سلام
امروز یکی از بچه ها که اعزامی ۴/۱ بود گفت آموزشی سه ماه شده و خدمت ۲۴ ماه آیا حقیقت داره ؟
سلام
امروز یکی از بچه ها که اعزامی ۴/۱ بود گفت آموزشی سه ماه شده و خدمت ۲۴ ماه آیا حقیقت داره ؟
هنوز چيزى به عنوان رسمى اعلام نشده
امکان داره این اتفاق بیفته ؟
والا من اعزامی6/1 هستم بهم گفتن 8 هفته و سربازی هم درمناطق بد آب و هوا 19 و مناطق عادی 21 ما هستش
اگر هم بخوان اضافه کنن برای سرباز هایی هستش که اعزامی جدید هستن
ولی ظاهرا دارن سربازی رو 24 ماه میکنن
من 3ماه دیگه اعزام میشم یعنی من میشم 24ماه؟!!! خیلی نامردیه که
دوستان سلام...
من در مورد گوشی سوال داشتم...
خواستم بدونم بازرسی کوله وسایلم به چه نحوی هست؟ من مشکلم موبایل هست..میخوام بدونم اگه گوشی توی تاید قایم کنم( یا یه جایی که پیدا کردنش سخت باشه!)، آیا بازم میتونن پیدا کنن؟
کلا میخوام در مورد گوشی بهم توضیح بدین که اگه گوشی رو بعدها پیدا کنن واقعا از مرخصی محروم میکنن و بازداشت داره؟ یا صرفا اینا فقط جهت ترس دادن به سربازا هست؟
من پدافند سمنانم.
دستگاه دارن بعضی جاها با دستگاه چک میکنه دژبان یا اون افسری ک هست ممکنم هس نداشته باشند تموم کوله ها و وسایل رو چک میکنه با اون دستگاه ولی ضرر نداره ببر اگه بگیرن اعدامت نمیکنن اگرم دستگاه نداشته باشه نمیفمه نمیگه تو قوطی تاید چی داری مگه اینکه اون دژبان یه ادم موزمار :| باشه شک کنه بگه باز کن .
خیالت راحت اگرم گرفتن فقط گوشیت میگیرن بعدش روزی ک میخواسی بری میری پس میگیری فقط حتما رمز بزار روش ک اگه احیانا گرفتن نتونن به اطلاعات توش دسترسی پیدا کنن نه ک بکنن بعضی وقتا مثلا سربازا فوضولن میخوان ببینن چی تو گوشیت داری چون این گوشیا میره بازرسی اونجام دست این سربازاس حتما خود گوشی رو رمز بزار واسش ک اگه گرفتن هم بعدا نگی با خودت وای حالا شماره هام رو میبینن یا یه موقع نره کسی سر گوشیم یا فکرت درگیر باشه الکی و اذیت بشی
اینا همش کشکه دوست عزیز با سرباز اموزشی کاری ندارن هیچ وقت بازداشت چی روز اولی؟اگه ک اموزشی تموم شده میخوای بری تازه یگان خدمتیت بازم بات کارندارن دست بالاش نهایاتا دزبان گوشیت میگیره و میگه بیاا بعدا تحویل بگیر همین
همه چى امكان داره قانون خدمت در اين سالها بارها تغيير كرده
اما تا چيزى به عنوان رسمى اعلام نشده اين خبرها اهميتى ندارد در خدمت و به خصوص پادگانها هميشه شايعه بسيار زياد است
اگر گوشي را دژبان بگيرد تضمينى نيست كه در اينده سالم يا اصلا كلا پيدا شود اين رو در بسيارى از پادگان ها مى گويند. در روز روشن پوتين رو در پادگان مى زنند گوشى كه جاى خود دارد به خصوص سربازهاى دژبانى كه هميشه مثل گرگ هستند
اما اگر گوشى را توانستيد به داخل ببريد خيلى احتيلط كنيد چون اگر در داخل پادگان گوشى را از شما بگيرند ممكنه يكى دو روز بازداشت و اضافه خدمت بخوريد
داداش منم پدافند هستم نیار داداش بخدا لازمت نمیشه و مورد دیگه اینکه تمرینی هست برای خودت که یکمی از مادیات و افکار مادی دور بشی جدی میگم استرسی که ادم میگیره بیشتره بعدشم بیاری اخرش لو بره برای خودت درد سر میشه همیشه ادم خود شیرین همه جا هست شک نکن که توی سربازی مخصوصا اموزشی خود شیرین بیشتر پیدا میشه من که حداقل تا میان دوره اموزشی گوشی نمیارم اشتباهه اوردنش
اتقاقا برای من خوبه نیارم یکمی از زنگ خوردن گوشی خلاص میشم خسته شدم اینقدر بهم زنگ زدن سربازی کلا جای استراحت کردن و ارامش دادن به مغز هستش بخدا منم مشکل دارم منم اگر گوشی داشته باشم خیلی راحتم و از این جور حرفا و اگر بیارم خیلی راحت تر با نامزدم در ارتباط هستم و شاید بشه یکمی این دوری رو جبران کرد ولی اینو بدون میایی گوشی بیاری از اون طرف اضافه خدمت میخوری یا اینکه اذیتت میکنن به خودت سخت میگذره فقط به بردنش فکر نکن به بقیه اش هم فکر کن در کل من چون شناختی از جو پادگان ندارم فعلا تا میان دوره تصمیم دارم گوشی نیارم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)