اگه تو هر پادگانی بیوفتی اوضات کویته .
ما دوتا دامپزشک داشتیم . جفتشون تو بهداری بودن لباس شخصی میومدنو میرفتن عین سربازای پزشک .
اگه تو هر پادگانی بیوفتی اوضات کویته .
ما دوتا دامپزشک داشتیم . جفتشون تو بهداری بودن لباس شخصی میومدنو میرفتن عین سربازای پزشک .
دوستان کسی می دونه که کسری ثبت شده تو سیستم نظام وظیفه رو میشه تغییر داد یا نه ؟ مثلا من اگر دوماه کسری ثبت شده باشه برام و بعدش به هر دلیلی کسری جبهه ام افزایش پیدا کنه میشه اون کسری ثبت شده قبلی رو تغییر داد؟
با سلام خدمت دوستان
میخواستم راجب به پروژه کسری خدمت من رو راهنمایی کنید.من دانشجو ارشد عمران- مدیریت ساخت هستم و فقط پایان نامه واسم مونده که اخذ نکردم. میخواستم ببینم باید چجوری برای اخذ پروژه اقدام کرد ؟
با تشکر
سلام دوستان بزرگوار ،ممنونم که وقت میذارید و سوالات بچه ها رو جواب میدید.
من سال 90 وارد مقطع کارشناسی دانشگاه شدم و در تاریخ 28/4/96 فارغ التحصیل شدم. ضمنا بخاطر اشتباه معاونت وظیفه عمومی سه ماه هم غیبت دارم(از شون پرسیدم خودشونم علتشو نمیدونن) حالا الان تصمیم گرفتم که غیبت رو توجیه کنم و دفترچه رو پست کنم . سوالم اینه که الان اگه غیبتم توجیه نشه میتونم کاری کنم که سپاه بیفتم یا نه؟ و اگه بخام این کار رو بکنم قبل از پر کردن دفترچه باید باشه یا بعد از پر کردن دفترچه یا احیانا بعد از آموزشی؟
-
Last edited by Daniel.adam92; 03-09-2017 at 15:55.
غیبت ها که تا 22 بهمن امسال بخشیده شده نباید غیبت داشته باشید.
دوست عزیز ممنونم که پاسخ دادید. آخه من شنیدم که اگه غیبت داشته باشی اضافه خدمت بخشیده میشه ولی اثراتش باقیه به همون خاطر میپرسم آیا ممکنه سپاه بیفتم؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز ممنونم که پاسخ دادید. آخه من شنیدم که اگه غیبت داشته باشی اضافه خدمت بخشیده میشه ولی اثراتش باقیه به همون خاطر میپرسم آیا ممکنه سپاه بیفتم؟
سلام.
اینکه می تونید سپاه بیوفتید یا نه، اطلاع ندارم.
سعی کنید حتماً غیبتتون رو توجیه کنید. همونطور که خودتون هم اشاره کردید فقط «اضافه خدمت» بخشیده شده ولی اثرات غیبت (مثل عدم استفاده از کفالت و...) برای شما باقی است.
غیبت اثرات دیگه هم داره. بعضی ادارات دولتی که میخوان استخدام کنن، یکی از شروطشون اینه که غیبت نداشته باشید.
غیبت حتما باید از طرف دانشگاه باشد یا نظام وظیفه حتما سعی کنید تا حذف شود تا اضافه حدمت نکنید.برای سپاه یاید قبل از اعزام اقدام کنید البته نیاز به پارتی دارید جذب بچه های لیسانس و فوق در سپاه کار راحتی نیست
سلام.
احتمال اینکه بدون هیچ اقدامی و با همین تقسیمات نظام وظیفه سپاه بیفتی چقده؟
من لیسانس هستم و آبان ماه اعزامم هست.
تقريبا نزديك به صفر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)