آقا ما تو شهرمون سرویس Adsl ارائه نمیشه. چجوری میتونم با سرعت بالا برم تو نت؟ بابام هم جانبازه و هم پارتیش کلفته. اگه نیاز به مجوز و این جور چیزا داشته باشم میتونم گیر بیارم فقط بگید چجوری میتونم با سرعت بالا برم تو نت؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
آقا ما تو شهرمون سرویس Adsl ارائه نمیشه. چجوری میتونم با سرعت بالا برم تو نت؟ بابام هم جانبازه و هم پارتیش کلفته. اگه نیاز به مجوز و این جور چیزا داشته باشم میتونم گیر بیارم فقط بگید چجوری میتونم با سرعت بالا برم تو نت؟
اقا من صبانت داشتم خيلي عاليه تو تمام سايت ها هم گفته شده خوبه بديش محدوديتش هستش شما چطور ميگي بده؟؟؟ اينترنت سليقه اي شده ديگه آدم بخواد اينجا مشورت كنه چي بگيره اسكل ميشه واقعا خودش بره از يه شركت بگيره بهتره . من كه ميگم اين پول رو ميدين ماهي 38 هزار بدين EDSL 128 بگيرين سرعت دانلودش روي 50 به بالا هستش دوست خودم تو يه شركت بزرگي هستش كه ارائه ميده شيراز هستش. سايتشم خواستين ميدم بهتون من فعلا اوضاع ماليم خرابه خوب بشه سريع همين كار رو ميكنم
دوست عزیز به پارتی این حرفها نیست. یا باید منتظر باشی. یا از اینترنت ماهواره ای استفاده کنی. یعنی تو خونتون یک دیش خوشگل میزاری و از اینترنت پرسرعت لذت میبری
هزینه اولیه تقریبا 150000 تومان
+
هزینه اکانت ماهواره که بستگی داره ازکدوم ماهواره و با چه سرعت و محدودیتی میگیری
edsl????ميشه بيشتر توضيح بدي ميشه باهاش وب گردي كرد؟
ولی میگن اینترنت ماهواره ای جریمه داره و خلافه! به خاطر همین میخوام ببینم اگه مجوز بگیرم دیگه کاری باهام ندارن؟![]()
اگه میشه چندتا ماهواره معرفی کنین تا ببینم از کدومشون باید بگیرم![]()
اگه بخوای اینجوری فکر کنی خود ماهواره خلاف. بعدش از کجا میخوان بفهمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر بخوای وب گردی کنی باید send داشته باشی. میتونی به خط تلفن دیال آپ و یا ADSL وصل بشی.
البته کانت ماهواره یادتنون نره. وگرنه باید فقط آفلاین دانلود کنید
من یوزر داتک 256/256 هستم. چند تا نکته در موردش میگم :
1) با 28600 تومان اینترنت 256 نامحدود میده با سرعت دانلود 18 تا 26 KByte
2) سرعت مرور صفحاتشم خوبه (زمان پینگ 263ms برای یاهو)
3) ولی اگه مشکلی پیش بیاد تماس با پشتیبانی کار حضرت فیله (برای من 5 مورد تو 20 ماه)
4) برای Torrent و p2p هم به راحتی میشه Static IP تعریف کرد و در تنظیمات NAT داخل مودم پورتهای مورد نظر رو Forward نمود.
در کل با توجه به قیمت این سرویس (256 kb) بسیار مناسبه.
سلام بر دوستان و زحمت کشان
من یه سوال اساسی و فوری دارم .....ممنون میشم راهنماییم کنید
من برای محل کارم از شاتل سرویس گرفتم (به اجبار--- چون شرکت دیگه ای اوایل سال تو محدوده ما سرویس ای دی اس ال نمی داد) در طول مدت 7 ماهه دائماً قطع و وصل داشتیم و الان هم یه 15 روزیه که قطعه و دائم مشکل رو به گردن مخابرات یا سیم کشی داخلی خودمون میندازن (میگن مشکل سرعت دارن اما مشکل قطعی ندارن)
اول اینکه برای ای دی اس ال 384 سرعت دانلود 45 مناسبه یا کمه؟؟
دوم اینکه به دلیل عدم پشتیبانی مناسب می خواییم سرویس دهنده رو عوض کنیم ---- امروز متوجه شدم شرکت آسیا تک هم به مرکز مخابراتی ما (دانشگاه) سرویس میده ........ می خواستم نظرتون رو راجع به عوض کردن شرکت بپرسم و اینکه اسیا تک تو این محدوده سرویس دهیش چطوریه؟؟؟ چون مثل اینکه هر شرکت تو هر منطقه یه نوع سرویس دهی داره و مثلا طرف ما شاتل اگه مزخرف مثلاً تو شرق تهران سرویس دهیش عالیه
یه چیز دیگه اینکه شاتل الان 384 رو ماهی داره از ما 79 تومان می گیره ولی اسیا تک نوشته 512 ماهی 79 تومان مشکوکه؟؟؟؟ یا ؟؟؟؟
حالا نظر شما مشکل گشای ماست----هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
پیشاپیش از جوابتون ممنونم
Last edited by cnn; 13-02-2008 at 18:34.
راستی راجع به نظر سنجی هم یه توضیح بدم
من تو خونه یه 64 از فن آوا دارم یه کم غروبها سرعتش میاد پائین اما از نظر دانلود کردن مشکلی ندارم و تو این یک سالی که دارم استفاده می کنم قطعی نداشته .....البته این چند روز سرعت کمپلت تعطیل بود ولی باز وصل بود و دانلودم به راه بود البته سرعت کمتر......و یه چیز بهتر (نمی دونم بگم یا نه چون به ضرر خودم ممکنه بشه) این شرکت معمولاً شش ماه بعد از اینکه تمامی شرکتها یه سایت رو ----- می کنن ، ----- می کنه و الان یه چند روزیه (نمی دونم به خاطر وصل شدن دوباره اینترنت خاورمیانه است یا مشکل از خودشونه) هیچ سایتی از طرف من ----- نیست از سایتها سیاسی اسرائیلی گرفته تا سایتهای س....س ......خیلی باهاله
و یه سوال من که 64 دارم با دانلودر سرعتم 7 و با دانلود خود ویندوز معمولا 4 هست ......خیلی سرعت دانلود پائینه؟؟؟ برای شما چنده؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)