بله , توی تهران
بله , توی تهران
پیکسل جای خوبی چون چندتا از دوستام از پیکسل گرفته بودن هر چند خودم از شیراز گرفتم.البته باید متذکر بشم که پیکسل قیمتها رو حدودا به اندازه ی پول خون پدرش حساب می کنه مثل نکست جن-دات کام-فروشگاه شادی-west game و غیره...
آدرس پیکسل:گیشا-بازار بزرگ نصر-طبقه ی همکف-ورودی A6 -پلاک 385
البته قبل از اینکه بری حتما یه زنگ بزن چون ممکنه از قیمتا شکه بشی آخه من که یه بار زنگ زدم گفت XBOX ELITE ریجن پال 690 هزار توماندر حالی که تو شیراز ریجن جی من خریدم 665 هزار تومان البته فکر کنم با گارانتی گفت که با برد فالکون و جاسپر دیگه کمتر احتیاجی به گارانتی هست در عوض جای خوبی
در ضمن به bc برو (به آدرس هایی که terova ) داد قیمتاش رویایی
دوستان جايي هست كه بازي هاي arcade بفروشه؟؟؟
يعني تويه dvd چندتا بازي باشه...مثلا 15 20تا!!!
من علاقه ي عجيبي به اين بازي هاي arcade دارم![]()
وست یه مدت میفروخت... رو دستگاه خودم که اجرا نشد!
اگر هم بفرشون به صورت ترایال هست و برای نسخه ی اصلی باید مایکروسافت پوینت خرج کرد.
واي تورو خدا نگو
يعني غير از اين dvdهايي كه با مدل arcade هست و 5تا بازي داره توش
ديگه جايي نميشه گير آورد![]()
اصلا به بازار ایران نمیشه اعتماد کرد.. مثلا همین 4 ماه پیش الیت کپی خور شده با درایو بنکیو رو میدادن 440 تومن بعد یک باره ماکروسافت درایو لایتون رو زد و چون که لایتون کپی خور نشده بود.. قیمت درایو بنکیو ها تا 680 - 700 تومن هم رفت..یعنی قیمتش حدودا چه قدر بالا میره 20-30 تومان یا 40-50 تومان
لطفا یه حدود به من بدید فکر کنم باید همین الان بهش خبر بدم. اگه کسی می دونه یه حدود قیمتم به من بده
ولی اونهای که درایوشون لایتون بود حدود یک 200 تومنی ارزونتر بودن.. خوشبختانه الان درایو لایتون هک شده و قیمتها دوباره برگشته پایین و خیلی خوب شده..
مثلا شایعه شده که درایو های که رویه مادربرد جاسپر هستند با این دراوی لایتون ها فرق میکنند و کپی خور نیستن.. خوب فرض کن اگر این شایعه درست باشه دوباره همون قضیه درایو بنکیو تکرار میشه..
من بازهم اون دوتا فروشند bc رو پیشنهاد میکنم اما اگر خیلی دوست داری از جای دیگه بگیری .. فروشگاه ها nextgen.ir و westgame.ir و همچنین فروشگاه big game هم هست که از همه جا مطمئن ترن .. ولی نکست جن یکم گرون میگه..بله , توی تهران
لینک دانلودشون هست .. فقط همون طور که آقا پدرام گفتن این ها نسخه ای تریال هستند..واي تورو خدا نگو
يعني غير از اين dvdهايي كه با مدل arcade هست و 5تا بازي داره توش
ديگه جايي نميشه گير آورد![]()
البته میتونی از کسانی که این بازیها رو اورجینال دارن خریداری کنی.. که فکر کنم بین 10 تا 20 تومن بهت بفروشن..
کسی میدونه live سه ماه چه قیمته؟ میخوام سفارش بدم. بنظرتون live رو از کی بگیرم؟(چه فروشگاهی؟).
در ضمن ببخشید یه اشتباه تو متنی که نوشتم بود یعنی بعد از اینکه نوشتم پیکسل قیمتها رو به اندازه ی پول خون پدرش حساب می کنه یه جمله رو یادم رفت بنویسم و اون جمله این بود:(( که فروشگاه های دیگری هم وجود داره که xbox بفروشن)) مثل نکست جن و...
با این جمله ای که من جا انداختم این طور به نظر می یاد که من نوشتم نکست جن-دات کام و ... مثل پیکسل گرون میدن که البته منظورم این نبود چون از قیمت این مغازه ها خیلی وقته خبر ندارم.
به هر حال ببخشید![]()
البته ایشون پیمان جان هست
سه ماه 65 تومان
پیام طل پور تو bc در قسمت فروشگاه مجازی میاره
چرا اينقدر گرون؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بگيم يكي برامون خارج از ايران بگيره به صرفه تره كه!!!
1ساله 50$
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)