثی میکنم و سپس روی حالت بعدی میبرمش!مستقیما حالت دوربین رو جا نمیزارم و نمیپرم رو حالت موزیک !چون اینطوری هر گوشی ای که باشه سر یک ماهه خواهر و مادرش با هم دیگه پیوند میخورند!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •