خوب احتمالا با گوشیت سازگار نیستن.خیلی از برنامه های جاوا حتی روی p990 اجرا نمیشن .![]()
خوب احتمالا با گوشیت سازگار نیستن.خیلی از برنامه های جاوا حتی روی p990 اجرا نمیشن .![]()
ایا میشود کاری کرد که وقتی فلیپ باز شود اتصال مکالمه شروع شود وبا بستنش مکالمه قطع شود............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................
نه چنین چیزی تو این گوشی شدنی نیست
یه اتفاق جالب افتاده برام:
وقتی ایرانسل تو گوشیم میذاشتم و میرفتم توی اینترنت اون پایین کنار علامت آنتن دوتا آیکون میومد. یکی کره زمین و یکی هم یه گوشی تلفن که روش خط کشده بود. مینوشت که در حالت چی پی آر اس تماس برقرار نمیشه . یه بار تست کردم و یه گوشیم زنگ زدم گفت دستگاه خاموش است. دیشب مستر ریست کردم و بعد رفتم توی اینترنت دیگه این اتفاق نیفتاد. یعنی فقط آیکون کره زمین اومد. و اون یکی نیومد. اگر میدونید بگید جریان چیه؟ چرا اینجوری شده. یه احساسی هم که دارم اینه که سرعت اینترنتش هم کم شده.![]()
نه واقعا سرت اینترنتش یک سوم شده. اونجوری که تماس ها رو برقرار نمیکرد خیلی سریع بود .
از دیال آپ هم انگار یه وقتایی بیشتر میشد.!!!!!!!!!!!!!
دوستان بلاخره کیجن قویترین برنامه پخش موزیک و ویدئو یعنی Core Player برای P990 هم اومد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت همه دوستان زحمت کش این تاپیک.
فقط خواستم یه تبریک بگم. اونم این که در حال حاضر بیشترین پست های این انجمن مربوط به تالاری نیست جز تالار P990i خودمون.
یه خسته نباشید به همه و دمه همگی گرم.
سلام دوستان یه سوال داشتم درباره ی آپدیت
به غیر از pc suit باید usb flash هم نصب کنیم .
دوستانی که آپدیت کردن چیا رو نصب کردن.
ممون از همگی/
من آپديت كردم و براي آپديت فقط نرم افزار Update Service رو نصب كردم ...
به چيز ديگه اي نياز نيست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)