سلام
دوستان من با فوق لیسانس حقوق افتادم گروه ۲۲ توپخانه شهرضا کسی اطلاعات داره بمن بده چجور جاییه ؟ اذیت میکنن یا نه ؟ مرخصی چجوریه ؟ گوشی یا ماشین میشه برد ؟
سلام
دوستان من با فوق لیسانس حقوق افتادم گروه ۲۲ توپخانه شهرضا کسی اطلاعات داره بمن بده چجور جاییه ؟ اذیت میکنن یا نه ؟ مرخصی چجوریه ؟ گوشی یا ماشین میشه برد ؟
سلام
میشی ستوان دو. گوشی کلا ممنوعه همه جا.قاچاقی ببر. مرخصی هم کل وظیفه ها معمولا سه ماه بیست روزن
من خودم کادر ارتش ام [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مرسی از لطف و راهنماییتون ......ببخشید میشه بپرسم منو اداری میندازن یا همون یگانهای توپخانه؟
بستگی داره . ولی معمولا اداری میافتی . سخت نگیر بابا اسمون ارتش همش یه رنگه .
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام بر همگان
الان که سنوات ها رو بخشیدن میشه از کسری استفاده کرد؟ یا چون سابقه غیبت داریم کسری هم میپره؟ متولد 70 ام
سلام
دوستان معافیت برای کفالت و سرپرستی خانواده هنوز میدن؟؟
بنده پدرم فوت نکرده ولی به دلیل اعتیاد و ... خونه کم میاد و خرجی نمیده, من خودم خرجی خونه رو میدم, از طرفی دانشجو هم هستم
آموزش دانشگاه از این موضوع اطلاع داره و به من گفت که بیفتم دنبال کار معافیتم, یک ماه میان تحقیق و بعد یه کارت معافیت 2ساله میدن بعد 2سال تمدیدش میکنیم به دایمی
اما مادرم زنگ زده بود به مرکز (نمیدونم کجارو گرفته بود) گفتن دیگه به کسی به خاطر سرپرستی معافیت نمیدن و الا همه این جور چیزارو بهونه میکنن
از دوستان اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
معافيت كفالت كار ساده اى نيست
شما كفيل چه كسى مى خواهيد بشويد؟مادر خواهر ؟ اين در صورتى عملى است كه ١- پدرتان فوت كرده باشند ٢- برادر بزرگترى هم نداشته باشيد
اگر بخواهيد كفالت براى نگهدارى از پدرتان بگيرد بايد در شوراى پزشكى حضور يابيد پزشكان ازمايش بگيرند و ميزان اعتياد مشخص شود ممكنه طول درمان تعيين كنند مثلا براى دوره شش ماه بعد مجدد تصميم بگيرند متاسفانه در اين موارد استشهاد محلى يا نامه اى از دانشگاه كمكى نمى كند نظام وظيفه قوانين سختى دارد
سلام دوستان.
من امروز یه جا خوندم از ارتش هم میشه پذیرش گرفت... تا الان فک میکردم فقط از سپاه میشه پذیرش گرفت.
حالا سوالی که دارم اینه که این حرف درسته؟ آیا میشه از ارتش هم پذیرش گرفت؟ بعد اگه بخوام بیفتم نیروی هوایی ارتش از کجا باید برم پذیرش بگیرم؟ ممنون میشم یکم راهنمایی کنید.
سلام. ببخشید چه شرایطی لازم هست که در شهر خودت خدمت کنی؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)