داش ابولفضل بفرما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ۲ روزه (از وقتی ۵۱۲ گرفتم) سرعت پایین اومده میگن مشکا از مخابراطه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
داش ابولفضل بفرما :
الان ۲ روزه (از وقتی ۵۱۲ گرفتم) سرعت پایین اومده میگن مشکا از مخابراطه
دوست عزیز واسه منم هفته قبل به مدت 5روز سرعت وی پی ان و انواع سوسک و فری گیت و بقیه چیزا تقریبا صفر شده بود! مشکل از مخابرات بود! الان حل شد که هیچ،سرعتشون بیشتر هم شدهیکم صبر کن خوب میشه!
دوست عزیز، نویز خط شما تقریبا رضایت بخشه : SNR up یکم پایینه ولی بازم رضایت بخشه، SNR Down شما خوبه!
Line Attenuation Up شما خوب نیستش و زیر 20 هستش و Line Attenuation Down شما قابل قبول هستش!
بازم به نظر من مشکلی نباید داشته باشین و احتمالا مشکل شما از مخابراته! که باید از طریق شاتل پیگیری کنی !
باز خداروشکر کن که مشکل منو نداری نیگا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت من قابل تحمل نیستش و من اینقدر پیگیری کردم تا بالاخره کارشناس شاتل همه چیو بررسی کرد و حتی رفتن مخابرات خطمو چک کردن و گفتن مشکلی نیستش! بعد طرف اومد خونه ما و سیم تلفن رو دنبال کرد تا به جعبه تقسیم اصلی تو خیابون برسه! مشکل اینجا بود که جعبه تقسیمو یه الاغ نفهمی کنده بود و همینجوری انداخته بود بالای دیوار یه خونه خرابه! باد و بارون آفتاب بهش میخوردهیچی دیگه، الان پنج روزه منتظرم از مخابرات کسی بیاد درستش کنه ،ولی هیچی به هیچی ! نیومدن!
![]()
فکر کنم مال من نسبت به شما ها رضایت بخش تر باشه
همون طور که داش نیما فرمودن بهتره از طریق شاتل پیگیری کنی این قضیه نویز خطتو
و اون مشکل پایین بودن هم دیگع از مخابرات چاره ای نیس![]()
واقعا چقدر صبرو تحمل داری من جای تو بودم میرفتم یقه طرفو میگرفتم میوردم درست کنه![]()
اوکی-مرسی![]()
آره-سیگنالت خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییی پایییییینه
درستش کن حتمی![]()
فعلا که چند روزه به قوله خودشون پاکت لاسته![]()
ایشاله به زودی مشکل حل میشه و می تونی با قدرت دان کنی![]()
هم اکنون 107 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 107 مهمان)