تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3975 از 4105 اولاول ... 29753475387539253965397139723973397439753976397739783979398540254075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,741 به 39,750 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یاد دوستم افتادم که اونم مهندسی شیمی میخوند... هر وقت بهش میگفتن شیمی میخونه عصبی میشد میگفت شیمی نه، مهندسی شیمی، ما کلا 12 واحد بیشتر شیمی نمیخونیم... رشته ما شیمی نیس

اگه با رشته معلوم میشه... من لیسانس دامپزشکی هستم، اعزامم هم اول آبان افتاده.... معلوم میشه کجا میوفتم؟
    اگه تو هر پادگانی بیوفتی اوضات کویته .
    ما دوتا دامپزشک داشتیم . جفتشون تو بهداری بودن لباس شخصی میومدنو میرفتن عین سربازای پزشک .

2. این کاربر از ariajoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

دوستان کسی می دونه که کسری ثبت شده تو سیستم نظام وظیفه رو میشه تغییر داد یا نه ؟ مثلا من اگر دوماه کسری ثبت شده باشه برام و بعدش به هر دلیلی کسری جبهه ام افزایش پیدا کنه میشه اون کسری ثبت شده قبلی رو تغییر داد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    میخواستم راجب به پروژه کسری خدمت من رو راهنمایی کنید.من دانشجو ارشد عمران- مدیریت ساخت هستم و فقط پایان نامه واسم مونده که اخذ نکردم. میخواستم ببینم باید چجوری برای اخذ پروژه اقدام کرد ؟

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام دوستان بزرگوار ،ممنونم که وقت میذارید و سوالات بچه ها رو جواب میدید.
    من سال 90 وارد مقطع کارشناسی دانشگاه شدم و در تاریخ 28/4/96 فارغ التحصیل شدم. ضمنا بخاطر اشتباه معاونت وظیفه عمومی سه ماه هم غیبت دارم(از شون پرسیدم خودشونم علتشو نمیدونن) حالا الان تصمیم گرفتم که غیبت رو توجیه کنم و دفترچه رو پست کنم . سوالم اینه که الان اگه غیبتم توجیه نشه میتونم کاری کنم که سپاه بیفتم یا نه؟ و اگه بخام این کار رو بکنم قبل از پر کردن دفترچه باید باشه یا بعد از پر کردن دفترچه یا احیانا بعد از آموزشی؟

-
    Last edited by Daniel.adam92; 03-09-2017 at 15:55.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من سال 90 وارد مقطع کارشناسی دانشگاه شدم و در تاریخ 28/4/96 فارغ التحصیل شدم. ضمنا بخاطر اشتباه معاونت وظیفه عمومی سه ماه هم غیبت دارم(از شون پرسیدم خودشونم علتشو نمیدونن) حالا الان تصمیم گرفتم که غیبت رو توجیه کنم و دفترچه رو پست کنم . سوالم اینه که الان اگه غیبتم توجیه نشه میتونم کاری کنم که سپاه بیفتم یا نه؟ و اگه بخام این کار رو بکنم قبل از پر کردن دفترچه باید باشه یا بعد از پر کردن دفترچه یا احیانا بعد از آموزشی؟

-
    غیبت ها که تا 22 بهمن امسال بخشیده شده نباید غیبت داشته باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم که پاسخ دادید. آخه من شنیدم که اگه غیبت داشته باشی اضافه خدمت بخشیده میشه ولی اثراتش باقیه به همون خاطر میپرسم آیا ممکنه سپاه بیفتم؟

- - - Updated - - -

دوست عزیز ممنونم که پاسخ دادید. آخه من شنیدم که اگه غیبت داشته باشی اضافه خدمت بخشیده میشه ولی اثراتش باقیه به همون خاطر میپرسم آیا ممکنه سپاه بیفتم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

-
    سلام.
    اینکه می تونید سپاه بیوفتید یا نه، اطلاع ندارم.
    سعی کنید حتماً غیبتتون رو توجیه کنید. همونطور که خودتون هم اشاره کردید فقط «اضافه خدمت» بخشیده شده ولی اثرات غیبت (مثل عدم استفاده از کفالت و...) برای شما باقی است.
    غیبت اثرات دیگه هم داره. بعضی ادارات دولتی که میخوان استخدام کنن، یکی از شروطشون اینه که غیبت نداشته باشید.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

-
    غیبت حتما باید از طرف دانشگاه باشد یا نظام وظیفه حتما سعی کنید تا حذف شود تا اضافه حدمت نکنید.برای سپاه یاید قبل از اعزام اقدام کنید البته نیاز به پارتی دارید جذب بچه های لیسانس و فوق در سپاه کار راحتی نیست

10. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

غیبت حتما باید از طرف دانشگاه باشد یا نظام وظیفه حتما سعی کنید تا حذف شود تا اضافه حدمت نکنید.برای سپاه یاید قبل از اعزام اقدام کنید البته نیاز به پارتی دارید جذب بچه های لیسانس و فوق در سپاه کار راحتی نیست
    سلام.
    احتمال اینکه بدون هیچ اقدامی و با همین تقسیمات نظام وظیفه سپاه بیفتی چقده؟
    من لیسانس هستم و آبان ماه اعزامم هست.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.
    احتمال اینکه بدون هیچ اقدامی و با همین تقسیمات نظام وظیفه سپاه بیفتی چقده؟
    من لیسانس هستم و آبان ماه اعزامم هست.
    تقريبا نزديك به صفر

13. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •