تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3979 از 4105 اولاول ... 29793479387939293969397539763977397839793980398139823983398940294079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,781 به 39,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان یه سوال من شش ماه کسری بسیج گرفتمو برام ثبت شده اما تو سایت پلیس +10 هنوز نرفته باید چکار کنم‌اونجا ثبت بشه ؟ [emoji848]

چون یگانمون میگن باید برگه تاییده پلیس +10 بیاری

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال من شش ماه کسری بسیج گرفتمو برام ثبت شده اما تو سایت پلیس +10 هنوز نرفته باید چکار کنم‌اونجا ثبت بشه ؟ [emoji848]

چون یگانمون میگن باید برگه تاییده پلیس +10 بیاری

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    یک هفته حدودا طول میکشه تا در پلیس +10 ثبت بشه، اگه نشد برو همون جا که کسری رو گرفتی بگو نامه پلیس +10 رو بفرستن چون یک رونوشت میفرستن تا ثبت بشه بعضی وقت ها یادشون میره یا دیر میفرستن.

3. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeedtuborg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من توی منطقه محروم خدمت میکنم که 19 ماه مدت خدمتش هست الان 8 ماه از خدمتم میگزره و 6 7 ماه هم کسری دارم آیا این دو ماه کسری که خود پادگان داره به من همش رو میدن ؟؟ یا ماهی 3 روز کم میشه از کسری خود پادگان ؟ (چون کسری دارم خودم )
    یکی از سربازا برگه تسویه داشت با سه ماه کسری بسیج که توی برگه تسویش 60 روز کسری منطقه محروم هم زده بودن

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من توی منطقه محروم خدمت میکنم که 19 ماه مدت خدمتش هست الان 8 ماه از خدمتم میگزره و 6 7 ماه هم کسری دارم آیا این دو ماه کسری که خود پادگان داره به من همش رو میدن ؟؟ یا ماهی 3 روز کم میشه از کسری خود پادگان ؟ (چون کسری دارم خودم )
    یکی از سربازا برگه تسویه داشت با سه ماه کسری بسیج که توی برگه تسویش 60 روز کسری منطقه محروم هم زده بودن
    بله اگر یگانتونو تغییر ندید کل کسری بهتون تعلق میگیره

6. این کاربر از keyhan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام من میخوام دانشگاه برم کنکور دادم قبول شدم ولی برام معافیت تحصیلی ثبت نشده و یک سال هم بزرگسالان درس خوندم نوزده سالمه بنظر شما غیبت خوردم؟ بدون معافیت تحصیلی میتونم وارد دانشگاه بشم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام من 19 سالمه میخوام دانشگاه برم ولی معافیت تحصیلی برام ثبت نشده و یک سال بزرگسالان درس خوندم الان غیبت خوردم؟ بدون معافیت تحصیلی نمیشه دانشگاه رفت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام من 19 سالمه میخوام دانشگاه برم ولی معافیت تحصیلی برام ثبت نشده و یک سال بزرگسالان درس خوندم الان غیبت خوردم؟ بدون معافیت تحصیلی نمیشه دانشگاه رفت؟
    اگه بزرگسالان روزانه خونده باشید بله میتونید ولی اگه شبانه بوده باشه متاسفانه وارد غیبت شدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام بچه ها یکی از دوستانم یکی از آشناهاش براش کسری بسیج گرفته میخواد ببینه مراحل انجامش چه جوریه ؟ آشناش گفته که تا 3-4 ماه برات کسری جور میکنم اصلا اینکار ممکنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام بچه ها یکی از دوستانم یکی از آشناهاش براش کسری بسیج گرفته میخواد ببینه مراحل انجامش چه جوریه ؟ آشناش گفته که تا 3-4 ماه برات کسری جور میکنم اصلا اینکار ممکنه ؟

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من نیروی دریایی ارتش خدمت میکردم (( 20 روز پیش ترخیص شدم ))
    منطقه ما خدمت 18 ماه بود (( خدمت کل 21 ماهه هست ))

تا برج 10 قانون اینطور بود که اگه شما 6 ماه کسری بسیج می آوردی از 18 ماه کم میشد و باید 12 ماه خدمت میکردی

ولی بعد از برج 10 قانون جدید اومد به ازای هر ماه خدمت تو منطقه 5 روز از خدمت اصلی کم میشه
    یعنی خدمت قانونی تو منطقه 18 ماه بود (( آموزشی هم جزو منطقه حساب میاد )) که با ضربدر 5 میشد 90 روز و در واقع همون 3 ماه کسری میشد
    حالا اگه شما 6 ماه کسری می آوردی 6 ضربدر 5 باید 30 روز بیشتر خدمت میکردی
    18 ماه خدمت منهای 6 میشد 12 به اضافه 1 ماه اضافه خدمت طبق قانون میشد 13

یکی از بچه ها فکر کنم 10 ماه کسری آورد 50 روز اضافه موند
    یکی 5 ماه اورد و 25 روز اضافه موند (( خروجش اول فروردین بود که چون تعطیل بود میشد 30 اسفند با 25 روز اضافه تا 25 یا 28 فروردین موند (( 2 3 روزی اضاف داشت ))

باید ببینید این قانون تو منطقه شما اجرایی شده یا نه

ستاد کل بسیج آشنا داشته باشه روزانه میتونه بگیره

آشنا داریم ستاد کل خدمت میکنه با ه تلفن سرباز رو از جنوب میفرسته شمال
    آشنا داری کل هنرش اینه سفارش کنه طرف 5 دقیقه بیشتر دوش بگیره
    Last edited by albertxx; 18-09-2017 at 15:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •